Var och såg musikalen Chicago med America Ferrera i rollen som Roxy!
Jag kommer ihåg första gången jag såg filmen Chicago! Tyckte den var så otroligt bra, köpte soundtracket och lyssnade på det non stop i veckor!

Men det här var första gången jag såg musikalen på riktigt. Alla var sjukt duktiga, vältränade som in i! Var i princip bara massa magrutor och muskler som dansade runt och sjöng på scenen! haha! galet! Kostymer och scenografi var väldigt enkelt men otroligt proffsigt!

America Ferrera var faktiskt väldigt bra! Hon ser väl kanske inte ut som en dansare på sätt och vis... väldigt kort och med snygga kurvor. Till skillnad från alla långa pinnar på scenen. Men hon sjöng bra och spelade Roxy väldigt bra! Hon var otroligt rolig! Avslappnad på scenen!!

Om man bara ska se en musikal i London är kanske inte Chicago den jag skulle rekommendera. Då skulle jag kanske säga att man ska välja en av de riktigt pampiga, stora showerna. Men gillar man jazz, Bob Fosse stilen och en enkel men bra musikal är Chicago verkligen verkligen sevärd!!





Linda hade läst om ett ställe som heter The Breakfast Club i en Norsk tidning så när vi skulle äta lunch/frukost i lördags så tänkte vi att vi skulle se om det verkade något bra.

När vi kom dit så var det KÖ utanför! Jag trodde verkligen inte det var sant! Kö klockan 2 på dagen! Fast när vi väl stod i kön så tänkte vi att nu var vi ju tvugna att äta där och se vad hypen handlade om!

Efter ca 30 minuter fick vi äntligen komma in... hungriga som vargar efter att ha suttit och sett på alla som ätit därinne! Allt på menyn verkade hur gott som helst så vi bestämde oss för att först äta lite "vanlig" engelsk frukost och sen avsluta med pankakor!

Herregud säger jag bara! Det var bland det godaste jag ätit i mitt liv!! Maten var så fräsch och god och stället så otroligt mysigt och fullt av karaktär! Efter den måltiden så rullade vi fram vill jag lova! Men det var de värt!
Så om du åker till London rekommenderar jag VERKLIGEN ett besök på The Breakfast Club!!!


Det ligger i Soho, parallelt med Oxford street




I <3 Breakfast Club


Från den 18 november till den 3 januari har dom något som heter Winter Wonderland i Hyde Park! Det består av ett tivoli, marknad, cirkus, skridskoåkning, parisehjul och massvis med matstånd! Det är verkligen ett winter wonderland! Överallt spelas julmusik och det är bara massa julstämning!

Hela första advent spenderades i alla fall på Winter Wonderland! Galet mys men sjuuuukt mkt folk! När vi väl kom därifrån snurrade huvudet av alla människor! Man ska nog inte gå dit på en helg utan vardagar är nog bäst! puh alltså!

Dock så testade vi på det mesta jag och Linda i alla fall. Vi gick på marknaden, drack varm chocklad, åt tysk julmat, åkte skridskor och åkte en galen karusell! (Dominic Cooper var även där ;) han tryckte sig förbi i folkmassan)

Så om man vill komma in i lite julstämning såhär i november redan så är Winter Wonderland the place! :)










Kunde inte göra något inlägg igår pga internetet! Så därför får jag en dag försent säga GRATTIS till älskade Nattis som fyllde år igår! Sakna bästis <3

Idag är det tydligen strejk här i england, vilket betyder ingen skola! haha! Måste säga att det passade perfekt... för igår var jag lite ovanligt less faktiskt och ville bara ligga inne och kolla på The OC hela dagen idag! Dock så blev jag mer pepp när jag fick reda på att vi har ledigt, därför ska jag och Rebecka iväg till Oxford street och sedan till Harrods för att se på julskyltningen!

Helgen när Linda var här blev verkligen otroligt lyckad! Vi hann med så mycket och jag njöt av varje sekund! Har en massvis att blogga om från besöket! Tips på saker i London osv! Lovar att skriva om det och lägga upp under dagen!


på winter wonderland
Så har vi alltså kommit fram till 1a advent! Nu börjar nedräkning till julafton på riktigt :)
Dagen i ära ska jag och Linda till Hyde Park där de har ett "winter wonderland" tydligen. Vet inte hur det kommer vara... antagligen smockat med folk. Men förhoppningsvis mysigt och med en massa julstämning! Får återkomma med bilder på det!

Hörde att det är storm i sverige idag förresten! Hoppas ni inte blåser bort, utan får en supermysig första advent! Det blåste en hel del här igår också (idag vet jag inte än) men det var ju ingen storm direkt.

Har inga bilder från denna dag än att dela med mig av, utan lägger upp 3 bilder på hur min första advent såg ut förra året. Väldigt annorlunda från iår.. men å vad underbart det var! Kommer ihåg att det var en riktigt riktigt varm dag i spanien, för att vara sista november då, och vi satt ute på terassen och åt min favoritmat raclett! Jag tände även ett ljus och satte upp min julstjärna för att verkligen komma in i stämningen :) Saknar spanien väldigt mkt ibland! <3

Nej nu ska jag nog försöka få liv i norskan som snoozar i sängen :) puss





Ååå, idag kom min underbara Norska vän Linda hit för att besöka mig! Det var ett helt år (!!!) sen vi sågs sist, men nu så har hon kommit på besök över helgen! Kan inte vara lyckligare!
Linda landade redan klockan 8 imorse så hela dagen har det varit full fart! Vi har promenerat runt och sett london eye, big ben, trafalgar square, piccadilly circus och självklart top shop på oxford street! haha!
Ikväll så väntar middag på min favorit mexicanska restaurang Lupita och efter det har vi två biljetter till musikalen Chicago, där America Ferrera.. också känd som Ugly Betty spelar en av huvudrollerna! Ah ska bli så kul!

Idag så har jag även hunnit med lite skola, då jag har varit och intervjuat en producent för ett skolarbete! Ååå vad taggad jag blev på att jobba inom teater när jag pratade med henne! Fick verkligen nytt fokus på målet.. jag skaaa jobba inom teater! That's it!

Nej nu är det dax att börja fixa sig lite för kvällen! :) puss


förra året i spain :) <3
Yes då var det exakt en månad kvar till julafton! Helt galet hur snabbt detta året gått! Förra året så var jag nu i spanien och pluggade spanska med så fina underbara vänner. Då hade jag absolut ingen aning om att jag nu skulle bo och plugga teater i LONDON! Livet är allt en konstig sak!

Annars så håller jag på att bli sjuk här borta! Har rikti panik över det för min vän Linda från Norge kommer på besök imorgon och ska stanna till på måndag... så det finns ingen tid för förkylning! Ska se om jag hinner förbi ett boots senare idag så jag kan packa på mig massvis med kurerande saker och hindra denna himla förkylning att bryta ut!

Igår så träffade jag Millish efter skolan. Vi satt i några timmar på starbucks vid Tottenham court road och pratade. Vi hade inte setts på alldeles för länge... så det var verkligen på tiden att ses och uppdatera varandra lite :)

Nu så ska jag försöka snyta mig så den näsborren som är helt igentäppt kanske kan börja leva igen, och sen är det dax för skola! Sista dagen med skola på veckan! Fattar inte hur veckorna bara springer förbi. Så går det när man bara har skola 3 dar av 7. Önskar nog att vi hade liiite mer skola faktiskt! Äh det lär jag väl få äta upp nästa termin om vårt schema blir bajs då :P

Nej nu måste jag peppa lite och plugga lite inför lektionen. Tydligen ska vi intervjua någon... vet inte vem.. och sedan gå och se på en pjäs som han skrivit. Hade ingen aning om detta men läste det imorse på klassens "anslagstavla". Det blir nog en spännande dag :) Peppaaaaaa


bild från utgången i tisdags
"Råkade" sova lite längre än planerat så nu hinner jag inte skriva något långt inlägg. Gårkvällen var superlyckad, fast utmattande. Vi dansade hela natten lång enda tills stängning. Roligast var musiken som var en härlig blandning av 90-talshits och tidigt 2000-talhits. Underbart!

Ger ett litet smakprov på kvällens höjdarlåt



Nu dax för skola, puss
Ikväll firas det att jag lyckades långt över förväntan på min första universitetsuppsats! 65%! Kan inte vara lyckligare!
Det blir fest för första gången med min klasskamrat Millie! Känner mig inte så himla pepp just nu om jag ska vara ärlig, för har en känsla av att en förkylning är påväg... så är lite hänging. Men inget ska hindra mig för att ha en grymt kul kväll i alla fall!!

Har inte haft en sekund över till bloggande den senaste veckan! Men det ska vi väl ändra på tänkte jag! Lovar att kasta in ett inlägg innan skolan imorgon också! :)

Nu ska jag hämta mitt vin och låta firandet börja! <3

Så himla tråkigt att jag aldrig kan blogga på kvällarna pga internetet.
Gårdagen var i alla fall himla mysig. Vi tog en lång sovmorgon efter utekvällen och vaknade vid halv 12 tiden kanske. Malin hade blivit sjuk och mådde inte alls bra medans jag och Rebecka kändes oss tipp topp. Solen strålade ute och det var en riktig varm dag!
Vi bestämde oss därför att promenera bort till de berömda Borough Market. Dock visade det sig att den var stängd... men det gjorde inte så mkt. Vi promenerade istället vidare till Themsen och hittade massa nya mysiga ställen. Såg den berömda Tower bridge och lunchade.. ja sen lunch på en italiensk restaurang vid namn Strada, precis vid vattnet. Hur mysigt som helst!

Emilia kom sen och hälsade på. Vi har inte setts på en hel vecka så det var skönt att få se hennes lilla ansikte! Vi bestämde oss för att gå på bio och åkte in till Leicester square där en massa biografer ligger. Dock var det svindyrt att gå på bio på söndagar.. men efter att ha kollat runt på alla biografer hittade vi en där det "bara" kostade 9.95 att se på en film.. så då slog vi till.

Det blev Johnny Depps nya film The Rum Diaries. Kan dock inte påstå att det var den bästa filmen jag sett direkt. Hade några väldigt roliga scener.. men det var en konstig film!

Idag så ska jag nu gå och plugga lite med Millie.. Reb och Malin sitter på ett starbucks och försöker hitta boende. Stackarna! Lite senare ska jag förhoppningsvis gå på museum med Martin... om jag hinner bli klar med pluggandet tills dess!

thats it for now people. Livet fortsätter i London...
och snart är det jul med :D wiihuu

<3
Igårkväll så blev det lite spontan girls night out!
Äntligen fick jag min första riktiga utekväll! Och grym blev den också!
Vi började med att åka till en pub i Notting Hill och efter det blev det en bar i Battersea. Båda ställena kände Malin och Rebecka bartenders på så det blev inte en så tuff kväll för plånboken! Very nice :)
Hemma var vi vid halv 4 tiden.

Ja, kan inte säga annat än att jag hade en helt perfekt utekväll! Sjukt roligt med bästa sällskapet!

<3<3


påväg ut


Puben i Notting Hill




"baren" i Battersea



Måste bara berätta om myskvällen igår! Efter fotograferingen kom jag hem till två trötta vänner. Malin låg och sov och Rebecka satt och surfade i sängen. Ingen var på humör för något annat än äkta tjejkväll!

Därför begav vi oss till Tesco och köpte chips, godis, pizza, en hamburgare och läsk! (nyttigt!!)
Sedan satte vi på den extremaste tjejfilmen vi hade, Monte Carlo!
Åt så vi storknade men det var de värt!

Somnade riktigt gott efter det, är så glad att jag har mina tjejer! They make me happy <3

Glad alla krossade hjärtans dag! hahahaha!

Nej men idag är det lördag.. inte för det känns som lördag.. av någon anledning känns det som helg varje dag eftersom jag aldrig har lektion tidigare än 12!
I vilket fall som helst så är det inget planerat än så länge. Malin jobbar inte på lördagar eller söndagar så vi ska ut på powerwalk, det är de enda som står på schemat!

Gårdagen var riktigt rolig. Åkte med Lauren till Pynk Studios här i London för att bli stylad och fotograferad. Det var en väldigt nice eftermiddag. Vi kom därifrån med 3 bilder.. gratis. För dom lyckades blanda ihop lite saker.. inte helt fel!

Har även fått mitt student-oyster idag (samma som sl-kort) wiiie! Så nu åker jag äntligen 30% billigare på tuben! Grymt värt!

Puss




Den magiska dagen.. eller?
11 november 2011.

Idag har jag faktiskt riktigt rolig sak inplanerad.
Ska bli stylad och fotad tillsammans med Lauren i en studio. Får se hur det blir, verkar ganska kul!

För övrigt känner jag mig allmänt tom... 11/11-11.. wish it all was different
Godmorgon blogg!
Igår hade jag en helt UNDERBAR dag! Började dagen med lite skola, hade en rätt seg lektion... men vi slutade en timme tidigare så det var inte helt fel. Efter skolan skulle jag möta upp Reb.. ja för hon och Malin bor hos mig just nu. De har inget hem för tillfället stackarna. Lite trångt är det här men kuuul kuul!
Först visste vi inte vad vi skulle hitta på, för Malin jobbade till 6. Men när jag kom hem så såg jag på facebook att dom skulle tända julbelysningen på Regent Street och att det skulle vara något jippo där samtidigt så tänkte att dit kunde vi ju åka.

Mötte upp Rebecka på waterloo station och så åkte vi in till stan. Martin (vän från karlskrona som också bor här) var ledig från jobbet så han hängde med han också.

Väl på regent street visste vi inte riktigt vad det var som skulle hända eller vart.. men vi började gå ner för gatan. Plötsligt kom vi till en stor folksamling. Jag gick fram och fråga en polis vad det var som alla stod där i mitten av gatan för och då sa han att det var som en kö... för lite längre ner på gatan.. mellan två hus hade dom byggt upp en scen och man köade för att komma in till scenområdet som var avspärrat.
Vi lyckades få jättebra platser så vi såg den lilla scenen bra och jag var taggad till tusen.. för gissa vem som skulle uppträda... KELLY CLARKSON!

Det var inte bara Kelly som uppträde utan det var även en gospelkör, några från Michael Jackson musikalen och förra årets vinnare i The X-Factor. Efter alla uppträtt så tändes alla ljusen och massvis med raketer avfyrades! Kvällen var helt magisk!!! Älskar verkligen London!

Senare så mötte vi upp malin och gick hem. Men kvällen var inte slut för det, utan jag och Malin åkte iväg igen till Charings Cross för att möta upp Martin igen och äta lite middag ute. Vi gick till mitt numera nya favoritställe, Lupita, som serverar den godaste mexikanska maten ever, och satt där i nån timme.

När vi slutligen kom hem... inte så sent... var jag helt galet trött. Och vi alla somnade på en gång!

Idag så ska jag strax sticka iväg och möta upp min grupp i ett grupparbete vi har. Idag är det ingen lektion i skolan utan vi ska mötas på en pub och göra en budget för vårt projekt. Så nu måste jag skynda mig att äta lite frukost innan jag ska iväg!

Puss och kram till er alla!!






West End Gospel choir!


Cast of the Michael Jackson musical


Matt Cardle


KELLY CLARKSON <3


Switching on the lights


Före


Efter


Raketer

(snodde några bilder av Martin, för hans var bättre)
Ah mitt internet är värre än någonsin. Men just nu funkar det så kastar in ett snabbt inlägg. Alldeles strax ska jag springa iväg och träffa fina Rebecka. Men måste duscha innan så blir ett snabbskriver inlägg för det är allt jag hinner.

Som sagt det har varit lite hektiskt här på sistone. Mycket att göra och lite tid. SAS tappade bort mitt bagage när jag åkte från sverige i tisdags... vilket var otroligt jobbigt. Hade en uppsats på 2000 ord som skulle lämnas in på fredag så när jag fick mitt bagage på torsdagskvällen var det bara att jobba arslet av sig.

Fredag kväll firade jag att uppsatsen blev inlämnad med middag på Nando's med Emilia och efter det lite tjejsnack på en pub.
Under lördagen så åkte vi först och turistade på Abbey Road och sedan tog vi en sväng på det största och mest fantastiska Top Shop jag sett på Oxford Street. På kvällen skulle det ju sen bli fest (se föregående inlägg.. hehe) Men självklart när jag är med slutar det med att ingen orkar gå ut. Så nej.. jag har ännu inte varit ute på riktigt i denna stad! Katastrof! Däremot så fick jag åka hem och sova hos Emilia i lördags, äntligen fick jag testa hennes megasäng! Och ja, den är fantastisk!

Söndagen så träffade jag Emilia igen och vi drack först kaffe på Starbucks och tog sedan en promenad längs med Themsen! Å vad jag älskar London!

Idag så fyller min kära "flatmate" Lauren år och det blir firande för henne ikväll. Vilket betyder att jag ska ge festande ännu ett försök! haha vi får se hur det går!

Men nu måste jag verkligen hoppa in i duschen!

PÖSS








Dax för en partykväll... mer eller mindre den första "riktiga" utekvällen i London!

Jag är peppad!!!!!!!!!!!

Puss

Japp, i'm back in London! Ska bli bättre på bloggandet igen, har ju hänt en massa på sistone! Kan dock inte skriva ett längre inlägg just nu för ska åka iväg och träffa Millish för lite kvalitetstid! Kommer även bli ett besök på Abbey Road! Wihoo puss