Cherry Poppin' Daddies – Zoot Suit Riot




Hallå hallå
Är galet stressad just nu. Måste skriva ett tal till imorgon bitti, det är nationella i svenska som väntar! KUUL! NOOT!
Men jag tänkte bara säga lite kort att det varit en underbar helg!!! Föreställning med artistskolan och en massa födelsedagsfirande för Nathalie!

Skriver mer om allt senare...
nu måste jag skriva tal!

adios




Idag slog jag till, nu har jag sett den!
Min åsikt...
den väntar jag lite till med att delge!
Minnen kommer ALDRIG försvinna!
Hoppet lever kvar...

She's No You




Lucky

Wow!
Är verkligen på toppenhumör just precis exakt just nu!
Hur ska vi utnyttja detta?!
Städa och fixa rummet kanske?
JA!
Nu tar jag mig i kragen och gör det... för efteråt kommer jag må ÄNNU bättre!

AAAAAH :D:D:D:D:D:D:D





sitter och tittar igenom alla mina bilder från 2008. Det är så kul att se hur saker förändrats och komma ihåg roliga saker som hände! Har i princip inte lagt ut några bilder från afrika 2008 någonstans. Tänkte att jag skulle göra det, för många av dom är väldigt fina!!

Annars har det varit en alldeles UNDERBAR dag... i stort sätt.
Har fixar Nathalies födelsedagspresent(er).. och fixat lite annat!
Skrivit på kontrakt för flaken!!

Jag mår bra idag!





Nu har DU chansen att hjälpa två grymma människor OCH GÖRA EN SKILLNAD I VÄRLDEN!!
Rösta på filmen BE BRAVE i en klimatfilm tävling.
Det enda du behöver göra är:

1. Gå in här: http://www.dvoted.net/index.php?option=com_content&task=view&id=4879&Itemid=5001

2. Klicka på filmen "Be Brave"

3. Titta på den (om du vill)

4. RÖSTA I PANELEN PÅ SIDAN!! (filmen har nr. 117)

Kom igen nu allihop!! Det tar MAX 5 minuter av din dag att göra detta!! Och det är verkligen en god gärning!

Dessutom är ju både jag och David med i filmen...
OCH mina lärare Lena Carlsson och Patrik Bergner!
Och fler folk från min klass :)

NOW DO IT!
Dagens nya idé:
Bli medlem på Planet fitness !!!



I Gotta Feeling




Det är möjligt att det blir en väldigt bra dag idag!
Något känns lite extra i magen... vet inte vad det är... men det kan vara ett bra tecken!
Ska strax göra mig iordning för skolan.
David ska spela in sin film idag också och jag ska tydligen vara med, men då får jag inte ha några svarta kläder på mig!!
Svart är min favoritfärg!!!!




Igår när jag kom hem så var jag för trött för att skriva ett inlägg i bloggen.
Men jag hade planerat att göra det, så det här inlägget skulle egentligen kommit igårkväll.

Hela söndagen spenderades i Hillsong. Anna skulle sjunga där. Grymt mysig dag och jag träffade en massa nya trevliga människor!
När jag kom hem klockan 10 på kvällen så var katten (aka min trogne följeslagare) inte lite snabb med att infinna sig på sin vanliga plats. Nämligen mitt på min mage, mellan datorn och mig. Även om han är väldigt hårig så får man väl erkänna att det är ganska mysigt!




Hade en grym kväll igår med Julia och Julia !!!
Vi festade loss på Nype, och hade kul!
Dock så slutade kvällen lite mindre roligt. Några kompisar och Julias pojkvän hade blivit misshandlade. Så Julia sprang iväg för att se vad som hade hänt. Tyvärr så har jag ingen aning om vad som verkligen hände!! Men jag hoppas alla mår bra!

Idag så ska jag precis börja bege mig in till stan för att träffa min kusin och börja med JULKLAPPSSHOPPINGEN!!!
Hjärtat slår fortare bara jag tänker på det....
stress stress stress

Idag är det 29 dagar kvar till spanien!





Grown-Up Christmas List



 

Sitter just nu alldeles ensam i skolan och skriver på min Comparative essay! Kunde inte koncentrera mig överhuvudtagen igår på hela dagen. Men nu har det gått mycket bättre. Har lyckats skrapa ihop en hel A4a sida än så länge!!
Detta ska nog bli min nya grej tror jag, sitta i skolan eller någon annanstans och plugga. För jag kan verkligen inte hitta någon koncentration hemma!!
I högtalarna spelas en massa mysig julmusik... inte helt fel! Börjar komma in i riktig julstämning nu. Fast jag vet inte hur mycket verklig jul det kommer bli i år... hur juligt kan det vara i spanien? Fast jag klagar inte!!! Ska bli grymt att spendera hela lovet på min favoritplats i hela världen!

Nej, nu måste jag verkligen återgå till min uppsats! Kanske skriver en rad till ikväll när jag kommer hem. Har ju min kära artistskola idag också!

 

Har varit lite beroende av den här låten på senaste tiden!

Sandcastle Disco
Om du vill vara säker på att inte missa något....
Följ min blogg med bloglovin
... Bara ett tips sådär!




Höll nästan på att glömma !!!!

Idag är det världens bästa lillebrors 17 årsdag!!!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS




Jag har fått så ovanligt långt hår på senaste tiden... Just nu är det nog längre än det någonsin varit. Tror jag ska klippa mig snart, gillar långt hår.. men det behöver fixas till lite.
Imorgon är det dax för Nationella i Svenska B. Känner mig inte så nervös faktiskt. Det får gå som det går helt enkelt! Man har 5 tim på sig att skriva sin text så det är inte direkt någon stress.
Nu tänker jag titta på lite one tree hill och/eller Gossip girl innan det är dax att sova.

Just nu i högtalarna: Norah Jones! Hon är väldigt bra!



Jag och frugan var och tittade på hus idag! Det var ett fint litet hus ute i sollentuna trakten, väldigt modernt med en stor och fin pool! Liten nackdel var dock att det låg lite nära stora vägen, men personligen vet jag inte om det stör mig så mycket. I vilket fall som helst så fastnade vi båda för huset direkt så vi lägger väl ett bud så fort vi pratat med banken!

Säg hej till vårt första hus!



På onsdag är det dax för nationellt prov i Svenska B! 5 timmars salskrivning.... som börjar klockan 8.00 på morgonen! Wow, det ser man ju verkligen fram emot! Känner att jag har en ganska stor press på mig också... måste verkligen klara av minst vg för att säkra mitt betyg! Vilket påminner mig om att jag verkligen verkligen måste ta tag i Therese Raquin läsloggarna!! De skulle varit gjorda för ett år sen!! Attans!
Jag är nervöös!

Bild från maj månad



Ja, det kanske borde bli en återkommande rubrik här på bloggen då jag lyckats med en eller flera tabbar varje dag på sista tiden. Dagens tabbe var att jag stressade hur mycket som helst imorse. Gjorde mig iordning på 15 min och sprang till tunnelbanan. Sprang inne på t-centralen och ÄLGADE (annas uttryck) till tvärbanan bara för att inse när jag kommer till skolan att jag är EN TIMME FÖRTIDIG!!! Kul!
Fast egentligen var det inte så dumt för eftersom jag var i skolan så tidigt så kunde jag gå på en provfilmning som jag helt hade glömt bort! Fast den gick jättedåligt!! Definitivt den sämsta provfilmningen jag någonsin gjort!


Jag har en ny kärlek för idag !!!

Det är den här nya skon från Din Sko för 599 kr! Snygga som in i norden och alldeles underbart bekväma! Det enda jag ville var att kliva ur butiken med ett par i handen. Men icke... tyvärr så börjar pengarna ta slut! Och snart är det dax för jul. Där har vi också den negativa sidan med att ha slutat sitt jobb!! Ah well.. får väl önska mig dom i julklapp!!

Så där hör ni allihop! HETT julklappstisps !!!




Har haft en alldeles underbar Söndag idag! haha, hoppas du inte dödar mig för jag valde den där bilden Julia. Älskar bara den där minen... unik för dig!
Började morgonen med lite tv.. för en gångs skull. Har ännu inte fixat tvn hemma hos mig, så jag passar på när jag är hos Nathalie! Sedan bar det av till stan för att träffa och fika med Julia. Vi spenderade en och en halv timme på Waynes Coffee och snackade om allt mellan himmel och jord!
Efter det så bar det av hemåt och där väntade en födelsedagsmiddag för DAVID som fyller år på tisdag. Hann dock inte stanna så länge för jag skulle träffa Anna och vara med på Hillsong för första gången.
Det var den perfekta avslutningen på den här söndagen och för den här veckan också för den delen!!!
Nu väntar lite läxor och sedan ska jag sova gott med den nedrans sällskapssjuka katten som vägrar lämna min säng!
Imorgon är det en ny vecka! Helt galet vad tiden bara rusar förbi!



Galet mycket folk på stan idag, trots att det är riktigt dåligt väder och regnet bara fortsätter att ösa ner. Jag, Nathalie och Nathalies mamma tog en tur på stan. Jag testade en hel del av Jimmy Choo kläderna... men i ärlighetensnamn så tyckte jag bara ett plagg var värt pengarna. Köpte dock en klänning och en kjol på H&M i alla fall, men det var inte från Jimmy Choo kollektionen. Har även köpt Davids födelsedagspresent... lite väl dyr. Men fasiken. Ibland får man slå på stort....
Däremot så gjorde jag en ordentlig tabbe på vägen hem! Var jättestressad för tunnelbanan gick om 2 min, så jag sprang ner för rulltrapporna och en stentrappa men påväg ner för den sista stentrappan så halkar jag. Ramlar rakt ner på ryggen, slår i armbågen och TAPPAR KLACKEN på mina skor!!! Har aldrig i hela mitt liv varit med om att en klack lossnat från ett par skor!! Helt sjukt! Kände mig inte lite dum när jag gick på tå hem sen!!!
Fast ännu värre var väl att jag är ganska mörbultad just nu, och jag är jättestressad för jag måste åka till odenplan innan 6 och lämna några filmer jag hyrt!

Känner att jag bara skulle vilja ligga under täcket ett tag just nu istället. Men ingen tid att spilla! Bara att bege sig på nytt!

Ta det lugnt i lördagsnatten nu!




Bilder från 2006 :)

Har kommit på att jag nog vill ha en ny design på bloggen.
Svart eller vit bakgrund.. så enkel som möjligt.
Ska försöka se om jag kan hitta någon som kan fixa det kanske.



Sorry att jag inte skrivit på ett tag...
har inte orkat eller haft något att skriva egentligen.

Laddade ner ett nytt program idag med roliga funktioner.
Så nu kommer det bli roligare att ladda upp bilder här till bloggen!
Var tvungen att testa lite funktioner.. så här kommer en repris med Halloweenbilder!

Nu måste jag göra mig iordning, för jag ska till stan en sväng.
Lär vara hysteri där med tanke på att Jimmy Choo kollektionen släpptes idag!
Vill ha vill ha!!

adios

Har inte haft ork att skriva blogg de senaste dagarna.
Var ute i fredags med Malin, Nathalie och Anton. Var galet kul.. fast vi inte hamnade på världens roligaste ställe...
Ute var också Julia, Markus, Simon, Anna, Moa, Gustav, Eddie och några till. Trevligt värre!
Igår, lördag så satt jag hemma hos Nathalie ett tag, sen åkte jag hem.. började städa mitt rum men då kom Cina och undrade om jag ville följa med dom ut och äta... wow. säger jag. Första gången jag blivit tillfrågad. Så då följde jag med och åt spanskmat.
Sen så åkte jag iväg till Odenplan igen för jag skulle hålla Nathalie sällskap när hon passade Linus. Supermysig kväll.
Idag så vaknade vi alldeles försent, och jag har galen ångest för jag ska snart iväg på konsert i globen!
Har inte alls lust att göra något idag! Men, ja det blir säkert rolig... när jag väl är där.

Idag är det även farsdag!
GRATTIS PAPPI!! <3

Nej, nu ska jag titta vidare på tvn och idol!

Har inte orkat skriva blogg på några dagar nu!
Och hinner inte skriva så mycket nu heller, pappa kommer snart och då ska vi åka iväg och köpa en säng till moi. Sen blir det dax att fixa iordning i mitt rum lite. Hur det kommer bli har jag ingen aning om.
Men vad som helst är nog bättre än att ha de som det ser ut just nu i alla fall.

Skolan rullar på bra just nu, har äntligen börjat komma in i det igen. Och vet ni vad, det kändes inte alls jobbigt att gå upp halv 7 imorse istället för 8. Detta kanske kan funka i alla fall...

Vad har annars hänt sen sist...
Samma gamla vanliga saker... sova hos Nathalie... vara i skolan....

Jobbade på Moas jobb igår, för de behövde lite extrahänder. Hyfsat drygt med tjänar 100 kr i timmen så det är inte helt fel. Ska jobba några timmar imorgon också.

Det har snöat idag också, är supersugen på en riktig filmkväll ikväll.
Hoppas jag kan få upp min tv och min dvd-spelare så kanske det går!

<3