Det kommer bli en tidig kväll för mig ikväll! Har sjukt ont i halsen och hatar att vara sjuk! Ligger i sängen och tycker synd om mig själv!
Nä jag skoja bara, på sätt och vis är det ganska skönt att vara sjuk just nu och varva ner lite!
Hade väl inte varit fel om någon pysslade om mig lite... Men i brist på någon annan för tillfället så ska jag strax gå och göra mig en kopp te själv :)

Natti, puss

Hejhej fredag!
Insåg att jag ju faktiskt inte delat med mig något av vad jag haft för mig här på bloggen på länge! Bara massa knasinlägg!
Ja just nu skulle jag väl säga att högsta växeln ligger i! Har haft så mycket inbokat för den här veckan att jag just nu tillåter mig en 10 minuter lång paus i min säng tills det är dax att sätta fart på kvällen!

I måndags jobbade jag med min grupp på ett stort grupparbete vi har och efter det åkte jag och Millie och såg på musikalen Wicked.

Tisdag anlände Moa med pojkvän till staden, så då hängde jag med dem hela dagen och på kvällen var det utgång.

Onsdag var det den varmaste dagen so far det här året! Vi hade 21 grader i skuggan så då satt jag och Rob och solade lite på förmiddagen innan vi gick och såg Zach Braffs pjäs vid halv 3. På kvällen sen så gick jag, Moa och Nestor ut igen. Var på den absolut coolaste klubb jag någonsin varit på! Den heter The Box, och det var något utöver det vanliga vill jag lova! Hade en så sjuuukt bra kväll :):)

Torsdag var det skola och grupparbete!

Idag hade vi sista dagen i skolan innan lovet och när vi slutade så gick vi några stycken till puben för att fira det.

Som sagt, kom hem för en liten stund sen och ska nu kasta på mig lite andra kläder och sen åka in till stan för att möta upp Emilia och hennes vän med pojkvän som nu är på besök!

Puh... Ja det var allt so far!
Längtar tills på tisdag då jag ska åka till Karlskona sjukt mycket! Ska bli riktigt skönt!

Nej nu måste jag gå!
Puss och kram alla fina

Var så sjukt mysigt att Moa var i stan! Här en bild från i tisdags, snyggingar :)

Hallå bloggen!

Så var denna dag slut. Sitter just nu hemma och fick en sån knasig tanke om livet. Hur konstigt är inte livet egentligen? Dagar bara går, plötsligt har det gått en månad.. ett år... 21 år! Hur man ibland kan vara så ledsen att man vill riva ut sitt hjärta eller så glad att man tror hjärtat ska explodera i en miljon små glädjefjärilar. Insikten om vad man varit med om, människorna man fått äran att möta på och stunder som alltid kommer finnas i minnet.

Är tacksam för livet.
Är tacksam för det jag har.
Är tacksam för de människor jag har äran att älska och som jag har äran att bli älskad av.

Man vet aldrig vad morgondagen för med sig, så att leva för dagen är nog den största och viktigaste lärdomen jag börjat ta vara på på sistone. Leva en dag i taget och vara tacksam för det fina man har.

Livet kan vara otroligt svårt, något vi alla lär oss den hårda vägen.
Men tänk så fint livet kan vara :)
Den tanken gör mig alldeles varm i bröstet denna vanliga torsdagskväll i mars. Den tanken sätter ett leende på mina läppar. Den tanken gör mig lycklig

Så Godnatt vackra du, sov gott och dröm fina drömmar

PUSS


Gammal bild från älskade Karlskrona, snart ses vi igen <3

Hej kära ni!
Galet vad tiden springer iväg! Nu är snart mars slut också! För tillfället ligger jag i min säng med datorn på magen fast jag borde egentligen göra något mer produktivt! Kändes bara som luften gick ur mig och all pepp försvann!

Har haft en bra dag idag annars! Mycket som händer här nu den sista veckan innan påsklovet! Känner mig stressad in till själen! Såg Zach Braffs föreställning idag... Den var okej. Ganska brutal!

Fina Moa med pojkvän är i stan också... Det är himla kul! Ska in till stan och möta upp dom om några timmar för en sista kväll i London innan dom beger sig tillbaka till Estocholmo.

På tisdag så åker dock även jag till Sverige! Bestämde mig för att åka hem över lovet så nu ska jag äntligen få träffa lilla mamma igen! Alldeles för längesen nu!

Paaah usch den känslan jag har just nu är den värsta jag vet. Typ seg och inte lust med något... Allmänt dåligt humör!

Får rycka upp mig så blir det säkert bättre snart!
Puss och kram

Åå hade världens bästa kväll igår! Fick bara instruktionerna att befinna mig ute vid vår korsning klockan 7 för att möta Rebecka och Malin! Dresscode: Klänning!

Hade ingen aning om vad dom kokat ihop, men första stoppet var Nando's! Där bjöd dom mig på en sjukt god middag med vin! Och så plötsligt drar dom fram massa presenter!!!!!!! Finaste vännerna jag har! Då har dom kommit på att dom inte firat min födelsedag ordentligt och planerat en helkväll!

Så efter middagen började pubrundan! Balham har verkligen hur många nice ställen som helst! Var även roligt för vi blev bjudna på saker för det var ju min "födelsedag".

Ord kan inte beskriva hur lycklig jag är som har världens finaste vänner!
Vänner är det finaste jag vet

Idag så väntar en superlördag! Ska snart åka in till stan för att möta upp Emilia. Det är tjugo grader varmt ute och första somriga klänningen åker på!

Wiiiie

PUUUUSSSSSSS

Ord kan inte beskriva hur lycklig jag är :D mina älsklingar!! Gör mig lyckligast!!!!!!!!

Hade en supermysig dag igår! Skola på morgonen och sedan begav jag mig hem till Emilia för lite catching up! Har inte sett henne på nästan två veckor så det var på tiden! Vi bokade även biljetter för att se Zach Braffs föreställning på lördag.
När det var dax för Emilia att börja jobba igen så begav jag mig in till stan för att möta upp Rob. Vi hade planerat att gå påsen utställning på Tate modern, men vi kom dit lite sent så det var stängt. Istället satte vi oss på en pub i närheten och snackade vilket sen ledde till att vi gick till en av Londons äldsta vinbarer. Ett helt otroligt ställe verkligen vid charing cross som var smockat med människor en torsdagskväll. Vi hittade två platser och drack gott rödvin och åt en helt galet god ostbricka!

Just nu så sitter jag på en av de konstigaste lektionerna hittills.. Min lärare pratar på om något som ingen fattar och byter spår var tredje sekund! Önskar ni kunde se hur dramatisk han var medans han berättar, crazy!
Än så länge har det bara gått en timme... Så två timmar kvar av detta! Yey!

Ikväll så har jag blivit bjuden på en överraskningskväll hos Malin och Rebecka! Är sjukt pepp och glad inför det!

Massa kul som väntar nu i helgen också, men nu måste jag återgå till min lektion här :)

Hoppas din fredag blir underbar
Puussss :)

Idag är det riktig vår i London! Solen skiner det är hur varmt som helst! Sitter i St James's Park med lilla Martin, dricker en öl och lyssnar på Maggio!

Livet är bra


I know I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore?
You lost the love I loved the most

I learned to live, half-alive
And now you want me one more time

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
I have grown too strong
To ever fall back in your arms

I've learned to live, half-alive
Now you want me one more time

Who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

Dear, it took so long
Just to feel alright
Remember how to put back
The light in my eyes

I wish I had missed
The first time that we kissed
'Cause you broke all your promises
And now you're back you don't get to get me back

Who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

Who do you think you are?
Who do you think you are?
Who do you think you are?
Finns inget jag hatar mer än att säga hej då!
Känns som jag säger hej då för ofta nu för tiden.
Det tär att ha människor man älskar på så många olika ställen, det tär att bo i ett annat land och det tär att konstant sakna.

London är fantastiskt, men vissa dagar önskar jag bara att jag kunde få gömma mig i mammas eller pappas famn och slippa tänka på att nu är man faktiskt vuxen och allt vad det innebär!

Just nu kan man väl säga att jag är lite ledsen.
Ledsen och väldigt tom.

Men jag är även väldigt tacksam som har haft 9 fantastiska dagar med Malin och Nathalie. Det gör alltid ont att säga hej då, den här gången extra mycket faktiskt. Men ingen är ju längre bort än ett telefonsamtal, tur det!

Nej nu ska jag börja planera min framtid. Har en sommar att reda ut och även ett långt lov som snart står vid dörren. Alltså många möjligheter till roliga saker framöver. Livet blir vad du gör det till. Jag vill vara lycklig och må bra. Tror på att man alltid ska följa sitt hjärta och att då kan det aldrig bli fel.

Det är vad jag ska göra nu.

Puss och kram för idag
<3

Usch och fy idag ska min Malin åka hem! Har varit lite dålig med att uppdatera, men det har varit fullt ös här hela veckan minst sagt!
Vi har hunnit med en hel del shopping, sightseeing och andra galenskaper!
Är så ledsen över att Malin redan ska åka hem, men Nathalie stannar några dagar till så helt lämnad blir jag ju inte! Höhö!

Ska bli lite bättre på bloggandet :)
Pusssss och kram sålänge

Nu är min älskling här! Vi hade en grym första dag igår! Promenerade runt och såg på london eye, nog ben, picadilly och Oxford street! Idag har vi tagit en lång sovmorgon men snart så ska vi bege oss ut på Londons gator igen!

Imorgon kommer Maaaalin också!!

Wiie
Puussss

Å vilken helg kära ni! Har verkligen haft en superhelg! Vilket jag verkligen märker av nu... är så trött att jag knappt vet vad. Hela jag är helt slut!

I fredags vad det utgång med folk från skolan. Hängde med Millie ut och fick äntligen hänga på puben som alla studenter på min skola går till tydligen. Måste säga att den var riktigt grym. Väldigt bra musik och så hade dom öppet enda till 3! Vääääldigt ovanligt för en pub!

Lördag var det ju melodifestivalsfinal. Jag och Emilia hade planerat en helkväll och det blev så lyckat. Först så lagade vi en supergod middag, piffade upp oss lite extra och drack rosa drinkar till programmet. Sedan kom Emmy och Glenn och joinade oss, så kvällen slutade med att vi dansade och sjöng loss på ett supernice ställe här i Balham vid namn Exibit.

Idag så har jag städat, diskat och tvättat. Blev inte färdig med allt jag hade planerat... vill ju att det ska vara fint här imorgon när min älskling Nathalie komme på besök. Men somnade i soffan efter 2 timmar av diskande, så nu får det vara nog. Kvällen har spenderats med killarna. Vi har sett på film och käkat pizza!

Grymt bra helg och nu väntar, vad jag tror kommer bli, den bästa veckan på mycket länge!!

PUSSSS
och Godnatt :)

Bild från nyår med min bäbis! Wiie imorgon <3

NU KÖR VI, MELLOFINAL!!!!
:D

<3

Det är så enkelt att älska
Men så svårt att sakna

I mina minnen är du alltid vackrast

:)

<3

Det är mulet i London idag! Inte så kallt men ganska dystert väder.
Är just nu påväg till skolan och bloggar från mobilen.

Lyssnade på Daniel Adams Rays sommarprogram på P1 imorse. Det fick mig att inse att jag saknar Sverige ibland! Hemma.
Så mycket är ändå så annorlunda här, både positivt och negativt!

Är ganska opepp på denna fredag! Fredagar betyder en evighetsdag i skolan. Men det kan nog bli kul.. Och sen är det ju helg :)

Nej nu ska jag gå ner i tuben
Ha en underbar fredag

<3

Nu ska jag och min nya tröja en sväng på stan!

Xoxo

Alla säger åt mig att jag måste börja dricka mer vatten. Tror det kan finnas en sanning i det. Har så ont i huvudet just nu att jag inte vet vad! Har dessutom haft det hela dagen.
Tror det kan bero på att jag gav mig iväg på en joggingtur utan att ha druckit... och hade heller inte något vatten med mig. Halvägs genom rundan började jag känna mig lite svimfärdig och ja som sagt... resten av dagen har jag haft sprängande huvudvärk!

Annars så har det inte varit en så dålig dag. Köpte äntligen en ny tjocktröja, på världens bästa topshop. Går och fryser i mitt hus hela tiden för har inga riktiga tröjor att klä på mig. Men nu har jag en mysig en att värma mig i. Kan nog visa bild på det imorgon.

Nu ska jag faktiskt krypa till sängs och se på film. Blir en tidig kväll så jag kan vila lilla huvudet.

Natti, pusspuss

Okej nu har jag hittat den ULTIMATA Maria serien!!
Det är som någon seriöst tänkt.. hm.. nu skapar vi en serie för Maria Klockare!
Jag kan säga att ungefär 5 sekunder in i första avsnittet var jag fast!

AAAAH
Bäst <3

See den



Massa bra skådisar med, dessutom folk från originaluppsättningen av Legally Blonde! Love

Nu är jag tillbaka i London igen! Har varit på en liten semester i Malmö hos mina älskade Ekbladhs!