Ja vilken dag!!
För det första så ber jag om ursäkt för inlägget nedanför. Det blev något weird med min telefon när det skulle laddas upp så det är därför det ligger 300 förebilder. Inte med mening.. men tekniken idag alltså ;)

Så skulle det ju vara första dagen tillbaka i skolan idag! Ha, trodde vi! Hela klassen kommer till första lektionen klockan 10! Jag var supertrött för har inte gått upp klockan 8 på över en månad och många andra hade det ännu värre med flera timmars restid för att komma till skolan! I vilket fall är vi alla där och sätter oss i klassrummet för att vänta på vår lärare! Klockan blev 5 över, 10 över, kvart över... ingen kommer. Vid halv är alla ganska sura om man säger så! Då bestämmer vi oss för att ringa vår mentor och se om vi är i fel klassrum eller nått. Vår mentor är en av de mest förvirrade människorna jag träffat och först tror han att det är vi som går i tvån.. när vi väl fått honom att fatta att vi är ettorna säger han att va.. men ni börjar ju på torsdag! SAY WHAT?! ALLA och då menar jag ALLA i klassen hade fått ett schema utskickat av honom där det klart och tydligt står att vår första lektion är idag klockan 10.00!
Ja så det var bara att åka hem igen. Alla lagom glada!

När jag sur var påväg hemåt så bestämde jag mig för att rycka upp mig själv och inte låta detta bli en dålig dag! Därför gick jag till en supermysig salong här i Balham och bestämde mig för att äntligen klippa av håret som inte blivit klippt sen april! Vilken känsla!! Helt underbart är det nu i alla fall... och ja resultatet har ni ju i det föregående inlägget!!

Gårkvällen då... Det var så sjukt mysigt! Vi åkte iväg till ett ställe i Shoreditch som heter Zigfrid! Nice ställe med hög chillfaktor. Bandet som vi skulle se heter The Rosemary Works och dom var superbra! Om ni vill höra så är det bara att ladda ner deras album gratis här! Vi var inte hemma så sent, runt 12 kanske. Allt i allt så var det en grym kväll med mina favvokillar! haha killarna jag bor med är verkligen så otroligt roliga och snälla, man kan inte göra annat än att skratta i deras närvaro :)

Nu ska jag städa lite och sen se på Gossip Girl :)

PUSSPUSS






Mina favvisar

Kände att nu var det fasiken dax!

Hinner bara med ett supersnabbt inlägg för ska vilken sekund som helst följa med killarna på en spelning i Shoreditch! Det är Robs, en av rumskompisarna, bror som spelar i ett band och vi ska iväg och kolla på dom! Ska bli sjukt kul och är väldigt peppad faktiskt. Roligt att göra nått en vanlig måndagskväll! :)

Har annars hunnit med allt som jag hade planerat idag, känns skönt! Nu ska jag bara få ett jobb också så är allt på attgöra-listan avklarat :)

Får berätta om hur spelningen var imorgon nu måste jag sticka!

PUSSPUSS

Har lite praktiska saker att fixa idag! Måste passa på nu innan skolan sätter igång så första stoppet idag blir banken! .... Ja när jag kommer ur sängen det vill säga! haha

Idag har bästis kommit och hälsat på i nya huset! Inte så mkt som hänt idag, vi tog det bara lugnt. Såg på en grym film, 50/50 hette den, och så beställde vi kinamat! Lite av vår grej ;)

Vi gick även igenom massvis med gamla bilder! Jag har bilder kontinueligt från 2006 där många är på mig och Emilia! Herregud man kan inte annat än skratta och tänka, såg vi verkligen ut så!

Riktigt mysig söndag i alla fall och imorgon drar en ny vecka igång!
På tisdag börjar skolan och då börjar även allvaret ;)

Ha en trevlig kväll
Puss






<3
Himmel vilken seg dag! Har inte riktigt gått upp ur sängen än! Så otroligt mysigt att bara ligga här under täcket i värmen och kolla på serie efter serie :P

Gårkvällen blev bättre än förväntat! Hade helt galet kul! Vi började kvällen på en australiensk pub som heter Walkabout och gick sedan vidare till en klubb som heter Roadhouse! På den australienska puben hade dom livemusik, en tjej och en kille som spelade och sjöng grymt bra!! Och på Roadhouse sen hade dom riktigt nice musik som man kunde dansa loss till!
Vi kom hem vid halv 4 tiden och då sov jag nästan ståendes. Var så trött!! Men det var de värt :)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, sega vidare tror jag :) Laga lite mat snart också! hehe det kan nog vara smart.

Kanske blir det tacokväll idag med... hoppas hoppas!

PUSS på er

Sådär då har ännu en vecka gått! Fredag igen och kvällen ska snart börja. Emilia smsade för några timmar sen och föreslog utgång! Efter att jag inte gjort eller i princip sett en människa förrutom mina rumskompisar de senaste dagarna tyckte jag det var en bra idé! Ska snart sticka iväg till Covent Garden för att möta upp henne och Emmy. Fick även killarna här att följa med så är galet pepp på en grym fredagskväll! Kan bli spännande hörrni! :)

Har varit seg heela dagen, men nu peppar jag till lite Rihanna, David Guetta och Mange Makers ;)

Puss på er fina



Vakna på rätt sida med lite glad musik :)

Kvällen är verkligen min favorittid på dygnet. Då kan man liksom göra precis vad man vill utan att känna att man kanske borde gjort något annat. Eftersom jag älskar att se på film och serier osv så älskar jag när kvällen kommer och jag kan krypa ner i sängen och sätta på en serie eller en film utan att ha dåligt samvete för att jag inte är utomhus eller liknande!

Idag känner jag mer än vanligt att jag kan njuta av min kvällstid dessutom. Har faktiskt fått en hel del gjort. Jag gick till Argos som planerat och köpte tvättställ! Motstod även frestelsen att köpa lite andra saker vilket jag är stolt över, för har inte råd att köpa allt jag vill ha! Man måste ju tänka ekonomiskt när man är student.

Dock blev jag lite less på det... hihihi.. så när jag kom hem så översatte jag mitt CV till engelska och gick runt i Balham och delade ut det till flera restauranger. Kommer söka jobb på fler ställen, men är i alla fall glad att jag faktiskt tog tag i det och vågade ge mig ut och försöka hitta jobb. Alla var supertrevliga som jag pratade med, så nu får vi se om jag får provjobba!

Har även städat och fixat iordning lite till i mitt rum. Har inte så mkt förvaring, men det verkar gå helt okej ändå faktiskt. En bokhylla hade varit trevligt men det är helt omöjligt tyvärr. Lovar att jag ska lägga upp lite bilder så fort jag fått ordning ordentligt. haha, det sa jag väl om studentboendet också.. och då tog det 5 månader att lägga upp bilder :P

Nej men som sagt,
nu ska jag ta vara på min kväll här och inte blogga hela natten. Har dock verkligen kommit in i en period då skriva här är lite terapi. Så skönt att bara skriva av sig. Vi får väl se hur länge jag orkar hålla det uppe :)

Dax för kvällens film
En Geishas memoarer

Godnatt finisar!
PUSSSSS <3


Idag skiner solen som aldrig förr ute. Här i London är det verkligen vårkänsla i luften och det är så skönt! Var verkligen inte i någon vintermode iår. Skönt att slippa all kyla, snö och slask.

Nu har jag precis tagit min första dusch i nya hemmet. Det var ett riktigt äventyr vill jag lova. För det första finns det inget lås på dörren, och ja.. det kändes ju allmänt jobbigt. Sen när jag väl står i duschen inser jag att jag inte vet hur man stänger av den! Det är liksom en knapp.. eller vad man ska säga. Skruvar man åt vänster blir det varmare och åt höger kallare. Problemet var bara att hur hårt jag än skruvade åt höger så stängdes vattnet aldrig av! Min panik i duschen.. herregud!

Fick tillslut låta vattnet stå på, och precis innan det blev översvämning ropa på en av killarna som var hemma så han fick komma och stänga av skiten. Vet inte om jag någonsin vågar duscha igen alltså! Tänk om jag inte lyckas stänga av den igen och ingen är hemma... då kommer ju hela huset bli översvämmat!

jaja allt löste ju sig tillslut och nu känner jag mig ren i alla fall.

Eftersom inte skolan börjar förrän på tisdag så har jag inte direkt något att göra om dagarna. Men idag när vädret är så fint tänkte jag gå runt lite i Balham och även titta förbi Argos och köpa ett tvättställ tror jag.

Ha en fin dag :)
Puss

Skulle kunna döda för lite sushi just nu!

Gooosh vad sugen jag äääär
Ja så igår flyttade jag alltså ut ur studentboendet. Blev bara 6 månader totalt, inte så värst mycket men det räckte för mig kände jag. Många frågar mig varför jag ville flytta egentligen och saken är den, studentboendet var bra på många sätt... men jag hamnade i en lägenhet med människor jag inte riktigt klickade med och då var det inte så jättekul. Det är väl den största anledningen... och så att jag aldrig riktigt kände att det var ett "hem". Med en reception bemannad 24/7 så var alla regler så påtagliga hela tiden. Därför kändes det det bättre för mig att hitta något annat, mer eget :)

Och det har jag ju nu gjort som sagt. hehe! Hela dagen igår bestod i princip av att packa och flytta. En av killarna som bor här i huset var supersnäll och kom med sin bil och skjutsade mig och alla mina saker till huset. Hade en hel del packning så jag vet verkligen inte vad jag skulle gjort om han inte varit så snäll.

Väl framme så var det bara att packa upp allt igen :P haha. Visst kändes det lite konstigt, men det gör de ju alltid när man kommer till ett nytt ställe. På kvällen sen kom i alla fall de andra som bor här hem, och alla är såå otroligt trevliga så jag kände mig som hemma direkt.

Två av killarna ville visa mig området lite och tog med mig till puben som ligger i närheten. Utifrån så ser det ut som vilken typisk engelsk pub som helst, men inne så pågår det så mycket mer än man kan tro. Bakom själva puben ligger det nämligen en gammal teater, shakespeare globe theatre heter den tydligen, och där är det livemusik 5 dar i veckan... helt gratis! Åvanför så fanns det ett rum där hur många människor som helst dansade swingdance, en tisdagskväll, och ännu en trappa upp var det stand up! Killarna tog med mig till deras "favvo" ställe, som var på balkongen inne i teatern... går inte riktigt att beskriva men då stod man liksom åvanför scenen liksom på en balkong utan att synas men såg den som spelade musik hur bra som helst. Igår var det en kille som lät precis som Jeff Buckley och spelade otrolig musik!
Det blev en riktigt bra kväll, en bättre första kväll kunde jag aldrig önskat mig! Har verkligen lyckats hitta grymma rumskompisar!!

Idag så har jag inte gjort så mkt. Fick mina pengar från CSN, men hade en massa saker att betala så en hel del försvann på en gång!

Dock så bestämde jag mig för att bjuda mig själv på något särskilt och gick och fick en manikyr. Lite vardagslyx, supermysigt! Det kan man förtjäna ibland tycker jag :)

Ikväll så händer nog inget speciellt, utan tänker nog bara mysa här hemma. Se på nån serie och bara ta det lugnt.

puss

haha här kommer världens sämsta bild, men orkar inte ta nån bättre :P
Flytten är avklarad och jag är numera Balham-invånare!

Är sjukt trött nu efter en väldigt intensiv dag... som sumeringsvis varit fantastisk!!!
Lovar att berätta mer om allt imorgon när jag vaknar :)

Godnatt
och ja.. som titeln kanske avslöjade... jag älskar mitt nya boende :)
<3
Jaaaaa!! Här går det snabbt i svängarna kära ni! Efter att jag lite smått hade panik för några timmar sen, kan jag nu GLATT meddela att jag har funnit mitt boende! Det var sista visningen som jag var på idag som kändes helt rätt! Alla mina kriterier blev uppfyllda med råge... förrutom det att det skulle vara fräsch! För tyvärr är stället jag ska flytta till inte det fräschaste. Har definitivt sett värre i min jakt... men det är typiskt londonskabb ändå! Äh, med tanke på att allt det andra blev så bra så klagar jag inte :D

Därför är det här nu sista kvällen i mitt studentboende! Det blev kort och intensivt. Har hunnit med att få en hel del bra minnen härifrån... men även en del mindre bra! Kommer sakna att bo här tror jag trots allt... men det är nog bara lite för att jag är sån. Man kan kanske inte tro det men jag gillar inte förändringar allt för mkt. Det gör alltid så jag får lite ont i magen och blir nostalgisk!

Nä men jag är i alla fall såå glad att jag har hittat mitt boende. Hade rätt innan med att jag skulle bli sjuk, för just nu har jag fruktansvärt ont i halsen och även fått lite feber. Men vad gör det?! Man överlever ju!

Imorgon ska det packas och sedan blir jag Balham-bo!

hihi

Natti natti nu ska jag kurera mig lite och sova en goood natts sömn! Sista i McLaren!




Med lite inredning blev det ändå mitt mysiga rum <3
Aaah börjar få lite smått panik käära ni! Ska imorgon flytta ut ur mitt studentboende och har absolut inte börjat packa än... mest för jag inte har något att packa i!! Panik!!!
Inte nog med det, imorgon när jag ska flytta allt har jag ingen aning om hur jag ska få det till Rebecka och Malins ställe, inte heller har jag fått några pengar från CSN så jag kan inte betala för dom veckorna jag redan bott här. Alltså är jag i skuld till skolan... DAMP!!!

Letandet efter ny bostad går inte heller allt för bra. De ställen jag har sett har antingen varit hur skabbiga som helst eller legat en mil från närmaste tubstation. Och i London är det ganska viktigt att bo nära kommunikationen...

Nej och så är jag helt slut efter allt flängande över stan för att hitta till alla visningar. Måste ge cred till mig själv att jag lyckats hitta till alla utan några större problem, men okej jag får väl erkänna att det är mycket tackvare iphone kartorna ;) hihi

För att klaga lite mer så tror jag sjukdom är påväg... sitter här med den där lilla oroväckande känslan i halsen. Precis innan äkta halsont bryter ut.

Okej, nu ska jag sluta vara negativ här och bege mig till ännu en visning. Har två att gå på ikväll... båda i södra London dock... alltid nått :P

Hoppas min negativitet inte smittar allt för mkt
PUSS

Har verkligen haft en riktig myshelg med Emilia! Men nu är jag tillbaka i studentboendet för en av de sista kvällarna här! Nu börjar jag få lite seperationsångest... fastän jag vill flytta ut så mkt. Mitt rum är ändå mitt rum på nått sätt.. mitt hemma. Dock så stinker hela lägenheten för kineserna har lagat mat. Och eftersom alla kineser i min trappuppgång numera tycker att vårt kök är det enda som går att laga mat i så är det en konstant stöm av random människor som springer in och ut ur köket, vilket betyder att det även är så smockat med sopor som ingen burit ut att det stinker ännu värre. Yippie yey!

Så helt jobbigt ska det inte bli att flytta!! haha!

Nu ska jag fortsätta leta nytt boende och sen se på lite Lost. Är på sista säsongen nu, och kommer verkligen börja gråta när det tar slut! Lost har verkligen blivit mitt allt... moahahahha! Jobbigt värre!

Hoppas din helg varit bra! Här kommer några bilder från gårkvällen
Puss







Lördag, å jisses vilken dag jag haft! Har flängt runt över hela London (har det känts som) för att försöka hitta nytt boende. Hann tillslut med 4 visningar totalt. Men endast en som var övervägbar! Dom andra tre var äkta skabbfest! haha

Nu är det i alla fall lördagskväll, och som första helgen tillbaka i London ska jag hänga med Emilia och hennes kompis Emmy till en pub i Islington! Spännande! Nu ska jag fortsätta smutta på mitt vin och beundra Emilias otroliga hår som hon just nu står och plattar! haha

Hoppas din lördagskväll blir fin

Puss

Idag har jag haft en sån där perfekt dag! En sån där dag som trots allt bara får en att glömma och känna sig så glad! Allt tack vare bästis!

Började dagen med att komma hem till henne och då stod det nybakad kladdkaka och vaniljglass på bordet! Hej... trevlig surprise eller vad?!?! Vi satt och smååt i timmar och pratade på en massa. Så plötsligt var det dax för lite lunch, så då lagade vi ett litet random hopkok av vad vi hittade i kylskåp och skafferi!
Efter det var det dax för Millish att börja jobba, så då började jag leta efter nytt boende. Ska nämligen flytta från mitt studentboende nästa vecka!
Hittade en massa spännande ställen som jag ringde och smsade till. Så redan imorgon ska jag på tre visningar! updatering om det följer :)

På kvällen sen när jobbet var klart, så beställde vi hem kinamat, drack vin och kollade på tv!

Så bra så bra. Är så glad :)


baaaaaah.... känns som min hjärna ska explodera :P

Usch vad segt detta är kära ni! Skriver en rad här nu BARA för att jag ska få nån minuts paus :P hahahaha

Och där var den minuten slut, dax att återgå!
Här har ni en fin låt jag lyssnar på mkt i alla fall, PUUSSSSSS från en segis


Malin tipsade mig för nån vecka sen om att man kan lyssna på sommarpratarna i sr, P1 på både sin mobil och på internet. SR har liksom ett arkiv där dom sparar alla sändningar så man kan lyssna på dom i efterhand! Hon tipsade även om två sommarpratare hon tyckte var speciellt bra! En av dom var Monika Nyström som var sommarvärd nu i somras, juli 2011.

På flyget idag så hade jag ju inget att göra... som man brukar ha på flyg :P Men däremot så flög jag med Norweigan vilket betyder att man har Wifi på planet. Kom då på idén att lyssna på en av de där podsändingarna som Malin berättat om och valde då Monikas program.

Herregud säger jag bara! Helt fantastiskt! Kunde inte låta bli, utan grät en tår på planet för det var ett så vackert program! Blev så otroligt rörd av det hon hade att säga och hennes historia! Fastän jag inte varit med om något som helst liknande det hon berättar om, så rörde ämnet och det hon tar upp vid mig så offantligt mycket ändå!

Tipsar verkligen om att lyssna på det här, om inte nu så kanske en dag när du inte har något bättre för dig! Så sätter in adressen till programmet härnere, bara att kopiera och klistra in i browserfältet :)

Det här kan man läsa på hemsidan:


Monika Nyström är förskollärare.
Blev framröstad som "Lyssnarnas Sommarvärd". Bidraget handlar om hur hennes cancersjuke man dog i hennes armar på deras sjunde bröllopsdag.
– Att befinna sig i sorg gör att man ofta möter rädda blickar och jag har märkt hur svårt människor har att prata om död och sorg. Därför vill jag ägna mitt program åt att berätta om hur sorgen ser ut, hur den känns och hur jag och mina barn har lärt oss att börja leva igen. Inte bara överleva.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2071&artikel=4548825#
Hallå bloggen!!

Herregud vilken dag alltså! Tror jag känt alla känslor som finns, nån gång under den här dagen! Har varit trött, pigg, glad, ledsen, har skrattat och gråtit, har varit stressad, haft panik, varit upprymd och förväntansfull, peppad och skakis!

KAOS!!

haha, vet inte vad som hänt om jag ska vara ärlig. Ett känslomässigt vrak... eller en känslomässig berg och dal bana! jobbigt!

Känns i vilket fall som helst både jobbigt och riktigt nice att vara tillbaka i London! Är sjukt stressad över provet jag har på torsdag och vet inte om allt kommer sätta sig i hjärnan tills dess. Men jag försöker så gått jag kan med pluggandet i alla fall!

Lite är det faktiskt som att komma hem... först var det lite konstigt med engelskan överallt igen. Med bussarna och tågen. Med oyster kort och passerkort för att komma in i byggnaden. Men tog en liten tur på Sainsbury's för att inhandla lite mat och då kändes det faktiskt som att vara hemma på nått sätt. Eller inte främmande i alla fall!

Lite weird inlägg det här blev, men det matchar nog mig just nu!

Vet ni vad jag önskade fanns just nu? En pausknapp. Pausknapp på livet. Behöver få stanna upp lite, ta några djupa andetag. Se över livet och vad som händer. Ladda och tagga till.. för att sedan återigen vara på play!
Men tyvärr finns det ju ingen sån knapp så det är bara att försöka hänga med livet så gått det går ändå :P

Nu ska jag återgå till pluggandet! yeeey... not!

PUSS OCH KRAM

Så snabbt gick en månad hemma alltså! Galet vad tiden springer förbi när man inte gör någonting typ :P haha!
Imorgon klockan 07.25 går i alla fall planet som tar mig tillbaka till London och termin två på universitetet!

Kommer inte bli så mkt bloggande de närmaste dagarna, för jag måste stänga in mig själv och råplugga i några dygn. Har nämligen prov på torsdag! Men efter det kan jag börja leva igen! Dock ska jag inte säga att det inte blir något bloggande för om jag bara ska plugga kan det ju vara skönt med en liten bloggpaus :)

Just nu så är jag hemma hos Anton och Malin, ska sova hos dom inatt för dom bor närmare stan. Så då slipper jag gå upp för tidigt imorgon.

Sammanfattningsvis har det varit ett väldigt upp och ner besök i sverige. Har varit och känt mig lite weird hela månaden. Har väl en liten livskris... alla måste väl gå igenom det förr eller senare ;) Så otroligt jobbigt bara när man verkligen inte kan "få" allt man vill. Hur man än gör så är det en del av en som aldrig riktigt är hel. Påfrestande... men vad ska man göra.

Nä inget depp här nu på bloggen, tänker nu gå och skratta åt malin som nogrannt ska tvätta ur sin navel inför sin operation imorgon. Inte för att jag skrattar åt det förresten... allvarligt med operation ju! Läskigt!
Utan det är mest själva naveltvättandet som är lite roligt ;)
haha

Men godnatt fina ni
Puss och kram


Idag har jag bokat min biljett tillbaka till London! Kommer lämna sverige och stockholm den 17 januari! Sorgligt, men nu finns det mycket att se fram emot i London :)

För övrigt har ju vintern faktiskt anlänt till Stockholm nu! Plötsligt blev det ju megakallt!
Kylan får mig att sakna värmen


Vill tillbaka och vill vara brun igen :P
Lovade ett inlägg om min födelsedag så passar på att skriva ett innan jag somnar. Är så otroligt trött idag :P

Som jag skrev så såg jag inte så mycket fram emot att fylla år detta året. Om jag ska vara ärlig så tror jag det beror på att mitt år som 20-åring nog varit det bästa i mitt liv. Har hunnit med så otroligt mkt att det är svårt att komma ihåg allt. I vilket fall som helst har det varit en grymt år och det kändes så väldigt tråkigt att det tog slut. Bara för att det blir en viss dag så måste saker förändras...

Men som tur väl var så hade jag en fantastisk födelsedag och det har jag många att tacka för!

Dagen igår började inte särskilt specielt. Jag vaknade först vid 8 tiden, men somnade sedan om till halv runt halv 11. Hade inga egentliga planer för dagen så hade en lugn morgon med några fina grattissamtal osv. Dom ringde exempelvis från spanien och gratulerade, då började jag till och med gråta. Usch vad jag saknar min familj där ibland! <3

Vid halv 3 tiden så åkte jag in till Slussen för att träffa Louise en snabbis och vi tog en fika på Tullys. Men vid 4 tiden var det dax att åka hemåt igen för klockan 18.00 skulle vi ha lite födelsedagsmiddag här hemma.
I äkta Maria-anda så stod Raclette på menyn! Seriöst det bästa jag vet, och det verkade uppskattas av gästerna också :)

Fick även helt fantastiska paket av mina bästa vänner, vilket gjorde mig så lycklig <3

Efter middagen så åkte vi in till Medborgarplatsen och fortsatte firandet in på småtimmarna!
Vi hamnade på 54an där både Moa och Elli jobbar och det var underbart att se dom båda!

Så det var min födelsedag, nu sätter alltså året som 21åring igång.
Ska göra detta året minst lika bra ;)

TACK till alla som önskade mig grattis igår också,
Det värmde mer än ni kan ana!
KÄRLEK <3









Var lite dålig på att ta bilder, men här är några i alla fall :)
Nu är klockan mycket och jag är så trött! Men ville skrivet ett litet inlägg och bara berätta om vilken bra födelsedag jag haft! Kommer skriva ett bättre inlägg imorgon när jag har tid, men kan inte låta bli att skriva nu ändå!

Har länge varit lite nervös och opepp för min födelsedag. För första gången i mitt liv så hade jag verkligen ingen lust att fylla år, men tack vare så många fantastiska människor fick jag en av de bästa födelsedagarna någonsin!

Egentligen har det inte hänt så mkt, det har bara varit en dag då jag faktiskt känt mig väldigt älskad! Och vad mer kan man önska sig? Någonsin? Ingenting!!!
Det är väl den finaste present en människa kan få!!

Så innan jag nu somnar och vaknar som en 21 år och 1 dag gammal Maria så säger jag bara, TACK, KÄRLEK, PUSS

Jag älskar er alla <3


bättre bilder kommer :)
Åh är just nu så sjukt glad! Har haft en helt underbar dag från början till slut med mitt äkta lyckopiller Louise! Den kvinnan vet hur man gör folk lyckliga alltså! Bara jag är i hennes närhet ler jag... supernice!!

Louise tog en liten tripp till Stockholm för att träffa mig och en annan kompis! Gillar vi skarpt! Idag så hade vi en heldag och passade även på att "fira" mig lite i förväg eftersom det är min födelsedag på fredag (freakout)!

Vi gick omkring på stan, jag blev bjuden på lunch, vi var på bio, promenerade, åt max och pratade pratade pratade! Och så skrattade vi... väldigt mkt :) Lycka!!

Nu är jag helt slut och ska strax sova för imorgon väntar ännu en heldag, ska nämligen träffa en annan godbit då! En person jag inte sett på ALLDELES för länge :)

Hoppas din dag också varit bra,
pusss så länge



hahaha en sjuuukt gammal bild från när jag gick i 1an på gymnasiet!
PUSS
Ledsen att det inte hann bli något inlägg innan 2011 tog slut! Plötsligt så var det bara den 2a Januari 2012!

Nyårsafton blev väldigt lyckad tycker jag. Helkväll med fina vänner och supergod middag, lovely! Nyårsafton känns alltid som den kvällen på året då alla bygger upp så extremt höga förväntningar men sen så blir det aldrig bra ändå, iår blev det bättre än förväntat och en riktigt riktigt bra kväll! Precis som det ska vara tycker jag! Hade en tanke, som vanligt, innan om hur nyårasfton i år (eller förra året) skulle se ut. Blev inte ens i närheten... men som sagt! Det bästa är ju när det blir bra ändå, fastän det inte var som man tänkt sig :)

Har inte så mkt mer att skriva för tillfället utan bjuder på några bilder från nyår istället!

Så God Fortsättning fina läsare!
Nu får vi göra 2012 ännu bättre än 2011
<3