Studenten var UNDERBAR!! Lovar... eller ska försöka orka skriva ner den så snart som möjligt!! Är bara helt slut just nu!!

PUUSSS


Kärlek föralltid

Idag.. eller nu rättare sagt så ska jag våga mig utanför mina dörrar ut i luften för att stödja filmarna en sista gång. Det är deras slutvisning på biograf viktor som väntar. Hoppas på att jag inte ska bli värre i halsen, men det känns som om det börjar lugna ner sig lite nu faktiskt.

Dagen har i vilket fall som helst spenderats i sängen, mycket intressant. Jag har tittat på tv och sovit om vartannat medans mina kära vänner och klasskamrater haft kul på sista idrottsdagen... döda mig säger jag!! Kul att man missade det ockå! :D

Nej nu ska jag njuta av de få timmarna jag får utomhus och sedan försöka sova ordentligt en natt för första gången så jag är utvilad till imorgon då det är den allra allra sista dagen i skolan... någonsin! Deppar nästan ihop bara jag tänker på det!!

Nej nu ska jag UT :)
adios!

 
Bild från 1an!
är så galet bitter just nu!! Har inte varit sjuk på fruktansvärt fruktansvärt länge, och så blir jag det lagom till den viktigaste dagen på hela året!
varför?!?!

Är verkligen så himla ledsen just nu! Varför kan inte jag bara få fira studenten i mitt vanliga jag utan att behöva bekymra mig över att jag har ont i halsen, feber eller att jag ska bli sjukare för att jag är ute med för lite kläder på mig?! Varför nu?! Varför jag?!

Allt jag önskar är att jag på något konstigt vänster ska lyckas bli återställd över natten!!
Oh yes, just nu sitter jag hemma och är SJUK!!
Studenten, den viktigaste dagen i mitt liv so far... är om 3 dagar.. och här är jag!!
underbart!! Dock så känns det som om det börjar bli lite bättre nu... imorse var det inte helt okej kan jag lova.
Trodde mina lungor skulle hoppa ur och det kändes som om någon hällt ner frätande syra i min hals. Men med en ordentlig mängd olika kurer så börjar det kännas bättre...
hoppas bara jag blir frisk till torsdag.. eller åtminstone fredag!!

Men det var alltså sista veckan på Kulturama... jag hemma i min säng!

Usch vad less jag  bliiir!
Här sitter man nu. Sista söndagen på gymnasiet någonsin. Imorgon börjar sista veckan på Kulturama och jag kan helt ärligt inte tänka mig något mer sorgligt!!

Tur väl har det varit en absolut fantastisk helg!! Massa underbara människor som förgyllt mina dagar och öst på med kärlek!! Vad är man utan vänner att dela livet med?!

Även om det varit en grym helg så har den bjudit på lite ups and downs som vanligt. Lite kaos när det ett tag såg ut som att vi inte skulle få åka flak på studenten. Men som tur väl var så ordnade det sig tillslut också!! Ännu mer kaos när jag just nu insåg hur ont i halsen jag har och att det finns en chans att jag kommer vara sjuk på studenten!! Men det spelar inget roll... varken regn eller sjukdomar kan stoppa mig (när jag bara rullar fram)!!

På fredag är det min dag, min student! Då ska vi ha den grymmaste studenten någonsin! Ser så himla mkt fram emot en hel dag med den finaste klassen i världshistorien av klasser!!

Nej, det är väl bäst att jag hoppar till kojs så jag får sova riktigt mkt och bli ordentligt frisk till imorgon!

g'night - i love my life... and EVERYBODY in it <3


Den här bilden tog jag innan jag gick iväg till Kulturama den FÖRST dagen i 1an!!
Nostalgi... Nostalgi på hög nivå!!

Var tog de 3 åren vägen?!?!?!