Hej hej hej!

Har inte riktigt hunnit skriva blogg de sista dagarna för har varit lite busy ;)
Igår så var jag och mamma på spa i ronneby hela dagen! Det var grymt mysigt... fast väldigt irriterande att jag började bli sjuk då! Hade jätteont i halsen hela dagen! Mot kvällen blev det sedan värre och nu är jag sjuk på riktigt!
På spat så började vi i alla fall med ett pass pilates! Det var grymt kul och verkligen något som jag skulle kunna tänka mig börja träna! Sedan så återhämtade vi oss med lite bad och bastu! Sist men inte minst blev det väldigt härlig massage och ansiktsbehandling! Helt underbart!!

Men idag... ja idag var ju dagen för teoriprovet!! Var gaalet nervös igår kväll! Värre blev det när jag bara började må sämre och sämre och inte ens kunde somna på kvällen för plötsligt hade jag feber och en näsa som bara rann! Men imorse så tryckte jag i mig lite alvedon och gav mig iväg för att skriva det där satans provet jag fasat för så länge! Köpte på mig lite nässpray påvägen till vägvärket också :P haha kände att jag inte kunde sitta där inne och snora bland alla!!
Måste bara säga att jag fick ett helt GALET prov!! Jättemånga frågor jag aldrig hört talas om... så tack vare det så var jag väldigt nära att bli underkänd!! Men det blev jag inte :D:D:D:D:D Utan jag KLARADE DET, och nu är jag väldigt väldigt nära att ha det där körkortet!!!! Kan berätta att jag hade 53 rätt av 65 möjliga! Och 52 var minimum gränsen.. så det var verkligen på håret !!! Blev så lycklig när orden GODKÄND kom upp på datorn :P

Jahapp.. efter jag hade klarat provet så åt jag lunch med Linda, Anna (som också skrev prov och även hade uppkörning idag! Vilket hon klarade!! yeeey), Louise och Mia! Efter det så har jag hängt lite med Louise.. fast vi har inte gjort något särskilt.. bara legat och kollat på tv hela dagen! Men jag mår ju inte helt 100 så det var allt jag orkade!

Nu är det fångarna på fortet på tv, bäst jag återgår ;)

<3
Åh mina vänner, nu är jag trött! Hela dagen har jag pluggat körkortsteori! Är så arg på min körskola, för jag köpte till fler prov så jag kan göra fler övningsprov hemma.. men dom har inte kommit in! Så nu kan jag inte öva på fler prov innan min skrivning :( aaah!!!
Aja, i vilket fall som helst så var jag i alla fall bjuden på middag hos mormor och morfar ikväll! Det skulle bjudas på min favoritmat... raklett.. så tack vare det så har jag fastat hela dagen så jag skulle kunna äta riktigt mycket! Vilket jag också gjorde! Tro mig! Martin följde med ut på middagen också, och det var nice att hänga lite! Var ett tag sen nu!

Nej, nu ska jag plugga lite mer innan jag somnar! Är jättetrött och fick precis konstigt ont i halsen.. fattar nada! Väldigt oroväckande, jag som ska på spa och allt imorgon också!
Mamma fick en heldag på spa av mig i födelsedagspresent.. så det ska vi åka på imorgon! Supermysigt!!


tog världens längsta dusch idag också! Det var skönt!!
Idag är en äkta skabbdag!! Har inte gjort ett skit idag!! Segat hela dagen fram tills 2 då jag faktiskt städade mitt rum och sedan började på körkortsteorin! Det går riktigt bra med teorin just nu... en härlig vändning med tanke på att provet verkligen är bara runt hörnet! Kommer vara så galet och ohyggligt lycklig om jag klarar teoriprovet!

För övrigt så sitter jag här just nu och tänker på alla fina människor som befinner sig i Sthlm just nu! Min lille vän vad jag saknar dom allihop!! Inte nog med att jag saknar alla... ELLEN fyller också år idag!! Graaatttis till henne! <3 Får mig att sakna allt ännu lite mer! baajsoo!

Nej, men jag är på glatt humör idag! Nothing can bring me down! Det gäller att hålla sig positiv för då blir livet liite lättare!!

moahahaha
ganska meningslöst inlägg... men så blir det ibland ;)
höhöhö


GRATTIS till världens bästa Ellen! (Den där dagen var underbar, lever på den fortfarande)
Haha ikväll blev det ännu en middag på harrys! Det var mamma och Johan som bjöd mig på middag för att fira att vårt gamla hus äntligen blivit sålt! Vi åt en massa.. och drack en massa gott... och var med och spelade popquiz! Ja i det stora hela blev det en perfekt och lyckad kväll!! Var rätt stolt när vi om 2a på quizet och fick därmed 15% avdrag på notan!! Inte illa inte illa!!
För övrigt har det varit en bra dag! En ganska katastrofal övningskörningslektion vägdes upp av en underbar eftermiddag med FIA! Och sedan middagen då!!

Har tyvärr inga kort att bjuda på, för de ligger på iphonen! Men ni får hålla till godo ändå!

God natt fina människor!
<3

haha jag är så himla dålig!! Innan jag åkte från sthlm i JUNI så hade jag en massa böcker som jag lånat från kanske 3 olika bibliotek! Inga av dom hann jag lämna tillbaka.. nu har jag fått ett sånt där fint påminnelse mail.. undrar hur mkt det kommer kosta när jag kommer hem!! Usch hemska tanke :P

Aja, jag vaknade precis i alla fall! Hade satt klockan på 10, men orkade inte riktigt gå upp då.. och det är ju lika bra att man njuter av sin ledighet medans det går! Nu borde jag egentligen vara lite stressad också.. men det är jag självklart inte! Har ett sista teoriprov att klara av.. och sen ska jag få min iphone att fungera igen!

Kan bara berätta lite kort om gårdagskvällen! På middagen så blev det bara jag, Josse och Hanna! Men det var mycket trevligt ändå! Vi gick och åt på harrys och både jag och Josse var inställda på att ikväll så skulle vi minsann inte snåla! Först drack vi vars ett glad mousserande och åt förrätt (hanna drack inget för hon körde, duktigt!!!). Efter det så åt jag harrys egna hamburgare och drack ett glas rött till det! Allihopa var vi så mätta så det var helt sjukt! Min mage var helt galen resten av kvällen sen för jag var så mätt!!
Kvällens bästa kommentar kom från Hanna i alla fall! Till huvudrätt så beställde hon en pastarätt! Så när hennes mat kom så tittade vi alla på den och sa guud vad gott det ser ut! Då pekar hanna på det gula på tallriken och bara, jaaa fast vad är detta! Jag och Josse kollade på varandra och sa, det är det som ÄR pastan Hanna!
Mot slutet av middagen kom Emmy också! Hon stack iväg lite snabbt för att åka hem och byta om men sedan kom hon tillbaka och hängde med oss hela kvällen! Hanna dock skulle iväg och jobba klockan 7 idag så hon åkte hem efter middagen!

Ja det blev en lång berättelse av den lilla kvällen! Festandet blev faktiskt väldigt kul! BTH har nollning här i stan nu, så dom hade bokat hela nedervåningen på Harrys, så jag fick för första gången se ovanvåningen! Det var även liveband på Harrys, otroligt komiska! Dom visste verkligen hur man tömde ett dansgolv! För övrigt så var det sjukt mkt folk ute, så det var kul!!
Det enda som inte var så kul var vår nota efter maten :P haha 890 kr!! yes, där satt den :)

Nej nu måste jag verkligen börja sätta igång med lite grajor!

<3

Det blir ett väldigt kort inlägg just nu, för jag ska alldeles strax sticka in till stan med Jossan, Hanna och Anna... Emmy kommer nog med sen! Vi ska äta middag ute och sedan blir det nog lite utgång på det!! Väldigt mysigt och trevligt!!

Återkommer imorgon! :)
Och juste.. HAR FÅTT TILLBAKA MIN IPHONE IDAG :D







uppdatering: viilka skor ska jag ha?!?!?! haha :P dagen i-landsproblem :D

Ibland är det så sjukt svårt att placera en känsla! Eller att beskriva en känsla rättare sagt!
Då har man riktigt tur när någon redan beskrivit allt man känner i en låttext.. och det enda man behöver göra är att lyssna! Det finns inget bättre än att vältra sig själv i en låt om och om igen! Varje ord slår en som ett slag i magen för allt stämmer så väl överens med den där konstiga känslan man inte själv kan beskriva !!

I miss those blue eyes
How you kiss me at night
I miss the way we sleep
Like there's no sunrise
Like the taste of your smile
I miss the way we breathe
But I never told you
What I should have said
No, I never told you
I just held it in
And now,
I miss everything about you
Can't believe that I still want you
And after all the things we've been through
I miss everything about you
Without you
I see your blue eyes
Everytime I close mine
You make it hard to see
Where I belong to
When I'm not around you
It's like I'm alone with me
But I never told you
What I should have said
No, I never told you
I just held it in
And now,
I miss everything about you
Can't believe that I still want you
And after all the things we've been through
I miss everything about you
Without you
But I never told you
What I should have said
No, I never told you
I just held it in
And now,
I miss everything about you
Can't believe that I still want you
And after all the things we've been through
I miss everything about you
Without you

Idag så har jag varit och kört på halkbana i olofström! Var lite nervös för hur det skulle gå innan vi åkte iväg, men det var verkligen roligt och det gick jättebra! Åkte i en bil med 4 tjejer.. ja förrutom herr körskolelärare thomas! Världens bästa och skönaste lärare!!! Det är ganska långt till olofström från karlskrona så två fick dela på vägen dit och två fick dela på vägen hem igen! Jag körde första sträckan påväg hemåt!

När vi väl kóm till olofström så väntade först lite teori innan själva halkdelen började! Lite nervpirrande var det innan vi satte igång, det var ju första gången man satt ensam i en bil också! Men allt gick som sagt bra! Var kanske inte den bästa på att häva en sladd och snurrade runt som en ekorre där ute på banan... haha!

Det enda jobbiga med dagen var att vi fick typ ingen mat där... och vi var borta från 10 till 5.. så nu har jag precis tryckt i mig en stor portion kasslerlåda som mamma gjort! Det var riktigt gott!

Ikväll så blir det att klara sista teoriprovet och sedan lite fångarna på fortet :)

I feel these 4 walls closing in
My face up against the glass
I'm looking out...
Is this my life I'm wondering
It happened so fast
How do I turn this thing around
Is this the bed I chose to make
Its greener pastures I'm thinking about
Wide open spaces far away

All I want is the wind in my hair
To face the fear but, not feel scared

Wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind
I'll run free too
Wish I could recklessly love, like I'm longing to
Run with the wild horses, run with the wild horses!

I see the girl I wanna be
Riding bare back, care free along the shore
If only that someone was me
Jumping head first headlong without a thought
To act and damn the consequence
How I wish it could be that easy
But fear surrounds me like a fence
I wanna break free

All I want is the wind in my hair
To face the fear but, not feel scared

Wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind
I'll run free too
Wish I could recklessly love, like I'm longing to
I wanna run with the wild horses, run with the wild horses!

I wanna run too.
Idag så är det dax att återvända till karlskrona stad! Har haft några absolut underbara dagar här i Malmö så det känns väldigt bitterljuvt att åka hem!

Igår så träffade jag äntligen Mimmi igen i alla fall! Det var så otroligt längesen vi sågs nu, men som tur väl var så kändes det som om det var igår! Det spöregnade typ hela dagen här i Malmö så vi hängde på olika ställen och åt en massa hela dagen :P Det var mycket trevligt och vi hann prata en hel massa, vilket var underbart! Nu kommer vi nog inte ses på en lång tid igen! Men man har verkligen några vänner som man VET alltid kommer finnas där, som det alltid känns lika bra när man träffar hur lång tid det än har gått! Mimmi och jag har hållt ihop sen dagis så så lätt blir du inte av med mig babe ;)

 love love love !!


(Har en stor klump i magen idag! Tänker inte skriva vad den beror på för det är väldigt komplicerat, men jag hatar att när jag väl mår dåligt så tar det på något sätt över hela mig och påverkar allt! Orkar verkligen inte, och vill inte bry mig! Men vad ska man göra... hur mycket jag än försöker tänka bort det stora svarta hålet så sitter det likförbannat ändå kvar i magen! Jag tror det värsta någon kan be mig göra är att inte känna.. och det är redan gjort!)

Aja, slut på deppskrivande! Nu ska jag börja denna dag istället!
Hoppas du mår bra idag :D
Sådär, då har vi precis kommit tillbaka från Rix fm festivalen! Det var en hel del bra artister.. och också några som inte var så jättebra! Vi var lite sena men kom precis lagom till Love Generation! Efter det så åt vi lite god thaimat på festivalen innan vi åkte hem!

Ikväll så är vi lite slitna efter gårdagen så därför blir det bara chill och film ikväll! Tror det blir Star Wars faktiskt, här känner jag mig hemma med folk som har samma filmsmak som jag ;) höhöhö!









Jag gårkvällen blev väldigt lyckad tillslut måste jag säga! Det började lite trögt med att jag och Millish gick runt och drygade på malmöfestivalen! Slutligen hittade vi en liten spansk bar som vi satte oss på och drack en öl! Efter det så kom Emilias kompis Sara och joinade och sen så skulle vi till en klubb som låg precis bredvid! Precis när vi skulle dit hörde fina Anna från karlskrona/emmaboda av sig till mig för hon var också i malmö stad! Slutligen visade det sig att dom bodde i hotellet som låg granne med klubben!! hahaha oddsen för det måste jag säga!! Så då kom Anna, Bella och Elin och joinade vårt lilla gäng! Tillsammans festade vi loss hela kvällen lång! Hade riktigt riktigt roligt, och det var så galet kul att träffa Anna lite igen! Vi har inte setts på hela sommaren! skam!

Aja, vi var hemma igen vid 3 halv 4 tiden tror jag... och nu så sitter jag här vid datorn igen! Har precis börjat på det sista repetitionsprovet som jag SKA klara! Emilia håller på att färga håret och sedan ska vi kanske in till staden igen för att se på rix fm festivalen! Skulle vara lite kul!

Hoppas din dag blir bra! :)
love





ja, här är den då.. som lovat... kvällen outfit! Nu drar vi ut och har kul hela kvällen istället ;)



Sådär, då har jag återvänt från staden! Det blev lite shopping tillslut... fast det var en seg start vill jag lova! Ibland har man inte shoppingglasögonen på sig och då ser man absolut ingenting man tycker om. Men så fort jag hade hittat en liten sak.. ja då plötsligt var allt jättesnyggt! Konstigt konstigt!
I vilket fall så återvände jag hem med ett par shorts, ett linne och ett par skor! Ska testa allt igen nu här hemma och se om jag ska behålla det eller ej ;) det är verkligen typiskt mig att köpa saker och sedan lämna tillbaka det :)

Nu så väntar i alla fall tacokväll här som vanligt! Det är en sann fredagstradition det! Och efteråt så blir det fest hela natten lång.. hoppas jag! Vi får se lite vad det är som händer i staden!!

Det största problemet jag har just nu är som vanligt... VAD SKA JAG HA PÅ MIG?!
(har verkligen en sån "allt är fult"-dag idag!!)

Kanske kan bjuda på en bild på hur slutresultatet blir lite senare... men jag ska inte lova för mkt!

nej nu måste jag sätta igång om jag ska hinna fäärdigt! :)

love love <3

Idag börjar Malmöfestivalen här i Malmoe! Det ska självklart firas med rejäl utgång ikväll! Men än så länge är det många timmar kvar och de ska vi fördriva på stan hade vi tänkt! Alltid trevligt alltid trevligt!! Det finns ingenting som livar upp en mer än lite shopping sådär mitt på dagen :)

Förresten kan jag glatt meddela att jag imorse klarade repetitionsprov nr 2 också :D:D:D:D Så nu har jag bara ett kvar innan slutprovet... och sedan den riktiga skrivningen då! Men det är så nära nu!! :D

Hörs lite senare då snyggingar!





Eclipse var helt otrolig!! helt helt helt otrolig!! Vilken kväll.. känner mig väldigt lycklig (och trött) just nu! Dax att sova, för imorgon väntar en ännu grymmare dag!

Med dig blir livet som en lek babe <3







Idag så ska jag ÄNTLIGEN få se den! Efter att ha gått en hel sommar i väntat på att få se eclipse ska jag idag se den med Emilia! Och hon har sett den 3 gånger innan så detta blir hennes 4e gång :P Galen kvinna, slår mig i allt den där alltså!! hihi :)

Ser väldigt mycket fram att få se filmen tillslut faktiskt, det är min favoritbok av alla twilight böckerna.. så frågan är om jag kommer tycka filmen är så bra! Men det lär ju visa sig om några timmar!

Yes, im here!!! malmö malmö malmö !!! kära underbara stad!!!

Har sovit som en stock inatt, som vanligt här! Vet inte vad det är med att sova i Emilias rum, jag blir typ alltid medvetslös och sover bättre än i min egen säng! Trygghet antar jag :)
Nu har jag precis duschat och tvättat håret för första gången sen klippningen... och nu så blir det teoriprov! Har lovat min själv att klara ett prov om dagen! Uppskrivning och uppkörning väntar ju runt hörnet! (har kanske inte berättat att allt är bokat nu.. men det är det. och jag tänker inte skriva vilka datum utan det får bli en överraskning)

Återkommer kanske lite senare! pöössss


hej hej hej!

Just nu sitter jag i sängen i bara underkläder och funderar på hur detta hände när jag varit uppe sen 8 imorse! Känns som om jag bara blir slappare och slappare, fasiken måste ta tag i mitt liv!
Nej men som sagt, idag så har jag varit uppe sen 8 som sagt! Hade ett litet besök på ungdomsmottagningen för att skaffa p-piller! Yes, jag har blivit tonåring.. bättre sent än aldrig! Efter det så tog jag en väldigt kort tur på stan och lyckades spendera lite pengar!!

På vägen hem så hade jag den roligaste bussupplevelsen på länge! Jag står och väntar på bussen som vanligt i stan, det är inte så jättemycket folk vid busshållsplatsen men det sitter ett ganska stort killgäng lite längre bort! Så kommer tillslut min buss, nr 3, och jag ser att en massa folk börjar gå mot bussen! Plötsligt står jag först i en busskö med hur mycket folk som helst men ALLA och då menar jag ALLA är typ 16 åriga killar! Hur i hela friden hände detta tänkte jag för mig själv!!! Först som jag var fick jag sittplats men HELA bussen blev fullproppad... och detta med bara massa testosteron! Och inte så många kände varandra heller, så det var inte så att det var ett helt killgäng som invaderade!
Aja, det var i alla fall den lite komiska bussresan... kanske inte lät så komiskt i skrift :P hahah!

Väl hemma så har jag inte gjort i princip något. Lagade en hamburgare med MYCKET ost på till mig själv som lunch, och efter det somnade jag som vanligt i soffan! Inte så bra kanske!

Nu är klockan redan 14.35 och jag ska på teorilektion klockan 5 och sedan ska jag äntligen bege mig till MALMÖ <3
Nog bäst att jag sätter igång att packa och städa! Måste bara föra över lite pengar till mitt kort med!

Hörs snart! pöösss


köpte en ny tröja idag! Väldigt hemsk bild men känner att jag inte ooorkar, måste börja sätta fart nu!! :)

Hallå hallå kära människor !!

Idag så har jag haft en riktigt dryg dag!! Den började bra med att jag klippte håret.. och blev nöjd!! Efter det hade jag en underbar körlektion så nu närmar sig körkortet med stormsteg! Efter det har jag dock inte gjort något... jo pratat i telefon med louise i typ 3 tim :D hahaha!

Det mest händelserika som hände idag var dock när mamma stod och pratade i telefon vid köket, och jag satt i soffan! Helt plötsligt börjar hon skrika hysterisk och skriker att det är en padda i köket! Jag som har lite smått fobi för såna djur också får panik, men måste ändå se vad det är hon skriker över! Och då ser jag den fetaste paddan jag sett i hela mitt liv mitt på köksgolvet! Fyyy faaasiken vad äcklig den var! Värst av allt var att jag ca 2 min tidigare varit och kokat ägg i köket och gått runt paddan hela tiden... utan att ha sett den!
Ja i vilket fall som helst, plötsligt står vi där.. två hysteriska kvinnor utan någon man hemma som kan hjälpa oss ta bort djuret! Vad gör man då?!?!
Jo man ringer sin fd granne :P haha christer fick komma och jaga paddan med en ica maxi pappkasse... och tro mig när jag säger att den var stor, för det tyckte till och med han!!

Aja, nu är djuret i alla fall ur huset och jag ska sova! Imorgon väntar nämligen lektionen riskettan! triiist men ett måste om man ska ta körkort :/

natti natti och låt oss hoppas att inga paddor smyger sig in i mina drömmar!!



1 dm kortare.. men glad ändå :)
Idag fyller min kära mamma år! Så alldeles strax ska vi bege oss hem till mormor och morfar för lite födelsedagsmiddag! Det lär nog bli både trevligt och gott som alltid!

Igår så var det avslutning på sailet vilket man ju inte kunde missa! Det var helt galet mkt folk ute igår, har aldrig sett så mkt folk ute i lilla karlskrona! Men det var trevligt, till största delen i alla fall :)

Nej nu så ska vi åka till färjan!

Grattis igen till min lilla mammi <3

Sådär, då sitter man på sitt rum igen och funderar vad man ska hitta på denna dag! Ute så är det varmare än någonsin och jag funderar starkt på att kasta mig själv i poolen!

Igår så hade jag en väldigt trevlig både dag och kväll! Först så fick jag äntligen spendera lite qualitytime med Louise igen! Vi tog det lugnt och tittade på Moulin Rouge för Louise är fortfarande lite sjuker! Sedan så bar det av till Malin för lite efterlängtad kräfskiva! Åt som aldrig förr och Malin hade handlat mat till typ 500 personer och vi var typ 5! Haha, nej men efter en sjukt trevlig förfest så bar det av in mot stan och sailet.
Idag mår väl huvudet lite sisådär.. men det finns inget som botar lite huvudvärk som ännu en kvälls festande! Ikväll är man på att igen.. som någon jag känner skulle sagt!

Nej nu ska jag nog ta tag i denna dag och duscha åtminstone!

Pöss


för ett år sedan babe <3
Fick gåshud när jag såg den här musikvideon! Har alltid gillat eminem på något sätt. Inte alla låtar, men vissa har bara gått rakt in i själen på något sätt!! Aja, grym musikvideo i alla fall :)

Tror ni man blir less när man försöker sig på 3 (!!!!) repetitionsprov och får underkänt på ALLA!!! AAHHH! Jag höll på i typ 4 timmar igår med repetitionsprov, alltså teoriprov! Totalt svarade jag alltså på 210 frågor.. och jag fick inte rätt på ett enda prov!!! och för att gå vidare måste man ha godkänt på 3 prov!! Tror ni jag vill mörda körskoleteori just nu?!?!?! kill mee!!

Aja idag har jag i alla fall hunnit med en hel del redan, känns bra eftersom jag alltid annars är så seg! I förmiddags så hämtade jag ut mina pengar från skatteåterbäringen.. väldigt trevligt när det liksom känns som om man nästan vann på lotto eller något :P. Sedan så hade jag en dubbellektion övningskörning... som kanske inte gick jättebra. Gjorde några ganska sjuka misstag.. men alla i bilen överlevde.. så jag ser det ändå som en lyckad lektion ;) höhö! Efter det så gick jag och bokade tid för klippning!
Så på måndag klockan 09.00 så ryker allt mitt hår! (not)

Nu har jag precis kommit hem och eftersom det är någon sorts super mega varm-dag idag så tänker jag nu hoppa i poolen innan jag duschar och gör mig iordning för eftermiddagen/kvällen som ska innehålla en sväng på sailet med mamma och sedan personalfest!

:)
Jag vet att jag suger på att uppdatera på senaste tiden! Problemet är att jag absolut inte har något att skriva känns det som! Visst gör jag väl saker om jag tänker på det, men vet inte varför jag har så lite inspiration till att blogga!

I vilket fall som helst så ska jag snart kliva upp ur sängen (känner mig riktigt deppig idag.. vene varför) och göra mig iordning för körlektion(er) och min första teorilektion! BLÄ! Mina persienner är neddragna så jag ser inte vad det är för väder ute än så länge... men tror att det kan råka vara sol faktiskt! Det är ju inte helt fel! Kanske ska lägga mig ute och sola en stund innan jag åker iväg... hm hm hm!

Eftersom jag inte längre har ett jobb att sysselsätta dagarna med så har jag plötsligt möjligheten att hitta på en massa saker denna sensommartid! Tyvärr så finns det så mkt jag vill göra att det inte finns tid till allt.. och det gör mig lite ångestfylld! Dock så tror jag verkligen att det blir ett besök i Malmö snart! Det var så otroligt längesen och jag saknar somliga människor där så mkt att det gör ont! Skulle vilja trycka in ett besök till Bollnäs också.. men det tar 8 och en halv timme att åka dit.. och det är ju inte direkt billigt.. så har inte bestämt mig för hur jag ska göra än...

Idag så börjar sailet i Karlskrona! Mina vänner pratar om att det bli fest fest fest... och förhoppningsvis så blir det kul kul kul också!

Annars så rullar livet på här nere i lilla-staden!
Take care - kärlek!