Hallå kära bloggen!

Har varit lite dålig med uppdateringarna här på sistone. aj aj!
Men tänkte bara skriva ett litet kort inlägg nu såhär innan jag ska sova.

Har fått en del kommentarer om att min blogg varit lite deppig på sistone. Jag förstår att det inte är så kul att läsa det men tyvärr måste jag ju erkänna att inte ens jag kan vara på topp jämt! Tyckte bara det hade varit konstigt om mina inlägg speglade en helt annan bild än vad jag egentligen känner. Vad är väl meningen med att jag skriver då egentligen?

I vilket fall som helst så tänkte jag bara skriva en rad och tacka för alla fina söta människor som undrat vad som hänt med glada-Maria och så ville jag bara säga att hon är fortfarande här! Jag är här, don't worry! Alla har väl sina perioder ;) Eller hur!

Puss och kram,
nu är det dax att tagga för sista dagen på året!
Ska försöka hinna blogga ett sista inlägg imorgon också!

<3

Bjuder på en bild från Malins modevisning för nån vecka sen också!
PUSS



Efter en riktig slödag så tänkte jag faktiskt, tro det eller ej röra mig utanför mitt hus idag! Har inte direkt gjort någonting på sistone förrutom igår på julafton, men ikväll är det alltså dax att bli lite social!

Vet inte direkt vad som ska ske.. antingen blir det väl utgång och om inget annat häng med Malin och Anton!

Såg förresten på Titanic innan idag! Har inte sett den på hur längesen som helst... grät inte (skräll) men å vilken fin film det är! Det är ju så hemskt att Jack dör, men hon lever vidare för honom! Aaah!! Även sjukt att det faktiskt hänt på riktigt... och nej jag menar inte att jag tror det är en sann historia.... men att båten sjönk är ju sant och det är ju verkligen hemskt! 100 år sen nästa år!

Hoppas din juldag varit fin och ha en så bra kväll!
PUSS



GOD JUUUUL KÄRA NI!!!
Så var julafton alldeles strax över! Jag, pappa och Cina har precis kommit hem efter allt julfirande med släkten. Himla mysigt har det varit faktiskt! Helt galet vad jag trivs i sällskapet av den här sidan av släkten.. även om jag saknade min andra sida otroligt mkt eftersom jag brukar fira jul med dom!

Dagen började med lite skinkmackor och mys härhemma med Cinas söner och mig. Vi åt, mös, öppnade paket och såg på Kalle Anka! Efter det begav vi oss till Cinas bror staffan där hela resten av släkten skulle samlas för julbord och julklappsspel!

Det har varit mkt skratt och mkt stim. Precis sådär mkt som det ska vara på en högtid!

Men trots allt ligger du hela tiden och tar plats. Vara glad är inte enkelt längre... inte som det var förrut. Och det är svårt... så svårt. Och det gör så ont.. så obeskrivligt outhärdligt ont! Hela fucking tiden! Inte ens på julafton slutar det.

Fast jag lever... och jag är tacksam! Tacksam för allt fint i mitt liv. Allt jag har, allt jag fått och allt som ska komma.

Nu tänker jag kolla på nått avsnitt Lost för att avsluta denna julafton på mitt vis :)

Puss och kärlek till er alla!
Och God Jul igen!


Vår superfina julgran :)
Imorgon är det julafton! Redan! Kaos!

Det är en massa plusgrader ute och inte en skymt till någon snö. Det är äkta julstämning iår.. not! :P
Aja julafton är ju alltid julafton och det kommer nog bli mysigt ändå!
Idag ska jag slå in julklappar och så ska vi klä granen... dax att få igång denna jul nu!

Här kommer lite bilder från december 2010













Förra året var det spanien och sen karlskrona!
Iår var det London och sen Stockholm!
Då undrar man ju med nästa år alltså!

Just nu ligger jag och tittar på Victorias Secret's senaste modevisning. Inte så nice när jag tryckt i mig strips och en burgare på donken för typ en timme sen. Men äh.. I'm no supermodel så vad gör det! :)

Idag så har jag varit på Malins modevisning. Hon var så sjukt duktig och både kjolen och blusen hon sytt, och modellade... var galet snygga! Efter showen gick vi först till Storstad och sedan vidare till Riche. Ja och sen slutade det med att vi hamnade på donken för ingen hade i princip ätit något på hela dagen så mat lockade mer än att partaja!

Bra dag i alla fall med fina vänner! Nu ska jag återgå till att dregla över Victoria Secret showen... och sen sova såklart!

Natti


they are called angels
Idag har jag varit helt själv heela dagen! Har varit full fart hela helgen, så idag fick det bli en lugn dag....
men det var kanske inte det smartaste beslutet! Det gör mer ont i hjärtat när man är själv..

Har i alla fall umgåtts med pappi idag. Min pappa är världens bästa. Känner mig så trygg när jag är hos honom. Trygg som man bara kan känna sig hos sin mamma eller pappa, ens föräldrar. Dom som sett en från dag 1. Som känner mig allra innerst inne!

Imorgon väntar i alla fall en superbra dag tror jag. Malin som har pluggat design i ett halvår än så länge ska ha sin terminsavslutning imorgon. Nämligen en modevisning. Ska bli såå kul att få se vad hon sytt.. och att bara få omringas av underbara vänner!

När man inte orkar bära sig själv är det tur att man har så många som orkar bära åt en. Utan er skulle jag varit en pöl på marken... men ni får mig ständigt att vilja resa mig och kämpa vidare! När jag inte tror på mig själv gör alltid ni det! Ni är ovärderliga och är oändligt oändligt tacksam för att jag är välsignad med så OTROLIGA människor i mitt liv <3


Gammal bild från Thailand

Vilken dag! Kan knappt fatta att jag är tillbaka i Sverige igen! Men det är jag och det är niiice ;)
Idag så har jag först hängt lite med världens bästa kusin och sedan med min nattis! Henne föräldrar lagade en hel fantastisk middag som vi åt och hade en grym kväll! Hehe kändes verkligen som att komma hem igen!
Nu har vi sett på lite tv och just nu är det en julfilm (fred clause) på 5an!

Ååå juste! Det har SNÖAT idag också! Massa snö!!! Första dagen med julkänsla! :)

It's good to be Home people!
Puss

Yes, här trodde man att man skulle ha en lugn och skön.. Enkel.. Resa hem till stockholm! Haha men ack så fel! Först så var vi ca 1,5-2 timmar försenade från london pga av att dom "trodde" att vädret skulle vara dåligt!
Tillslut så kom vi i alla fall upp i luften, men när vi, vad jag antar, var väldigt nära Arlanda så svänger plötsligt flyget och börja flyga söderut igen!
Det visar sig att det är strömavbrott på Arlanda och inga ljus fungerar på någon landningsbana! Alltså kan inga flyg starta eller landa...
Så just nu sitter vi i göteborg, fortfarande i planet och väntar på att få starta igen och komma till Stockholm!
Det senaste var att vi faktiskt kan starta snart! Yeey!
Haha kaos kaos! Men spännande, sitter bredvid en supertrevlig liten tant... Eller kvinna! Så humöret är än så länge fortfarande bra :)

Haha hittade ett väldigt gammalt inlägg som tydligen aldrig blev publicerat...

Sådär då var man tillbaka i englad igen efter en väldigt trevlig "semester" i Sverige!
Skriver ett bättre inlägg imorgon för just nu sitter jag med min älskling Emilia och firar min färdigskrivna uppsats på en pub!
Puss <3

Ja så var det dax för sista dagen i London för det här året antagligen!
Igår så blev det en klassisk myskväll med Malin och lite hej då för nu ses vi inte på ett tag :( Sad!
Idag så ska jag alldeles strax sticka till ett museum som ligger nära för ett sista häng med Martin!
Efter det är det dax för terminens sista lektion och sen står packning, städning och annat kul på schemat!

Så bär det av hemåt imorgonbitti!

Pöss


London <3
Glad Lucia!

Har letat efter något ställe som firar svensk lucia här i London, men har inte lyckats hitta något. Därför blir det inget luciafirande iår! Väldigt tråkigt säger jag, men inte så mkt man kan göra åt det antar jag.
Istället ska jag snart bege mig till biblioteket för att möta upp min grupp och göra presentationen för imorgon. hehe kanske inte världens roligaste lucia direkt!

Även om jag verkligen försökt på alla sätt och vis så har inte den riktiga julkänslan infunnit sig än! Förhoppningsvis så anländer den samtidigt som jag anländer till sverige!! Är lite nervös för kylan dock... har vant mig vid den milda london-vintern. Fast vad jag förstått så är det inte så himla kallt i sverige heller just nu! Inte som när jag kom hem före jul förra året... Då var det typ två meter snö och minus 18 grader eller nått! Höll på att frysa ihjäl på fläcken!

Dax för mig att börja dagen!
Hoppas Lucia blir riktigt fint i Sverige i alla fall! Och spara några lussekatter till mig :)

Vet ni idag har jag ätit världens godaste paj! Ost och Broccoli-paj gjord från allra början av ingen mindre än världens bästa Emilia! Besökte henne idag, vi åt.. drack thé..... och pratade! Pratade i timmar! Vi sa även hej då... för nu skiljs vi åt och ses inte förrän nästa år!!!! Detta året har gått sååå fort! Känns som igår då jag pratade med Emilia och hon flyttade till mig i Spanien. Men det var i januari!!!! Nu skiljs vi åt igen, fast i London den här gången! Galet!

Efter den goda pajen och fina sällskapet så begav jag mig till Malins jobb! Vi tänkte nämligen utföra besöket till Winter Wonderland som vi pratat om i flera veckor nu! Så när hon stängt cafét så åkte vi dit för att leta reda på några polkagrisar! Jag och Malin blev sugna på polkagrisar förr förra söndagen... 2a advent.. då vi skulle ha lite julmys! Vi letade och letade i ALLA affärer runt där Malin bor! Men ingen hade några polkagrisar! Men idag fick vi äntligen tag på några, svindyra dock, men riktigt goda polkagrisar! lycka :)

Nu ska jag krypa ner och se på nått avsnitt OC! Och sedan ska jag sova för imorgon väntar det sista skolarbetet för terminen! Har nämligen en grupp-presentaion på onsdag.. sen är det jullov på riktigt!

Gillar att vara tillbaka i skolan igen :)
<3


Polkagrisglad
Du finns bara inom mig
likt en cancer har du tagit över hela mig
varje andetag, tanke, cell och hjärtslag är du
men bara inom mig
inlåst och bortgömd där ingen kan se
utom jag
min cancer har inga botemedel
men min cancer är inte riktig
precis som du
för du är en dröm

kan jag inte bara få vakna
Får PANIK över att dagarna, veckorna och månaderna bara springer förbi!
Idag är det i alla fall fredag igen! Sista fredagen i england på ett tag!

Har tyvärr inte så mkt att berätta för tillfället... livet rullar väl på...
Får komma med lite roligare uppdateringar snart

pöss


bjuder på en gammal bild från när jag och emilia var vid abbey road och abbey road studios
Lite galet är det allt. Denna dag har varit väldig upp och ner och jag ber redan nu om ursäkt för ett flummigt inlägg.
Vaknade 06.00 imorse.. efter att ha sovit ungefär 4 timmar... kunde dock inte somna om!'
Sen dess har jag hunnit med skola, och efter det julavslutning med klassen.
Vi skulle gå och äta middag, men istället gick vi till puben... som alla alltid gör i england! hehe big surprise!

Så nu har jag nästan precis kommit hem därifrån! Känns som att klockan skulle vara 01.00 kanske. Men den är bara 22.00! INte ens det än!

Livet är upp och ner och konstigt just nu kära läsare! Återkommer med att nytt och lite bättre inlägg imorgonbitti!

Nu ska jag gosa ner mig så långt jag kan i sängen med min underbara pyjamas och sova tills nästa dag är här!

Natti

Sitter just nu på mysiga Starbucks i Balham och skriver på min sista/andra uppsats för terminen! Här spelas massa mysig julmusik och utanför är träden klädda i julbelysning. Härlig känsla måste jag säga!
Ibland gäller det att njuta av det lilla i livet! Kan vara svårt att se och ta vara på det lilla tycker jag.. men det är väl trots allt det som gör varje dag fin och unik. Hur hemskt eller jobbigt livet än är så finns det alltid något litet som kan göra en glad när man är ledsen eller lätta på bördan om man känner sig nere! Och tur är väl det!

Så en liten uppmaning, ta en titt på din egen dag! Vad har varit det där lilla speciella i din dag? Även om det kanske känts som den värsta dagen på länge så lovar jag att något fint hänt eller att det finns något att vara tacksam för. En person, en kommentar, en random människa, en bra låt, en fin plats, en extra god kaffe... haha... det kan ju vara vad som helst!

Nu måste jag återgå till min uppsats!
Men bjuder på en otroligt fin bild i alla fall ;)

Yep, jag andas fortfarande...
i'm still alive !

Är så sjukt seg idag! Min sömnrytm är helt rubbad och har inte sovit en hel bra natt på länge! Ah får panik!
För övrigt så har jag insett att jag väldigt väldigt snart klarat av första terminen på universitet! Hur hände det?
På torsdag har jag inlämning på en uppsats, nästa onsdag en presentation och sen har jag en examen den 19 januari! Så från och med nästa fredag så är jag i princip ledig till den 19 januari fick jag veta...
vad är det med min skola egentligen?

Kan inte riktigt hantera all ledighet känner jag!

Helgen har besått av mkt Malin och mkt mat :) I lördags så var vi ute med Emilia och Lova. I Söndags firade vi en engelsk jul och gjorde kalkon och sötpotatis i ugn med brysselkål och gravy till. Sen var det måndag och då var det jobb som gällde för malin, fast när hon kom hem lagade vi tacos och sedan grönsaker med dip.

Just nu väntar jag bara på att min tvätt ska bli klar i torktumlaren och sen ska jag ge mig iväg till Malin igen för en tjejkväll. The Holiday står på schemat.. och om jag har tur lite ägg, bacon och "beans" också!


10 dar till sverige!
Så var det lördag igen! Helgen är igång och vad har jag gjort än så länge... inte allt för mkt om jag får säga det själv! hehe! Men det ska vi strax ta och ändra på! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig mot Malin! Jag har fått förtroendet att färga hennes hår! Kan vara något hon får ångra!! Let's hope not!
Efter det så ska vi ge oss iväg till stan och partaja lite med inga mindre än Emilia och Lova. whoop whoop

13 dagar till jag åker till sverige nu! Crazy!

Ah, kom precis hem efter en alldeles underbar dag! Idag har jag varit med Rebecka, Malin och Martin på Stratford Westfield (en eeeenorm galleria) och shoppat julklappar! Vi avslutade dagen med att gå och se på senaste Twilight filmen! Eller inte Martin som är anti Twilight! haha!

Efter att ha läst boken, som jag inte tyckte var så himla bra faktiskt, trodde jag aaaldrig att dom skulle kunna göra det till en bra film! Men ack så fel jag hade! I min åsikt så är det här den absolut BÄSTA filmen av alla Twilight filmerna! Är helt tagen av hur bra jag tyckte den var! Jisses.. dom har verkligen lyckats med något riktigt storslaget i min mening! Slutet... galet vad jag rös!

Ja nu kan man knappt vänta till sista delen kommer ut :P hehe!