Yes, då är vi nere på 12 dagar! Snart kan man räkna ner på fingrarna! Helt otroligt vad tiden flyger förbi!!
Ber om ursäkt för det väldigt hastiga inlägget jag skrev om Spanien resan innan...  hann inte skriva så bra.
Men i alla fall.. nu är det alltså 12 dagar kvar. Kollade mitt bankonto för några dagar sedan och såg att jag hade fått min lön... och en väldigt trevlig överraskning var det. Nu känner jag att den här resan kan bli riktigt lyckad.
 
Har inte så mycket mer att skriva om det just nu dock... men nedräkningen fortsätter.


- Maria
Just nu sitter jag i Mimmi och Kims vardagsrum med Ozy ätandes på ett ben bredvid mig. Lite roligt är det att sitta hemma hos en av mina absolut äldsta kompisar i hennes egna lägenhet (i princip). Tiden går fort mina vänner. Kan inte fatta att vi är så stora att vi kan flytta hemifrån nu. Galet... Okej nog med sånt för idag.
Igår hände inte så mycket. Vi var och handlade på Citygross och jag och Emilia åkte runt i en kundvagn och var ovanligt mogna. Roligaste jag gjort på länge... det var kul att se alla människors blickar när jag satt i kundvagfnen med högklackat och uppsatt hår och rodde med en ihoprullad papperduk medans emilia puttade på. Ingen kan i alla fall säga att jag inte har barnasinnet kvar. Sen igårkväll så åkte jag då hit till Mimmi. Deras hund är nog det sötaste jag sett på länge! 12 veckor gammal!
 Vad planerna för idag är har jag ingen aning om, men nått blir det nog. 


- Maria  
<3


Idag är det förresten EXAKT TVÅ VECKOR KVAR tills jag och Nathalie börjar resan till Spanien! <3<3<3
Från och med nu kommer en seriös nedräkning inledas på bloggen, och allt ska jag försöka komma ihåg att skriva ner och dokumentera. förresten så är vi ordentligt oseriösa på bilden. hehe.

Men om vi ska ta allt från början då. Jag och Nathalie min kära följeslagare i livet bestämde oss att resa tillsammans i sommar efter att vi bara känt varandra i några månader. Väldigt tidigt, nämligen i slutet av januari bokade vi vår resa till Spanien. Två härliga veckor i soliga spanien. Och nu... är det ENDAST TVÅ VECKOR KVAR! 14 DAGAR!!! Jag dör.

Dagens komihåg: bomullspads och pincett


- Maria
Emilia och jag


Kom precis hem efter att ha tränat med Emilia och co. Måste säga att jag känner mig riktigt stolt eftersom jag har tränat fler gånger de senaste två veckorna än jag gjort de senaste två åren. Kanske är början på en ny rutin. Fast oddsen är inte så stora. Annars idag så har jag äntligen fått spendera lite tid i solen. Jag och Emilia tog vara på värmen och stekte på studdsmattan i några timmar. Inte helt fel, men tyvärr så tycker jag inte att jag blir något brunare. Just nu väntar en härlig dusch och mat. Och sedan tror jag vi skulle fixa lite med våra naglar.. man är ju tjej!


- Maria
...


Framme i Malmö trygg i Emilias rum. Det känns ganska bra kan jag lova! Har pratat en stund med Nathalie på telefon idag också, vilket var skönt för själen. Annars så var resan hit underbar. Martin körde mig hela vägen till Hässleholm. så tiden gick tusen gånger fortare än vad den brukar göra. Kändes lite tomt att säga hej då dock, eftersom jag vet att vi inte kommer träffas på ett bra tag nu. Time-ade tåget perfekt så det blev ingen väntetid i Hässleholm, men Tåget stod sedan stilla i 10 min utanför Malmö.. det var väldigt irriterande. Jag verkligen bara ville komma fram. Men nu är jag som sagt framme och det känns verkligen som att komma hem. Har redan hunnit flippa ut minst 10 ggr.
Nu sover Emilia här bredvid mig så det är dax för mig att avsluta och krypa ner under täcket på min absoluta favoritmadrass och sova som en bebis som jag alltid gör här.


- Maria
Smilla och jag


Idag har vi haft besök av en viss Smilla med föräldrar. Trevligt trevligt. Nu måste jag sätta igång och packa för strax bär det av till Malmö. 13 härliga dagar framför mig och sen så blir det spanien. Gud, jag längtar så jag nästan spricker!

- Maria
...


Allt känns så värdelöst just nu. Gud vad less jag är! Egentligen borde jag kanske inte skriva här för jag vet vilka en del är som läser min blogg, inga namn nämnda. Men ibland behöver man prata av sig. Det enda jag vill just nu är att åka till Malmö imorgon. Kände precis just nu hur mkt jag vill åka dit.. bort härifrån, där ändå allt bara blir fel och jag blir sårad. Okej det var väl att överdriva lite... med tanke på allt det underbara som hänt här. Men allt det dåliga liksom äter upp mig inifrån. Kan inte sluta bry mig eller skjuta det från mig. Åh.. vad ska jag göra?

Nej, jag åker härifrån imorgon. Eller ska jag inte....
Ska jag skratta eller gråta? Skylla mig själv? Nej!
Fan vad trött jag är på allt nu rent ut sagt. Nathalie, Julia, Emilia, Mimmi?
Hur kan det vara så att när det finns så mkt positivt i ett liv så kan man ibland bara fokusera på de få dåliga sakerna. Varför gör man det? Är det roligt att plåga sig själv? Roligt att få sig själv att känna sig lite mindre?
Ja ibland undrar jag faktiskt.

Fuck this, nu ska jag sova
Imorgon är positiva jag tillbaka igen


- Maria
trollet


Nu har jag precis kört hela vägen till Kalmar därför vi skulle hämta upp Tania :) Gick riktigt bra tycker jag... men då är det ju inte särskillt svårt att köra automatväxlad bil. Just nu så sitter jag i min säng i spandelstorp. Har lämnat Aspö för den här sommaren och imorgon lämnar jag även Karlskrona för den här sommaren. Tråkigt men samtidigt längtar jag till Malmö... så det finns i alla fall något roligt att se fram emot. Ska åka bil med Martin en bit på vägen imorgon, det lär bli mkt roligare än att åka 3 tim tåg själv.
David håller på och tjatar på alla att vi ska spela kort.. så det är nog bäst jag går och är med. Är ju lite svag för den där lillebrorn jag har.
Btw, så har jag kommit på vad mitt enda partytrick kan vara. Sjunga med stängd mun. Nathalie kan gå ner i brygga och jag kan sjunga lilla snigel med stängd mun. Gud vilken nörd jag är. hahaha

Imorgon är jag nog i malmö när jag skriver... bredvid emilia förhoppningsvis..

åh nu ropar david

sweet

- Maria
<3



Så idag har jag haft min andra någonsin körlektion. Det gick förvånansvärt bra måste jag säga. Hade lite problem med att jag glömde trycka ner kopplingen när jag skulle bromsa. Lite jobbigt... men jaa :) Alla överlevde i alla fall.
Har spenderat lite kvalitet tid med mormor och morfar också, väldigt skönt med tanke på att jag nästan aldrig hinner träffa dom annars. Snart kommer Mamma, Johan och David hit för att äta middag med oss. Det blir Raklet, vilket är min favortiträtt.. ja en av dom i alla fall.
Nej nu ska jag titta lite mer på E! Hörs senare.


- Maria
Min älsklingar <3


Just nu så har vi precis avslutat en rejäl avgång monopol. Tyvärr så förlorade jag fast jag ledde... därför av någon rolig anledning så hamnade jag på Louises supergata så hon tog alla mina pengar och vann därmed spelet! Väldigt kul, verkligen....
haha
Idag så har jag huggit ved för första gången. Och herregud vad kul det var. Jag kan verkligen inte kalla mig själv för någon naturmänniska. Men att hugga ved var nog det roligaste jag gjort på länge. Låg och solade en stund med kläderna på och sen så väntade jag på att moppegänget skulle anlända.
Det är roligt hur det är med vissa människor. Även om man inte träffats på länge så känns det precis som igår när man väl träffas. De här människorna var de tre finaste människorna under många år här i Karlskrona, min kärlek till er... ja den är obeskrivlig!
Nu väntar lite bäddning och sedan blir det nog en film. Antagligen förtrollad.

Imorgon ska jag ha min första riktiga körlektion. Är lite nervös faktiskt. äh.. det går säkert bra. Men i säkerhetsskull så sänder jag nu ut en liten varning till folket i Karlskrona stad. Imorgon mellan halv 11 och halv 12 så finns det en nybörjare ute på vägarna... se upp.

Nej nu ska jag återgå till vännerna mina. Hoppas du har haft en bra dag!


- Maria
Party hos Hanna


Godmorgon :)
Ny dag och jag är på topp. BIlden är ifrån fredags när jag och min fina vänner (Hanna, Anna, Emmy, Josse och Linda) var hemma hos Hanna och tog igen all tid som vi inte träffat varandra.
Men, tillbaka till idag. Om några timmar så kommer Fia, Millan och Louise hit. En trevlig kväll är planerad med tacos.
Just nu så börjar jag bli lite hungrig. Men för att äta så måste jag cykla enda bort till Pappas hus och det är jag inte så sugen på. Aja, lika bra att ta tjuren vid hornen och gå upp. Klockan är ändå halv 12. Daax att börja dagen.


- Maria
Min mega tvkontroll <3


Just nu så sitter jag ensam på en ö i mörkret och tittar på E!
Och i ärlighetens namn så har jag det ganska bra!!
Allt jag behöver för att vara lycklig är min mega tvkontroll... känns nästan som om jag skulle kunna styra världen med den. Hur min dag sett ut annars då. Ja det har inte hänt något speciellt. Åkte från Karlskrona stad ut till Aspö för att spendera lite kvalitetstid med min pappa. Den idén slutade med att jag låg på en hamock dyna på gräset med Vanessa Carlton i öronen och sov.
Dock så följde jag med familjen Jennehov/Klockare på någon inflynningsfest/födelsedagsfest sen. Det var lite konstigt faktiskt. Vi åkte dit vid halv 5 för att grilla... men det visade sig att ingen fick börja grilla förrän klockan halv 8. Så där stod vi. Utan att känna en enda människa med ett plastglas i handen och ett fakeleende på läpparna så stod vi ut i tre timmar. Grillade vår mat och sen stack vi hem kvickast möjligt. Inte för att det var en tråkig sammankomst utan för att vi inte kände en själ där! (eller Cina kände en person, därför vi åkte dit)

Resten av kvällen så har jag tittat på en salig blanding av tv-program. Nu tänker jag kolla på det nyaste avsnittet av So You Think You Can Dance och sen ska jag försöka sova.



- Maria
Sådär ja, nu har jag börjat om på ännu en blogg.
Fick inspiration till att blogga när Josse berättade om vilket troget fan hon är :)
Så here we go again!

Vad du kan förvänta dig den här gången:
- förhoppningsvis en massa uppdateringar
- förhoppningsvis en massa bilder
- förhoppningsvis en lite mer engagerad maria

men ja... ordet mina vänner är väl förhoppningsvis.

Innan vi börjar på riktigt tackar vi Gabbe för att hon hjälpte mig med en någorlunda unik layout,
Kommer kanske ändra den i framtiden,... men än så länge så ser den ut såhär :)
Men i vilket fall som helst så är det här 100000000 ggr bättre än hur det såg ut innan...
sååååå TACK GABBE!
All hell The Gab som har räddat Mee-Mees blogg från damnation of ugliness!