Sorry för den oerhört dåliga uppdateringen på sistone! Har inte hunnit skriva i bloggen för jag har försökt göra det mesta av de sista dagarna i Karlskrona! Vilket jag tycker jag lyckats rätt bra med :)

Hunnit med:
- köra bil... en heeel del!!!
- Gå på bio
- Äta pizza
- köra mer bil
- se på fotboll
- bowla
- köra mer bil
- handla
- äta donken
- gå på barnkalas
- se på film
- köra mer bil
- träffa vänner
- åka till Kalmar
- träffa kusiner
- köra mer bil

haha det var en liten dålig sammanfattning... men det har faktiskt hunnits med en heeeel del de senaste dagarna! Kort kan jag berätta att jag i lördags kollade på fotboll på dagen och sedan bowlade med Milla, Mia och Linda på kvällen! I söndags så var det barnkalas för Martins lillasyster så då bakade jag både tårta och blåste ballonger! På kvällen sen så var det dax för filmtime hos en av Martins kompisar, Anna.

Igår så hade jag en väldigt intensiv dag! Men väldigt rolig dag också för den delen!!! Började med att jag körde runt Martin till lite småställen för han skulle fixa lite saker inför Norge. Sedan plockade vi upp Louise som jag sedan hann umgås lite med! När jag släppt av henne i skolan igen så åkte jag till Martin för han hade lite saker i min bil fortfarande! Då bestämde vi oss för att ta en tripp till Kalmar för Martin behövde en dator! Så då stack vi dit, plockade upp en liten kusin vitamin på väg till Media Markt! Sedan blev vi inbjudna på middag hos kära moster och morbror! Åt en massa god pasta och äppelpaj innan vi körde tillbaka till Karlskrona! Hann klämma in en kort visit till Louise på kvällen också, och sedan så "hjälpte" jag Martin med lite packning på kvällen med!!

Det enda jag kanske INTE har hunnit med de senaste dagarna är att börja packa!!! Men det får väl ske någon gång idag.. eftersom jag åker imorgonbitti!!

Nej nu måste jag äta upp min lilla frukost för nu sätter strax denna dag igång.. som verkar bli minst lika händelserik som gårdagen!


På Media Markt i Kalmar
Hur galet är det inte att jag just i denna stund kan sitta och ha ett samtal med min vän som just nu bor i New York?!
Bara sådär.. precis som om hon var i huset brevid!!

interesting !
knarkar death cab for cutie - för dom är bajsbra !!!
<3
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! JAG KLARADE DET!! JAG.. MARIA KLOCKARE... HAR NUMERA FREAKING KÖRKORT!!!!!!!!!!
Det känns så overkligt samtidigt som hela världens känns mycket lyckligare just nu!! Jag är så galet lycklig rakt igenom!!!

När jag kom till körskolan imorse var jag inte alls så nervös faktiskt! Kändes mest pirrigt för det faktum att jag kunde ha körkort när jag åkte hem sen! I vilket fall som helst så gick uppvärmingen med min körlärare jättebra! Å jag kommer sakna min körlärare så himla mycket.. Thomas... typ bäst i världen!!
Fast när jag parkerade på parkeringen och väntade på personen som skulle testa mig började nervositeten att smyga sig på!!!
När jag sen skulle börja köra det himla provet så började den riktiga nervositeten smyga sig på... vilket gjorde att jag kanske inte körde perfekt :P Men det spelade tydligen ingen roll att jag gjorde några småmissar... FÖR JAG FICK JU KÖRKORT!!!

Lyckan är total!!!

När jag var påväg hemåt igen hoppade jag av vid Lyckebyskolan och hälsade på mamma på jobbet! Hur roligt som helst. Min mamma jobbar med klass 2or! Alla var sååå söta!

Nu så har mamma och Johan precis stuckit lite snabbt fram och tillbaka till Kalmar för att kolla på en bil och när dom kommer tillbaka så får jag väl köra lite... för det kan jag nu! Jag kan BARA KÖRA om jag vill!! Utan något som helst problem... bara ta bilen och köra!!
Ja som ni förstår så är det helt galet för mig att ens tänka tanken att jag skulle ha körkort.. men det är inte galet.. FÖR JAG HAR JU DET!!

Haha jag måste lugna ner mig lite!! För att fira detta så blir det middag och bio ikväll med världens bästa Fia :D <3

PUSS på er underbara fina människor! Livet leker!!


OH YES... GOOODKÄÄÄÄNT!!!!
hahahahaha hittade en rolig bild :P



uppdatering: hahahaha har inte ens sett det förrän nu! Killen bakom oss till höger stötte på mig ett tag! Rätt ful (fast jag ska inte säga något med tanke på hur denna bilden ser ut hahahaha) och verkligen inte min typ.. och så efter jag lyckats fly undan honom gick han runt och vinkade till mig hela kvällen! :P haha!