Idag har Issa fått jobb och jag klippt håret.
Puss och kram på det!!!

Min alldeles egna Harry Potter kollektion!!!!!
LYCKA!!!

Heeey, fick faktiskt ett himla fint kort idag :)
GLAAAD

Här kommer en liten sammanfattning av de två senaste dagarna :)
 
Igår var det Pannkaksdagen här i England. I sverige har man Fettisdagen men här äter man alltså pannkakor. I ett försök att omfamna den britiska kulturen tog vi oss därför till ett underbart "pancake house" vid namn My Old Dutch och åt svingoda pannkakor. Först så blev det vars en matpannkaka och sedan delade vi på en efterättspannkaka också.
Pannkaksstället låg i Holborn vilket ligger väldigt nära Oxford Street där vår kära vän Glenn jobbar så då passade vi på att titta förbi hans kontor när vi ätit klart. Besöket slutade med att vi hamna på en pub i Soho och sedan blev det cocktail bar med happy hour också. Men det var mest en social kväll så vi var hemma vid halv 10.
 
 
Idag så har jag först haft möte med Moving Stories, som jag har praktik hos, och sedan har jag gått runt i London och lämnat flyers för vår föreställning i alla möjliga butiker.
Nu på kvällen så var vi med skolan på en mässa i en kyrka. Vi har en lektion som heter publikens upplevelser som handlar om att vi ska gå och se på alla möjliga olika saker så idag var vi på en mässa i en kyrka. Intressant faktiskt och väldigt vacker sång från en pojk- och manskör.
 
Nu står min underbara sambo och lagar mat så resten av kvällen kommer spenderas med att mysa hemma med mina älsklingar!
 
Puss och kram på er i alla fall

Ikväll är det bara jag hemma. Kan inte komma ihåg senast jag var själv hemma en kväll så nu myser jag med homeland och varma mackor :)

(Och grattis Lovisa igen, puss)

Beyonce.... ja...
ETT ORD... F I E R C E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 

Igår så var det min kära sambo och sängkompis födelsedag!
Det skulle naturligtvis firas! Vi började med tårta, paketer och sång på sängen och sedan festande på kvällen. Vi hade hyrt ett karaoke rum och sjöng loss hela kvällen. Så sjuuukt kul.
Älskar vårt knasgäng :)

Idag har vi alla varit helt utslagna och återhämtat oss genom att äta en brutal lunch bestående av KÖÖTTT! Bodeans i clapham har typ det godaste köttet i världen.
Nu har vi köpt hem massa frukt, glass och ska göra guacamole. Myskväll är ett faktum!

Puss, och grattis igen till min älsklings Bella!

Min mamma är verkligen en superstar!
Älskar dig mamma och tack för allt du gör för mig <3
Världens finaste
 

Åå det har hänt något med min sömn och för varje natt så får jag bara mer och mer panik. Att vara trött är så otroligt mentalt jobbigt. Det är en riktig rädsla.
På sistone kan jag inte somna på kvällarna. Jag går upp runt 8 och är så trött att jag seriöst funderar att skita i skola osv. Sen vid 4-5 blir jag så trött att jag mår dåligt, kan i princip somna stående. Tvingar mig själv att inte sova för jag vill sova på kvällen så när jag försöker sova vid 9-10 ÄR JAG HUR PIGG SOM HELST!

Panik!

Hjälp!

Vill bara sova!!!!!