Sådär vänner. Vad har jag gjort idag? Städat. Det var visning i lägenheten idag, så jag har stor stor stor städat mitt rum. Nu är det renare än det någonsin varit. Ganska trevligt faktiskt.

Men anyways... jag tänkte berätta lite om bröllopet i helgen. Jag och Nathalie åkte ut till Åboö på fredag eftermiddagen för att hjälpa till med föreberdelserna. Ni anar inte hur fint det var där ute. Helt otroligt! Och Maria hade fixat allt så fint.. (inte jag Maria, Nathalies mamma Maria). Efter en superskön natts sömn så var det dax för bröllop. Hela dagen var ganska stressig med sista förberedelser och tid för alla att fixa sig. Klockan kvart i 4a begav jag mig till kyrkan. På vägen var vi tvungna att stanna och vänta på några kor som stod mitt i vägen. det händer inte så ofta. Väl i kyrkan grät jag som en galning under cermonin, och sedan var det middag. Galet galet gott och jag åt lite för mycket, men det var de värt. Efter detr var det party... party till 5 på morgonen. Helt underbart. dagen därpå var det bara att städa och plocka ner allt... och bege sig till sthlm igen. Allt som allt var det en superlyckad helg! Och ett UNDERBART bröllop!





 





Är sjukt trött just nu och ska bara skriva en rad eller två innan jag somnar. Helgen har varit både bra och dålig, mest bra! Bara lite dålig framåt slutet. Det var bröllop igår, Nathalies föräldrar gifte sig. Helt underbart var det! Mer om det senare...

Blir bara så irriterad, tror någon varit inne på min dator och fibblat lite. För mitt spotify konto funkar inte längre. Jäkligt roligt, alla min spellistor är borta. wihuuu... och så var det lite speciellt med det kontot... för jag hade skrivit in fel mailadress (lång historia) så nu kan jag inte få veta vad lösenordet är. Därför det skickas till en mail som inte existerar! Nej nu är jag så trött att jag inte orkar någonting längre. Återkommer väl förhoppningsvis imorgon med en lite bättre beskrivning av helgen.

Imorgon är det visning på vår lägenhet.... döda mig nu
Idag har jag varit i skolan. Det har varit den sista förstadagen. Kan inte förstå att vi nu är äldst på skolan och att det är sista året!!!! Kan knappt vänta tills vi får sätta tänderna i vår slutproduktion samtidigt som jag inte vill att vi ska få den för då är allt verkligen på väg mot slutet. I vilket fall som helst så tyckte jag det var jätteskönt att komma tillbaka till skolan. Träffa alla, träffa Anton och Malin! Träffa David, och igår hann jag träffa Julia också. Hoppas detta blir ett bra år, även om jag kommer bo i sundbyberg.
Annars idag så har jag, Nathalie, David, Tania, Sofia, Salomon och mormor och morfar varit och tittat på Cirkus Cirkör. Det var mormor och morfar som bjöd oss alla först på mat och sedan på föreställning. Galet mysigt och trevligt. Nu sitter jag i Nathalies vardagsrum och kan knappt hålla ögonen öppna. Imorgon åker jag eventuellt bort till nyköping för att hjälpa Nathalies föräldrar inför deras bröllop på lördag. Men vi får se hur det blir... jag kanske slutar för sent för att få följa med.

Nej nu måste jag sova!
Night night

Det här blir mitt sista inlägg innan vi åker hem imorgon. Det har uppstått lite bekymmer angånde vår avgång imorgon så jag känner mig lite besvärad just nu. Vi åker ju med sämsta Ryan Air... och de flyger klart inte från barcelonas flygplats. Nej, de flyger från en flygplats utanför jäkla stan. En flygplats som det tar 1 och en halv timme att komma till!!!! Underbart!!!
Så nu är det lite kaos eftersom vi egentligen vet hur vi ska ta oss till den här flygplatsen. Typiskt oss att lyckas med det här.
Inte nog med att det är kaos med flyget, ni ska se vår packning. Hur vi ska lyckas slippa betala övervikt är ett mysterium för mig!! Men ja, vi får se vad som händer. Det enda jag vill just nu är att sova eller bara ligga och kolla på en film. Men nej, jag ska skynda mig att packa klart nu istället. Så blir det fler timmars sömn sen.
Sweden here we come again!

 sista natten på vårt älskade hotell :(
Oops, vaknade precis efter en och en halv timmes tupplur. Inte meningen men ibland måste man sova. Drömde en jätteläskig dröm om att jag skar mig själv på både armarna och benen och att jag sen gjorde en helt freakad film om det. undrar vad det kom ifrån!!!??
Idag så var vi på sagrada familia, gjorde en liten miss först som vanligt. Vi tänkte att vi kunde spara 1 euro på att säga att vi var barn, men då säger hon i kassan att man inte får komma in själv om man är barn. Yes! Bra gjort Nathalie och Maria! Sen så fick vi smyga till en annan kassa och då kom vi som tur väl in. Efter vi sett alltihop så gick vi sen hem. Det var trevligt värre. Tog 1 tim ungefär :) Efter det så däckade jag i sängen, och nu så väntar vi på att Nathalies klänning ska komma tillbaka från kemtvätten.

Ja idag är det en sån dag. Vakna med huvudvärk och yrsel. I princip kravla sig upp till poolen för att ta en dopp och däcka i solen. Men nu är det förbi och sista dagen i paradiset kan ta sin början på riktigt. Som ni kanske förstår så blev det utgång igår i alla fall. Väldigt lyckad kväll på Opium som alla sagt att man måste gå på. Det började bra med att vi slapp betala inträde men sen så slutade det lite sämre när jag lyckades tappa bort 50 euro. AAAH!
Idag sista dagen då... tänkte vi skulle försöka hinna med så mycket av det vi inte gjort som möjligt. Först ska vi bege oss till la sagrada familia för lite sighseeing sen så ska vi ta en sista tur på stan för att lämna tillbaka och fixa lite saker. En sista måltid på McDonalds och så ska vi äta världens godaste "sushi". Juste, jag skrev inte om det igår. Jo såhär var det... vi var ju ute och shoppade hela dagen igår, och så skulle vi gå och äta något på kvällen. Så plötsligt går vi förbi någon kinesisk/japansk restaurang. Lite konstig.. men det såg fint ut och maten verkade god. Så vi gick in. Väl inne så beställde vi nudelsushi.... och mina vänner. Det var de GODASTE jag ätit i hela mitt liv. Ja jag blir alldeles till mig bara jag tänker på det.
Planen för idag är att filma så mycket som möjligt också.
Helt sjukt att vi ska åka hem imorgon, jag fattar det verkligen inte. Samtidigt som jag absolut inte vill åka så längtar jag lite hem. Jag saknar min klass och Kulturama. Tror jag eventuellt kan hinna med sista lektionen imorgon om jag orkar. Jag får se hur jag gör.
Nu måste jag gå och göra mig iordning för sista sista dagen på det som varit världens bästa semester.

 Bilden är från förra vecka :)
Av någon kul anledning så velar vi just ni mellan att gå ut ikväll eller inte. Det kanske låter idiotiskt att vi inte självklart bara slänger på oss klänningarna och kastar oss ut i natten. Men i ärlighetens namn... kan det slå puerto banus?! Ja ja ja det är barcelona... men bara för att det är större behöver det ju inte vara bättre? Eller? Tänk så är det jättemycket tråkigare... då blir ju sista kvällen ute ett dåligt minne. Nej jag önskar bara att matias och pircing killen bodde här istället. Då hade det med säkerhet blivit en bra kväll i alla fall...
ah well återkommer senare

Idag väntar en dag med en massa shopping. Efter gårdagens besvikelse räknar jag med att göra slut på en massa pengar så jag blir lite gladare. Det är farligt hur kul det kan vara att shoppa. Det brukar alltid göra mig på bra humör. Dåligt omen kanske. Igår så hände inte så mycket. Vi låg vid poolen hela dagen, sen åt vi middag ute och köpte lite godis. Sen så dog vi i sängen och kollade på film istället för att gå ut. Men ikväll väntar en sista kväll med festande.
Nu måste jag skynda mig att göra mig iordning.

På söndagar är allt stängt i Barcelona. haha, allt är verkligen stängt. Lite lätt deprimerande och väldigt konstigt tycker jag. Inte ens i Stockholm är allt stängt på söndagar. Nathalie deppade ihop fullständigt över detta och jag är väldigt deppig över min förkylning. Men tur väl så har vi vårt hotell som är bäst i världen så nu tänker vi gå och lägga oss vid poolen istället.

Kom tillbaka från en rundtur via buss precis. Barcelona är inte helt fel hörrni. Dock så lyckades både jag och Nathalie somna en liten stund. Fick bara 5 tim sömn inatt.. så vi är lite slitna. Men det struntar vi i.. så nu sätter vi på oss högsta klackarna för en middag på stan och sen förhoppningsvis lite fest! Lev livet medans du kan, visst?



måste bara säga... att okej,... jag ser inte helt lite fram emot torsdag när jag får komma till Kulturama igen. Long time no see vänner. Nu kör vi

Okej, så det har varit lite internet problem på resan än så länge. Men nu... på vårt underbara hotell så är det äntligen fixat.
Ord kan inte beskriva hur fint det är här mina vänner. Om inte detta är livet så vet jag inte vad som är.

Men, jag hur ska jag kunna sammanfatta de senaste 10 dagarna. Helt helt galna har det varit kan jag väl säga. Galna och underbara... vi har hunnit med att bråka, bada, festa, bli sjuka, gå i skola, shoppa, träffa argentinare.. osv
Alla detaljer får nog bli osagda men ja... en trevlig resa har det varit än så länge.
Bilder vet jag inte riktigt när det kommer börja läggas upp på internet... men lite smakprov kan det nog bli.

Nu tänker jag ta en tupplur i min fantastiska hotellsäng och sen så är det nattliv i Barcelona som väntar.

Puss sverige!

Fattar fortfarande ingenting, Men nu sticker jag!
Herregud... herregud.... idag händer det! Snart ska jag och Nathalie åka till Spanien!!! Jag fattar ingenting just nu!!!
Sitter i min säng pch har egentligen ganska bråttom, men jag tänkte jag skriver ett inlägg innan jag börjar göra mig iordning. Om en och en halv timme ska jag ta tväris och tunnelbana till Nathalie, och sen åker vi till AARLANDA vid halv 12 tiden... och sen klockan 2 så sätter vi oss på planet mot FREAKING SPANIEN! JAG DÖR!

Igår var det en väldigt intressant dag. Den började väldigt bra med att jag hade sovit hos Nathalie. Nathalie skulle jobba hela dagen så Lena och jag skulle gå på stan tänkte vi. Först så åt vi lite mat på thaien, och sen precis lagom till ösregnet så gav vi oss ut på stan. Jag köpte en kjol och en partyklänning. Riktigt nöjd faktiskt måste jag säga.
Efter det så åkte jag hem för att börja på min packning. VIlket inte gick särskillt bra.
Igår hade jag nämligen fått ballongmage... om ni förstår vad jag menar. Så inga.. och då menar jag inga.... av mina kläder gick att sätta på sig eller knäppa. Kul när man dagen därpå ska åka på solsemester. Ah well.
Gick och la mig vid 2 tiden. Och vaknade för en kvart sedan.

Shit, jag fattar nada... är ganska stressad också mina vänner.

Nu måste jag hoppa in i duschen och sen bege mig!
Hörs i spanien!


- Maria
Vilken dag det har varit idag! Började med att jag åkte från Malmö kvart över 9 på morgonen. Hade en 1a klass biljett vilket betydde att jag hade internet hela vägen till Stockholm. Det var trevligt, men inte så trevligt att det var värt priset. Väl framme i Stockholm så träffade jag Nathalie mit familla, vi köpte present till gudföräldrarna som vi ska få bo hos i Spaaanieen! Sedan hängde jag i cirkus 4 tim på Nathalies jobb. Där fick jag dock lite dåliga nyheter...
Mina vänner... vi är vräkta!
Det är sant. Det sista oktober måste jag vara ute ut min/vår älskade lägenhet och flytta till andra sidan staden ända bort till Sundbyberg. Just nu känns det som om världen har kollapsat. Men förhoppningsvis så ser jag några positiva saker med att flytta snart! Jag ska inte bo i hammarby sjöstad längre.... kill me!

Nej ojsan, nu komma Nathalie och Lena in genom dörren så jag måste gå :D
natti natti


- Maria


I fredags åkte jag en sväng till Helsingborg för att hälsa på Tove! Det blev en kväll med middag och star wars och sen så målade vi en gata dagen därpå. Allt som allt så var det en väldigt lyckad resa som ännu en gång fått mig att inse hur mycket oftare jag borde åka till helsingborg!
Idag är det 3 dagar kvar till spanien. Och jag håller så smått på att freaka ut! Har ingen tågbiljett till sthlm imorgon. Hoppas verkligen att allt löser sig!
Min mage beter sig lite mysko just nu... det är nog dax att gå ner och äta frukost.


- Maria
AAAAH, nu kan man räkna dagarna på en hand!!! Jag börjar känna mig galet stressad! Måste komma tillbaka till stockholm på måndag morgon, men det kan bli struligt med tåget! Hoppas allt löser sig... jag biter naglarna av nervositet.

Igår var det i alla fall dax för bröllopet.! Allt gick som det skulle och det var riktigt kul! Tyvärr så gick det inte så jättesuperbra för mig och Emilia i kyrkan, vilket jag fortfarande inte kan sluta irritera mig på. Det var verkligen första gången jag blivit nervös på det sättet att det satt sig i halsen. Ja.. jobbigt... men de flesta tyckte endå det var bra. Så det var väl det viktigaste. Fast oddsen att de säger så bara för att vara snälla är väldigt höga.
Jag skrev om en överraskning i ett inlägg tidigare. Och överraskningen var att vi hade tagit foto på alla "barnen" och framkallat det väldigt stort. En lyckad present blev det, precis lika bra som jag hade föreställt mig när jag började klura ut idéen.

Idag så ska jag åka till helsingborg för att hälsa på Tove! Allt känns så stressigt just nu. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men det är lika bra att jag börjar göra mig klar så jag är redo att åka när det blir dax.
Är tillbaka imorgon.


- Maria

Livet kan vara rätt konstigt ibland. Allt kan kännas som en enda berg och dalbana. Just nu sitter jag här och saknar Kulturama en massa. Helt galet att det gått två år redan, nu börjar snart sista året. Sen är det slut. Har börjat inse hur mycket jag tycker om en del människor på den där skolan jag går på. Så under det här sista året ska mitt mission bli att försöka lära lite fler. Vänner är trots allt det som gör mig lycklig oftast.
Tyvärr så kommer jag och Nathalie missa den första veckan i skolan, lite tråkigt eftersom det är då det roliga händer. Men det hjälper inte att gråta över spilld mjölk så det gäller bara att göra det bästa av situationen. Ser i alla fall väldigt mycket fram emot skolan just nu!
VI ses den 27e augusti <3

- Maria
Sådär ja, nedräkningen fortsätter. Imorgon är det bara 1 vecka kvar! Får verkligen ont i magen när jag tänker på det... så mycket väntan och nu är det häääär!! Men det är inte spanienresan som det här inlägget ska handla om. Nej, för jag tänkte skriva ner gårdagenshändelser istället.

Igår fyllde Emilias kompis Olivia 18 år. Detta firade hon riktigt ordentligt och jag hade turen att få vara med. Det började med att jag och Emilia gjorde oss riktigt Foxy och åkte till Olivia där det bjöds på champange och jordgubbar. Allt som allt inklusive Olivia var vi 14 stycken. Efter fördrinken så åkte vi till restaurangen Gränden där Oliva bjöd alla på mat. Helt underbar restaurang och hög stämning. Underbart. Därefter... i regnet... begav sig några hem och resten till TGI Friday på lilla torg. Det blev en hel del drinkar kan jag lova, jag och Emilia drack till exempel en som var gjord på krossade oreos glass och rom. Gudomlig. Drack även en Cosmo, men den var lite för besk för min smak. Efter några timmar där så gick vi vidare till nattklubben Etage. Där partajade vi vidare till kvart över 3. Härliga människor + underbar stämning = en ûberbra kväll!

Tidigare på dagen så hände det också ganska roliga saker... lite hemliga saker. Men det tar vi senare! (blink)

Idag då... Idag har det varit en trevlig dag. Har inte gjort så mycket... råkade sova i 4 timmar på eftermiddagen.. men det var skönt. Just nu så håller alla på att sätta upp partytältet inför bröllopet på torsdag. Jag ska nog gå ner och hålla dom moralisktsällskap.


- Maria
bröllop


Sådär ja, nu går det att räkna ner dagarna på fingrarna. AAAAHHH jag dör nästan!!
Annars så har det varit en väldigt bra dag idag. Det började med att allihop i hushållet Ekbladh inklusive en hel del andra åkte till stranden. Det blev en strand i skanör/falsterbo. Helt underbar är den där stranden men tyvärr så blåste det av bara den så vi stannade inte hela dagen. Efter stranden åkte vi tillbaka hem, då somnade jag i en solstol medans emilia pysslade med annat. Slutligen så har jag och emilia lyckats göra Agendan för bröllopet som ska gå av stapel på torsdag. (fram och baksidag ser du på bilden) Jag är riktigt förväntansfull och nervös nu :)
Imorgon så ska jag få följa med Emilia när en av hennes kompisar fyller 18. Det blir utgång, är sjukt taggad. Har inte varit ute på väldigt länge nu... så jag är ganska partysugen :)
De närmaste dagarna kommer vara väldigt hektiska med bröllopet.. eller egentligen är det en förnyelse.. men det fungerar precis som ett bröllop. Så jag kommer nog inte hinna uppdatera så mkt. Eller inte för jag har något att skriva... men ändå. Jag lovade ju att jag skulle föröska uppdatera så mkt jag kunde den här gången.
 
Kan ändå inte fatta att det bara är 10 dagar kvar!!! Jag längtar verkligen så jag nästan spricker! Och så längtar jag galet mycket till jag får träffa Nathalie. Saknar henne väldigt mycket kan man lätt påstå! Hinner nog med att träffa Julia också innan vi åker iväg... vilket jag också ser fram emot väldigt väldigt mycket! Skanar mina brudar!
GAH saknar en hel massa människor!!!!!!!
Så jag saknar med all säkerhet dig...


- Maria