Idag så har det varit mösspåtagning i skolan. Tyvärr så har jag inte haft chansen att ta några bilder själv, för jag har varit ganska upptagen med annat kan man ju lugnt säga. I vilket fall som helst så har det varit en jättebra dag!
Jag kom till skolan klockan 9 för att hinna repetera lite teater innan det var dax för mösspåtagningen. Det kändes sjukt att stå där utanför skolan.. höra rektorn prata om att VI nu är de blivande STUDENTERNA och att sjunga studentsången på riktigt!! Kan ärligt säga att jag inte ser fram emot att ta studenten överhuvudtagen! Visst ska själva dagen bli kul... men inte det andra!

Efter mösspåtagningen så bytte alla treor om inför poängjakten. Min klass hade temat Mimare.. som vi vann spexpriset för :D Så sjuukt kul!
Först så var det kulturamaruset som gick av stapel och sedan så skulle alla treor tävla om vem så får springa ut först på själva studenten! Detta genom en poängjakt som jag med studentkommitén har anordnat!
Har nog aldrig varit så stressad i hela mitt liv. Försöka samordna 140 studenter samtidigt.. hålla koll på allt och se till så alla tävlingar gick rätt till. Wow.. mitt huvud var helt slut när det var klart....
men det bästa var att min klass kom 2A!!!! Det känns precis som vi vann... trodde aldrig aldrig aldrig i mitt liv att det skulle gå så bra!! Men gud vad imponerad jag är av alla min underbara klasskamrater som gjorde grymt bra ifrån sig i alla tävlingarna!!

Nu så skulle jag egentligen stuckit iväg och tittat på en majbrasa.. men alla är så trötta att vi inte riktigt pallar det. Istället så blir det att hänga med klassen på en pub lite senare ikväll. Det ska bli grymt mysigt!!

Hoppas du också får en bra valborg... och drick inte för mycket nu!


Jag kanske ser glad ut! Men inombords gråter jag över att det snart är slut!!


världens snyggaste och bästa klasskamrater!! <3

Alla bilder är tagna av Ellen!!!
Sådär ja... imorgon har det alltså blivit dax för mösspåtagning!! Kan inte fatta att det är JAG som ska ta studenten iår!! Men det är det... och imorgon kommer jag ett steg närmare! Fy faan!! :P
Just nu sitter jag och håller bokstavligen på att somna framför datorn. Men det får jag inte göra för jag har lite saker att fixa inför imorgon... (en nackdel med att vara ordförande i studentkommitén!!)

Idag så har det annars varit en väldigt bra dag. En vanlig dag.. en sån dag jag verkligen kommer sakna när jag slutar Kulturama. Härliga lektioner med min underbara och fuckade teaterklass, stress mellan olika möten och stress för att hinna fixa olika saker. Jag har varit och sett på musikaltreornas föreställning och även varit på sista artistskolan för det här året!!

Alltså en galen dag, men det är såna dagar jag gillar mest. Dagar när det händer mycket är de absolut bästa! Vilket får mig att tro att jag skulle passa som producent ännu mer :) Känns som ett yrke där man kan få mycket att göra :)

Nej nu måste jag ta tag i den sista saken på min "att göra lista" för idag! Sedan ska jag sooova skönt i min säng, innan jag måste gå upp för att vara i skolan redan klockan 9 imorgon!!

love <3


imorgon gäller det på riktigt!!
Min mobil har i princip tagit sina sista andetag idag! Jag har försökt i snart 3 timmar att få den att fungera normalt... men det går inget vidare. Just nu så dör den ungefär var 5e minut och ställer om tiden hela tiden... och så fungerar det inte att gå in i inkorgen! Fantastiskt!
Mitt hjärta blöder, vad ska jag göra utan min mobil, min klippa i vardagen?!?!

Pappa har en gammal sony ericsson som jag kan använda så länge. problemet där är att den tydligen har en annan laddare än alla andra sony ericsson mobiler (så gammal är den) och laddaren kan jag inte hitta så den idén kan vi kasta i sjön!

Bajs!!

Kommer ingenstans med mitt historiaarbete heller... sjukt galet mycket ångest över det! Dock så har jag gjort klart min slutgiltiga verison av projektrapporten. Det är ju alltid något...


den drar sina sista andetag!! :(
Just nu är jag på sånt humör då jag bara älskar allt och alla!!
Varför deppa ihop över studenten när jag bara kan ta vara på var enda liten sekund fram tills dess och njuta av att jag har världens bästa klass, världens bästa vänner och går på världens bästa skola?!
Varför hata alla läxor när de ger mig chansen att spendera extra tid med underbara människor som julia?!

Varför deppa ihop över att det SNART är slut.. när jag faktiskt har tid kvar?!?!

Fan.. lycka, glädje, kärlek är ju ändå den bästa känslan! Det borde man påminna sig själv om lite oftare!!!!

"all we can do is keep breathing" - Ingrid Michaelson (love love the song)


pure happiness - best feeling in the world !!


Det blev bio ikväll! En litet spontant biobesök med Nathalie på min nya favoritbiograf filmstaden råsunda!!
Filmen.. remember me... var över förväntan! Jag tycker faktiskt den där robert pattinson kan sin sak och är en bra skåderspelare!
Deppigt men väldigt berörande! Så kände jag mig efter.. eller så känner jag mig just nu!
Har en liten klump i magen... usch!

Den var bra !!

Denna kväll var bra !!

Livet är ganska bra !!
Ord kan inte beskriva hur mycket jag tycker om er allihop och hur kul jag har haft!! <3


Indier








dödslyftet :P


A chorus line



Det var väldigt längesen jag var på bio nu!! Ännu ett bevis på att mitt liv i princip BARA består av massa läxor!!
Är i alla fall grymt sugen på att gå och se på bio! Det får nog bli en film i veckan... det kan bli min belöning om jag lyckas bli klar med några uppsatser!!

Dear John är väldigt lockande!!

så blev det måndag igen... fast det har varit en väldigt bra helg måste jag säga!!
En hel del saker har hunnits med.. dock inget pluggande! Väldigt dåligt men men vad ska man göra!

Hade föreställning med artistskolan igår. Det gick över förväntan och hela dagen var alldeles underbar! Riktigt riktigt tråkigt att det var sista dagen med gruppen!! Kommer sakna allihop fruktansvärt mycket!!
Bilder kommer komma.. väntar bara på att mina kära vänner ska lägga upp dem på facebook ;)

Idag så vaknade jag tröttare än någonsin. Har inte riktigt hunnit sova något i helgen så jag ligger lite efter med sömnen. Släpade i alla fall mig iväg till skolan för lite teaterrep.. möte med studentkommitén och en religionslektion!

Idag är det för övrigt dax att ta tag i mitt liv igen! Det kommer börja med att jag städar mitt rum som just nu är stökigare än det NÅGONSIN varit!! Vilket betyder att det är vääldigt stökigt. Sedan sk jag försöka läsa på lite mer till mitt historiaarbete som MÅSTE bli klart den här veckan!

Puss

Jaaa... så var det helg igen då!! Veckorna bara flyger förbi!!
Igår så var jag på GRÖNAN. Underbara Lovisa Blomberg bjöd med mig på genrepet av Gröna Lund. Det är så att dagen innan de öppnar på riktigt så får alla som arbetar på grönan bjuda med sig 10 vänner dit.. allt för att testa hur de nya arbetar och så allt fungerar som det ska inför sommarsäsongen!! :) Så tack Lovisa för att jag fick följa med :D Det var väldigt kul och alla var vi som små barn när vi skulle gå in. Men jag hade självklart lyckats ta på mig alldeles för lite kläder... så efter några timmar frös jag som aldrig förr. Men vi hann i alla fall med lite godsaker... lustiga huset och nachos var nog två höjdare. Nachosen på ett lite mer negativt sätt.. hehe!

Idag så har jag varit och repat inför morgondagens föreställningar med artistskolan! Det har gått bra, men nu är jag galet trött. Var ute med Julski... och flera andra... igår! Det blev en väldigt galen och väldigt trevlig kväll. Men med endast 4 timmars sömn så känner jag mig lite mörbultad just nu.

Kände att detta inlägg blev lite flummigt och konstigt formulerat. Men förhoppningsvis så hänger ni med!
Nu ska jag titta på Gleeeee :D pöss


bilden tillhör Ida Ahlbom :)
Hatar läxor djupt just nu!
Sitter i skolan och försöker hitta motivationen till att skriva en historiauppsats som egentligen ska lämnas in ikväll. Kommer inte hända... men det skulle vara skönt om jag ändå lyckades skriva lite idag! Än så länge har jag skrivit en sida, och då är det bara inledning... frågeställningar osv. Vilket egentligen inte är något av själva uppsatsen. Usch, det värsta är att börja... har jag väl lyckats formulera en början som jag är nöjd med så brukar resten bara komma av sig själv. Men ja... än så länge är mitt huvud tomt!!

Har valt ett ämne som är lite svårt att komma igång med också! Ah well... vi får väl se vad jag lyckas med!

Dax att återgå...
FAAAN STUDENTEN NÄRMAR SIG!!! JAG VILL INTE JAG VILL INTE!!!
Ge mig lite mer tid.. snälla snälla!!

Hur ska jag överleva utan skola?!?!?!?!

Just nu är vi inne i en sån period igen kära vänner!! Skolan tar bokstavligt talat död på mig! Ännu jobbigare är att jag har mer än skolarbete att ta tag i... en massa studentsaker står på att göra-listan också! Från och med idag kommer jag få gå i socialt ide om jag ska hinna med allting till den 19 maj!

Egentligen önskade jag att vi inte hade några mer arbeten i skolan kvar.. utan vi kunde bara njuta av den sista tiden någonsin på gymnasiet med klassen. Men lycka till. Snart kommer allt vara slut och då kommer jag sitter där med vidöppna ögon och undra va fan det var som hände!!
Om det är något jag verkligen inte vill så är det sluta skolan... läxorna kan jag klara mig utan.. men skolan. Ingen skola... det är seriöst en riktig mardröm för mig! Jag älskar skolan, och jag älskar kulturama, och jag älskar min klass!! Vem är jag, förrutom en i klassen.. en på kulturama. Skolan blir liksom ens identitent på något sätt.

Blä blä blä

Just nu så är jag så trött att jag med säkerhet skulle kunna somna och sova till imorgonbitti om jag gick och la mig just nu. Men det kan jag inte göra... nej.. istället väntar plugg och förberedelser inför en livedubbning imorgon bitti!

Adios


kan jag snälla få bli sådär liten igen och slippa all ångest och stress?!?!

Nu går jag och duschar ur det svarta!
Sedan blir det ett avsnitt Mad men innan jag ska sova. Har inte sett något av den serien så det ska bli spännande om den är så bra som alla säger!

god natt :)


the asian girl... suck!!
I helgen så har jag varit uppe i Bollnäs för att vara med i en modevisning. Därav den dåliga uppdateringen!
I fredags så åkte jag direkt från skolan för att hinna till Bollnäs innan genrepet började. När jag kom dit så gick jag och Nathalie.. och Magda.. och tittade ut vilka skor vi skulle ha på visningen. Sedan åkte vi hem till Nathalies mormor och morfar och lämnade våra grejer innan vi begav oss till Bollnäs ishall där hälsingeexpon skulle vara. Det är som en mässa där en massa olika företag och affärer ställer ut... Det var där som modevisningen skulle vara. När vi kom dit fick vi snabbt testa klänningarna vi skulle ha och lära oss koreografin till visningen. Var så nervös när vi skulle gå första gången, för vi hade varit tvugna att lära oss allt på en kvart och genrepet var första gången vi fick testa det på riktigt.
Men det gick ändå helt okej!

På lördagen var det dax för the real thing! Vi skulle vara på plats klockan 11 och visningen var klockan 3. Jag och Nathalie var först där och vi blev de första som fick hår och smink fixat.
När vi kom ut ur omklädningsrummet och skulle gå in bakom scenen innan modevisningen skulle börja sen så blev jag lagom närvös när jag såg hur mycket folk det var. Hela läktaren var verkligen smockad!
I vilket fall som helst så gick det ganska bra. Vi missade en liten grej... men i det stora hela gick det bra. Jag tyckte bara det var synd att allt var över så snabbt. Hade velat göra det en gång till.

Eller ja det fick vi väl... dagen därpå.

Idag så har vi gjort det igen. Idag så blev hår och smink bättre än igår, men själva visningen gick lite sämre. Vi missade några steg vi skulle göra... eller rättare sagt.. vi gjorde det väldigt osynkat.

Idag så har jag haft svart hår. De sprejade mitt hår svart.. och sminkade mig så jag såg mer asiatisk ut än jag gjort någonsin i hela mitt liv!! Lägger upp bilder så får ni säga vad ni tycker!! :)


hår och smink dag 1.


vad säger ni? svart hår kanske?! smink och hår dag 2.


full ensemble dag 1.

Just nu kan jag knappt hålla ögonen öppna. Är så trött så jag vet inte vad!!

Har idag träffat den dummaste människan någonsin. Hon var som en karikatyr av alla dumma blondiner (fast hon för dagen var brunett) du någonsin hört talas om. Hon var helt otrolig. Går inte ens att beskriva! :P

Aja, imorgon så bär det i alla fall av till Bollnäs. Jag ska nämligen gå en modevisning i helgen. Sjukt kul!! Fast väldigt nervöst, jag är ju inte direkt en modell. Men det är inte riktigt som en vanlig modevisning, så det ska bli jättekul :D

Nej nu ska jag sova!!

<3 till världen bästa kompis som har en jobbig dag imorgon framför sig!!

godnatt!!
Nu sitter jag hemma i min egen säng igen. Har haft en lång resdag och just nu är jag galet trött. Måste ändå säga att det är väldigt skönt att vara hemma igen, och jag längtar till att få träffa all människor imorgon :)
Har redan hunnit med att träffa anton och malin, vilket var väldigt skönt! Har saknat dem sjukt mkt!

Nej nu ska jag sova, måste ju orka upp imorgon!

har inga pengar på mobilen just nu måste jag bara lägga till!

God natt vänner! Imorgon blir det skola :D:D


Superfräsch tjej-91 påväg hem !!
Last day avklarad!! Idag så har vi pressat några sista timmar i solen. Vi skulle även ta en sista shoppingtur till patong, men det visade sig omöjligt när vattenkriget tog kol på oss bara 2 meter utanför hotellet. Vi hann inte ens komma till en tuk-tuk innan vi båda två var genomblöta och jag lyckads bli nedsprutad av någon som hade rosa vatten i sin vattenpistol. Inte så kul... det var bara att vända om hem och duscha med en gång.

Så istället för en sista eftermiddag i stan fick det bli slö på rummet och packning istället. På kvällen däremot tänkte vi att nu är det dax för team blue marine att dra ut på stan en sista gång. Så beväpnade med vattenpistoler och rätt kläder begav vi oss ut för att möta massorna.
VI klarade oss väldigt bra in till stan, så vi kunde äta middag i lugn och ro utan att vara drypande våta. Sedan var några affärer öppna så lite shopping hann vi med ;)
efter det så lämnade vi shoppingpåsarna till Tony och Maria innan jag och Nathalie begav oss ut för the last fight!

Det var både roligt och blött. Ikväll blev vi faktiskt ännu mer blöta än igår... tro det eller ej. Det trots att vi inte tyckte det var lika mkt drag ikväll.

Eftersom vi ska gå upp 5 imorgon så orkade vi inte med en lång kväll ute, så vid tio i 11 åkte vi hem. Nu är klockan mycket och det är dax att få några timmars sömn i alla fall!!

See ya when we're back home!!

hej då thailand!!! tack för en underbar semester!!!

Detta har nog varit det roligaste ever!! En hel stad i vattenkrig... vad kan jag säga annat än att det var GAALET!!! Vi gav oss iväg lite ovetande om hur det skulle bli, men det tog inte många minuter innan jag och Nathalie var de två värsta krigarna av alla!!
Team blue marine ftw!!


Före


Efter

Imorgon blir det krig igen!! sista dagen... here we come!!

pöss

Just nu så är det nyårsfirande på g här i thailand. Men vi har ingen aning om vad vi ska förvänta oss. Tydligen så är det galet vattenkrig överallt på gatorna och kaos med traffiken.
Har nog aldrig känt mig så bortgjord som nu :P haha, kan man ens gå ut och äta någonstans?? Och det utan att bli dränkt av iskallt vatten??

ja när kvällen kommer lär det väl visa sig...

to be continued my firends...

Åh gårdagen var den värsta shoppingdagen sen vi kom hit. Och då har jag redan shoppat hur mycket som helst innan det.

Men ja vi kan väl ta dagen från början. Efter dagen då vi åkt runt till tempel och annat så bestämde vi oss för att stanna vid poolen igår. Efter lunchen, vid 4 så åkte jag och Nathalie in till en skräddare i patong för en sista provning av min studentklänning. Åh jag blev helt till mig när jag satte på mig den. Den blev faktiskt bättre än vad jag trodde. Var så nevös innan för jag har betalat mycket för den och ville att allt skulle bli perfekt. Jag tänker inte visa en bild på hur den ser ut. Det får bli en liten cliffhanger till studenten om 8 VECKOR !!!
Fick lite rysningar när jag satte på mig klänningen också, studenten. Det är studenten som väntar och det är klänningen jag ska ha på mig. Scary!!

Efter vi var klara där så gick vi i alla fall ut på stan för att börja den galna shoppingen. Efter lite mer än en vecka här så har vi hittat våra favoritställen att handla på. Och har börjar lära känna lite folk :) Vi har tex lärt känna två tjejer som har en kännings "butik". De är hur gulliga som helst och vi gick dit igår för jag hade sett en klänning jag gillade. Jag var inte helt säker på att jag vill ha den så vi sa till dem att vi skulle komma tillbaka lite senare istället. Då skämtade dem och sa att vi skulle ta med oss en cola till dom när vi kom tillbaka. Men det gjorde vi. Vi köpte två cola-burkar och gick tillbaka. Deras miner när vi skulle ge dem colan var helt obetalbar! Det var som om vi gett dem ett hus eller något. De var i chock och blev så glada att jag fick köpa klänningen för 450 bath istället för 1200 bath :)
Sedan tog dem våra nummer och en bild på oss och sa att dem skulle ringa oss typ varje vecka när  vi åkt hem till sverige för att höra att allt var bra och så :) Så söta!!

Under vår shoppingtur som också var den varmaste hittills (jag så i princip ut som om jag badat eller något, genomblöt) så var vi tvungna att ta en paus och då åt vi lite glassfondue inne på ett jättemysigt ställe, väldigt amerikanskt. :)

Efter det gick vi för att möta Maria och Tony.. shoppade lite mer.. :P och sedan åt vi middag. På bästa stället, the coffe shop! De har den godaste cappucinon jag druckit i hela mitt liv.

Som avslutning på en superdag gick vi och fick fotmassage på även det bästa stället i patong, enligt oss. Där kostar en fotmassage 300 bath (75kr) för 1 tim!!! Den här gången fick jag den bästa massören, och efter det kände jag mig som en ny människa :)

Innan vi gick och la oss så la jag och Nathalie upp alla saker vi köpt på den här resan på vår säng. Det täckte verkligen hela sängen, och jag tror aldrig jag sett så mkt saker i hela mitt liv. Det går inte att förstå hur mkt jag har shoppat!! Kan knappt fatta det själv :P Hur fasiken ska jag få hem allting?! Det ska bli spännande.

Nej nu ska vi ut till poolen igen. Måste ju bli lite brunare nu innan vi åker hem :)

pusspuss och massa kärlek










Malin vi lämnade grädden till dig <3









Ja de senaste två dagarna har varit väldigt intensiva och händelserika vill jag lova :P
Tänker inte gå in på några detaljer utan istället laddar jag upp lite bilder.. som helt enkelt får bli redovisningen för de senaste dagarna och därmed punkt :)

btw, håller på att bli galen. Sitter just nu på balkongen och myggorna äter upp mig!! AAh har typ 1000 myggbett!!! Kan inte alla myggor bara utrotas?! Nu helst!!!









Howdy.. moahaha

Idag har vi varit på en strand som heter freedom beach! Dit kunde man bara komma med båt, och den var jättefin. Fast det bästa med hela utfärden var nästan båtturen!

När vi kom tillbaka till vårt lilla underbara hotell så gjorde jag och Nathalie lite nudlar och så tittade vi på en film medans vi festade på chips.

När solen hade gått ner så satte vi oss och festade lite på balkongen som vi brukar. :) Eftersom allt annat festande inte varit särskilt lockande här så hittar vi andra sätt att ha kul på. Spela hög musik och sitta och dricka winecoolers på balkongen är vårt sätt att släppa loss!

På kvällen så åt vi en lagom god middag på Buffalo Stakehouse och sedan fick vi en underbar underbar fotmassage i 1 tim för 75 kr.
Innan vi åkte hem så hann jag sedan spendera lite mer pengar i den här staden. Shoppingen tar ju aldrig slut! Jag måste sluta köpa saker hela tiden, det här är ju farligt!

Nu ska vi ännu en gång sätta oss på balkongen och festa loss för oss själva innan vi går och lägger oss för idag.

Hoppas allt är bra i sverige och att snön i sthlm inte ligger kvar!

<3





grym snubbe som körde vår båt :D


Freedom beach


Freedom beach

Nu väntar balkongen och värmen :)
until tomorrow!
Sådär, idag har det varit en alldeles underbar dag!! Först hade vi den underbara shoppingen, sedan solning vid poolen.. och nu på kvällen så åkte vi till Karon och Kata för att äta och titta runt lite.
Det roliga var att vi skulle åka till en restaurang som det stod om i Marias turistbok. Så vi hoppade in i en tuk tuk som sa att han skulle köra oss dit. Men när vi kom till Karon, där det skulle ligga, så var han tvungen att fråga någon för han visste inte vart det låg. Då visade det sig att den restaurangen var stängd. Vi frågade chauffören om han visste något annat bra ställe att äta på istället... och då körde han oss till DINO PARK :D haha, helt underbart ställe. Personalen var klädda som flintstones.. man åt i djungeln och det fanns en vulkan som fick utbrott lite ibland :)

Efter det så gick vi lite i affärerna runt där.. vi köpte några dvd filmer. Sedan åt vi en underbar banana pancake. Så åkte vi hem igen. Nu ska jag och Nathalie titta på filmen nine... och sedan sova :)

Natti natti

var bara tvungen att skriva ett inlägg. För just nu sitter jag och Nathalie på vår balkong. Det är varmt som attans och vi ser solen gå ner över havet. Siluetterna av bergen och de små ljusen som visar vart husen finns. Ute på havet ser man båtarnas ljus. Utsikten är breathtaking... gud... ta mig aldrig härifrån :)

Idag har vi shoppat loss värre än någonsin. Brudarna drog ut på stan medans Tony planterade sig vis poolen. Det försvann en hel del pengar, men det var riktigt nice!!
Vi hann även med en klassiker, lunch på donken ;) Måste säga att donken i Thailand har en massa freaky stuff! Nathalie åt en samuraj pork burger och jag åt en dubble big mac med 4 hamburgare i. Det var spännande!

På eftermiddagen så har vi hängt lite vid poolen. Tyvärr så måste jag säga att det går riktigt långsamt med brännan!! Aja, har 9 dagar till att jobba på det! :D

Ikväll, efter en plötslig sovstund, så gick vi ut på en riktig finmiddag. Det blev "påskmiddag" på en av Thailands finaste restauranger. Maten var inte helt fel vill jag lova.
Efter det så tog vi en liten tur till patong som vanligt.. men där hände inget särskilt så nu är det dax att sova igen.
Imorgon blir det nog en härlig dag vid poolen igen tror jag :) det ser vi fram emot!!

God natt från oss <3





Nu ni har vi hittat ett litet underbart ställe här på Phuket! Ett seriöst tips till dig som ska till Thailand... bo max typ 2 nätter i Patong. För det är inget höjdare direkt.
Däremot så har vi hittat en alldeles underbar strand idag. Den heter Leam Sing beach och ligger väldigt nära Kamala beach!

En lagom liten strand med underbar strand och turkost vatten. Maten där är också helt fantastisk. Helt klart den godaste maten än så länge!! Jag åt Kyckling med cashewnötter!! Galet gott!! Alla människorna som jobbade där var väldigt vänliga också. Superbra service och trevligt bemötande!! Det gillar vi skarpt!

Idag så har jag inte heller klarat av att ligga ute i solen särskilt mycket. Men det kommer nog bli bättre för igår köpte vi solkräm med solskyddsfaktor 50. Kanske kan börja steka mig lite nu då.

Just nu så har vi precis duschat, för man kände sig lagom klibbig efter en heldag på stranden.

Regnet håller på att sätta igång som vanligt därute men när det är klart beger vi väl oss ut på stan igen :D




lite läskig väg ner till stranden


underbara leam sing beach


alla blev vi helt till oss av den goda maten :D
Nu är klockan 2 här i Patong och nu ska vi sova. De senaste två timmarna eller något så har jag och Nathalie suttit inne på Tony och Marias balkong och snackat och haft det mysigt.

Kvällen har varit som en liten berg och dalbana... hehe. Med lite humörsvängningar osv men nu är alla glada och tillbaka till sitt normala :D

Imorgon väntar en ny strand vilket ska bli alldeles underbart.
Måste bara säga att jag och Nathalie gjort lite fina inköp ikväll också :)

Natti natti..
förresten, tack för alla kommentarer på inlägget innan. Har nog aldrig blivit så glad när jag loggade in på min blogg förrut. keep up the nice stuff!!

Massa massa kärlek till alla er därhemma!!
<3




måste bara tillägga att min hy aldrig varit så bra som den är nu. Älska klimatet i Thailand!!
Det här vaknar vi till varje morgon!!

Just nu (klockan är halv 7) så spöregnar det ute... som det gör varje dag vid den tiden. Det är ganska roligt faktiskt. Varje dag är exakt likadan... regnet kommer ungefär samma tid varje dag och håller på i ca 1 tim!
Men jag klagar verkligen inte. Idag måste det ha varit runt 45 grader i solen eller något. Jag och Nathalie låg och kände oss som välstekta biffar på stranden. Jag klarade i princip inte av att ligga i solen, så jag låg i skuggen nästan hela tiden. Men det var varmt det också vill jag lova.

Vad vi ska hitta på nu ikväll har jag ingen aning om. Det närmaste som händer är väl att både jag och Nathalie ska duscha. Man känner sig inte helt fräsch efter att ha klibbat runt hela dagen ;)



Första dagen när regnet kom var vi väldigt imponerade!
Det var den dagen det var värst också :P Idag är det inte alls lika farligt.
Just nu så ska jag och Nathalie precis sticka iväg från Patong där vi bor till Kata beach för att se hur den stranden ser ut. Ute är det galet varmt... ni anar inte! Igår så var vi ute och åt middag på en japansk restaurang och sedan så shoppade vi lite. Jag köpte en ring som jag blev lite förälskad i. Det blev även en väska och en liten tunika som är skön här i värmen.

Nej nu ska vi sticka iväg så inte dagen försvinner från oss!!

hej hej


Glad påsk på er förresten!!
Heeeej världen!!

Just nu är klockan tio i 6 här i Thailand. Vi har precis kommit tillbaka från poolen som vi tagit det lugnt och solat vid hela dagen! Det är alldeles alldeles UNDERBART här, om ni bara visste! Visst man är svettig hela tiden och klibbig jämt, men jag klagar verkligen inte!!! Än så länge så känns det som om vi har hunnit med hur mycket som helst!
Först på arlanda fick vi gå in i sas-loungen. Där bjöds det på gratis mat... vilket var väldigt uppskattat kan jag lova. På flyget så flög vi royal class... vilket också var helt underbart. Men jag kan erkänna att mot slutet vad man less på planet i vilket fall som helst!! 10 tim är ingen piece of cake!
Vi kom fram klockan halv 7 på morgonen här i Thailand. Och då hade vi i princip inte sovit någonting under hela flygresan. När vi kom fram till hotellet så gick vi och la oss vid poolen... men alla svimmade i princip för vi var så trötta! helt galet!
På eftermiddagen, efter en alldeles UNDERBAR massage med oljor i 60 min för 100 spänn, kom en plötslig störtskur regn och det åskade och blixtrade som aldrig förr! Tror aldrig jag varit med om så mycket åska och blixtar! På något sätt så råkade vi allihopa i alla fall somna under ovädret och vaknade igen inte förrän klockan 8.
Då bestämde vi oss för att åka in till Patong för lite middag. Vi åt en god middag på er rolig thailänds restaurang och sedan gick vi och tittade lite på vad det fanns för shopping. Nathalie köpte två solglasögen (sjuukt snygga ray bans) och Maria köpte en klänning (inte jag Maria då).

Idag då har vi sovit ganska länge. Larmet fungerade inte så vi blev väckta av Nathalies föräldrar klockan 10. Frukostbuffén var väl helt okej. Inget att hurra över. Sen så har vi bara legat och solat och badat hela dagen!
Vilket har varit hur avslappnande och skönt som helst! JAG ÄLSKAR ATT VARA PÅ SEMESTER!!

Nu ska vi göra oss iordning och sedan åka ut på stan igen. Nu ni... Nu ska det SHOPPPAAAASSS!! Och gå på Håkans bar ;)


Min första godis på 48 dagar! Äkta lycka!


välkomstdrink på planet var uppskattat :)




Första middagen i stan


Nathalies första inköp


Här har ni katten Roger (döpt av Tony!)