här sitter jag och äter god kyckling i ädelostsås med pasta och saknar min klass som jag inte sett på hela dagen!
Jag är störd i huvudet,
och aningen läskigt...
och besatt dessutom!!

men jag är jag..
deal with it !!!
Idag spelar vi de sista föreställningarna av "jag skiter i varenda jävla pundhuve"!!
Jag har redan ont i magen när jag tänker på att det är slut efter det här!! Usch usch usch!
Men nej, nu ska jag inte vara sådär löjligt sentimental som jag är heeeela tiden just nu! Istället ska jag njuta till fullo av denna dag när jag får vara omringad av de mest underbara människorna och den finaste klassen. Jag får vistas på Kulturama och spela teater som jag älskar... kan det bli bättre??
Nej!

Nu måste jag skynda mig iväg till skolan... vill ju som sagt inte missa en sekund av denna dag!!

Puss och kram och allt det där!!

Just nu, exakt just nu.. älskar jag mitt liv!! alltså verkligen älskar, varje liten atom i hela min kropp älskar att vakna varje morgon för att åka till skolan och träffa mina vänner. Varje atom i min kropp hatar när jag måste åka hem varje eftermiddag/kväll för jag vet att då är ännu en dag över... ännu en dag närmare slutet.

Det känns nästan som om jag dör. Vet inte hur jag ska förklara det annars, och jag vet det låter dramatiskt och överdrivet, men det är så jag känner.

exakt just nu... att vara så nöjd med tillvaron att jag HATAR tiden! Jag ser inte mig själv om två veckor. Jag kan inte se mig själv om 5 eller 10 år. Allt jag ser är att jag vad som än händer INTE vill att fredagen den 11 juni ska komma!!

Fan!!

Just nu är allt perfekt, allt allt allt är perfekt. Om två veckor kommer inget vara perfekt! inget inget inget inget!!
Jag är inget utan det här. Jag kommer aldrig få tillbaka det här, exakt just den här tiden kommer aldrig komma igen! Om två veckor är allt borta slut och över, och det kommer aldrig någonsin tillbaka!

Jag älskar allt så mycket just nu att jag inte kan sluta ha ont i magen eller sluta fälla en tår då och då! Allt för att vara kvar i just det här.. vara kvar i just nu. För just nu är ALLT, ALLT perfekt!
Kära vänner och bekanta, imorgon går premiären av stapeln för min klass sista produktion någonsin!!

"Jag skiter i varenda jävla pundhuve" klockan 19.00 imorgon på KULTURAMA!!

Btw, sorry för den OTROLIGT dåliga uppdateringen. Vet inte vad som har hänt. Tappade sugen att blogga. Måste hitta lite ny motivation igen ;)



Jag älskar min klass... så är det bara!! <3
Har aldrig haft så stora problem som jag har med min historiauppsats!!!
Kommer verkligen INGENSTANS!!

ÅH NEJ, insåg exakt precis nu att jag har prov imorgon!! Bajs, ja det lär ju inte bli någon sömn inatt i alla fall!!!
det är ett rop på hjälp

men ingen ser eller hör

jag klarar inte mer själv

jag behöver hjälp

för första gången är det för mycket


va fan ska jag göra

alla vill ha något av mig

speciellt jag själv


mer än jag har att ge


nu rann bägaren över
det är för mycket att göra och tänka på samtidigt
tiden är för knapp

fuck this!
Jag kan lugnt säga att jag går igenom det jobbigaste tiden i mitt lilla korta liv so far... just nu!
Om det här är det de kallar ångest har jag aldrig upplevt det förut!!

Hela jag är fullständigt ur funktion..
jag blir tillsagd att jag bara tycker synd om mig själv..
sanningen är att så är det kanske... men mest tycker jag bara jag är värdelös just nu.

Jag skulle kunna ge VAD SOM HELST för att kunna stanna tiden så jag bara kunde hitta tillbaka..
tillbaka till mig själv..
tillbaka till kontrollen!!

men nej... jag är bara ur funktion..
och det verkar inte finnas något som jag kan göra för att bli i funktion heller

sluta tycka synd om sig själv.... smart.... hur gör man det?!?!
Dåligt med uppdateringen på sistone hörrni. My bad!
Har haft lite fullt upp som ni vet... med läxor!! Men idag är det exakt en vecka tills allt ska vara inlämnat... och jag har 6 uppsatser kvar!! dubbelyey!!

Nu har i alla fall skivorna börjat för min del. I måndags var jag på min första skiva och det var artist musikersskiva! Gaaalet hur kul det var! Helt klart den roligaste skivan jag varit på. Alla var så sköna och släppte loss. Dansade hela kvällen lång och kom hem klockan 4! Men det var de värt!

Ikväll är det dax för skiva nr2! Det är ellen och ingrids skiva.. ska dit med Lootttee :D Förhoppningsvis blir det kul också :D

I måndags var jag utklädd till blond (tema: så här får ni aldrig se mig igen) och ikväll när temat är film så ska jag vara Dorothy i Trollkarlen från OZ. Hur det blir får ni se lite senare.

Nu ska jag städa mitt rum så det ser litte bättre ut när Lotte kommer hit sen!


På skivan i måndags!
Tiden rinner verkligen iväg just nu. Det är tre veckor kvar tills premiären av vår slutproduktion och sista föreställning... och helt ärligt så går det otroligt långsamt framåt för oss!! Gaaah, hur kan tiden gå så fort??!!

Just nu sitter jag på samma café som igår, och den här gången hoppas jag verkligen att jag lyckas skriva klart min uppsats!!

Känner att mitt liv i allmänhet är otroligt ointresant just nu. Jag gör absolut ingenting förrutom att vakna, gå till skolan, plugga, sova, vakna, gå till skola, plugga osv. Samma saker om och om igen.. så dagarna bara rinner bort!!

Men snart sätter alla skivor som jag ska gå på igång :) Då blir mitt liv lite roligare förhoppningsvi :)
Sitter på ett café inne i stan med Juuuulia och pluggar! Det går långsamt framåt.. men det är ändå framåt. Förstår inte hur jag kan ha så svårt för att skriva en uppsats!!! Ah well.. om jag har tur lyckas jag kanske skriva klart en idag. hoppas hoppas... bäst att skriva på!!



Pluggtips från mig:
Om du ska plugga inne i stan så finns det inte så många ställen som har trådlöst internet. Eller inte så många cafeén i alla fall. Om du går på waynes har dem trådlöst men då måste du betala 20 kr för att använda det. Ett ställe som dock är bra är Kofi, det ligger precis inne vid t-centralen och är riktigt mysigt. Den enda nackdelen är att ljudnivån är ganska hög. Men om man verkligen är inne i sitt plugg så tänker man inte på det :P

 Nej, nu ska jag återgå till min historiauppsats!!
adioooos
  • Pallra sig upp ur sängen !
  • Hämta ett paket på posten !
  • Gå till en optiker !
  • Åka till skolan !
  • Ha studentkommitémöte !
  • PLUGGA PLUGGA PLUGGA med Julia !
  • Åka hem och däcka !!


90210 säsong 2
Säsong två är väldigt väldigt mycket bättre än första säsongen. Det känns verkligen som om de har hittat en mycket mer intressant och spännande historia och de nya karaktärerna är mycket mer intressanta än dem i första säsongen! Personligen kände jag aldrig att jag riktigt fastnade för varken handlingen eller karaktärerna i första säsongen men hela serien har kommit till liv nu. Det märks att de tagit tid och verkligen tänkt igenom hur de vill att serien ska utvecklas och fortsätta.. redan första avsnitten av säsong två skiljer sig väldigt mycket från hela första säsongen, det är så mycket bättre! Än så länge blir det nästan bara bättre och bättre för varje avsnitt... hoppas de kan hålla handlingen lika spännande ett tag till och inte faller i de klassiska CW-seriefällorna!



Gossip girl säsong 3
Så himla skönt att ha tillbaka Gossip girl till sin vanliga nivå... eller vad man ska kalla det. Gossip girl är nog förrutom OC den serie som jag faktiskt fastnat för redan efter första avsnittet. Första säsongen tyckte jag var helt otroligt bra... men sedan kom det en period då handlingen kändes rätt tråkig och meningslös. Serien var inte alls lika rolig längre. Men nu i säsong 3 så har den börjat leva igen!! Nya vändningar som har varit spännande har fått mig att verkligen börja längta till nästa avsnitt igen!! Trots det så tycker jag ändå att serien har tappat lite av sin ursprungliga glöd. Det känns som om vissa karaktärer har blivit lite gråa... det behövs en ny personlighet som hottar till serien lite!
Idag har jag i princip inte gjort ett skit. Dagen började med att jobbet jag skulle jobbat på i helgen blev inställt. Istället stack jag in till stan för lite häng med Anders! Det var nice och han kom på vad jag ska vara på AM:s skiva! Brilliant idé om jag får säga det själv.. tack anders för att du kom på något! Har sån fruktansvärd ångest över utklädnader till skivorna så jag dör! Men 2 av 5 utklädnader är nu i alla fall utklurade!

Ikväll så händer det inget speciellt. Har mått lite dåligt nu på eftermiddagen så jag ska nog bara titta på ett eller två avsnitt av 90210 och sedan försöka somna rätt tidigt!

Imorgon borde jag försöka plugga lite... men det kommer väl antagligen inte hända!! Nya tag på måndag istället!

adioos


liten random bild sådär till en random dag !!