Aaah men god dag kääära läsare!!

Just nu sitter jag lite allmänt på min säng med datorn i knät och väntar på att min fina gudmor ska komma och hämta mig så jag kan inhandla de sista julklapparna :)
Kan inte förstå det.. men nu har det där 10 veckorna redan passerat! Imorgon beger jag mig ännu en gång till Sverige.. detta kalla land.. för lite "riktig" jul! Ser väldigt mycket fram emot detta fast glädjer mig även till att jag kommer återvända till detta fina land om bara 8 dagar!

De senaste dagarna har jag väl inte direkt gjort något speciellt! Gick ut i fredags med mina favobrudar! Sedan har jag i princip inte gjort något alls både lördag och söndag! Eller jo, igår fyllde ännu en trevlig person år, Carlos! Så då bar det av till hans hus för tårta osv!

Vet inte riktigt hur jag ska få med mig alla mina saker hem denna jul! Har en hel del julklappar.. som utöver mina 2 ton med kläder och saker ska få plats i min redan allt för tunga väska! Morgondagens incheckning lär visa hur väl jag klarade det eller inte! Har dock INTE råd med att betala övervikt... så tyvärr.. om det blir det får nog några julklappar ryka ;) höhö

Puh.. åå lite mer news! I kväll ska jag åka iväg och titta på en bil som jag nog ska köpa :) Har insett nu att det i princip är omöjligt för mig att bo här utan tillgång till en egen bil! Bussarna är inte de bästa!

Nej nu ska jag plocka ihop mina väldigt utspridda saker och göra mig färdig för sista julshoppningen!

Massa kärlek!
Och imorgon.. aaaahhh... SVERIGE !! :D
<3

Fann några oerhört snygga bilder på världens bästa familj också! Allt från förra julen som faktiskt spenderades i Spanien :) <3









Mamma snart ses vi <3
Sådär ja... då är jag påväg ännu en kväll till Marbella för ännu en födelsedag! Idag är det Cat som fyller 20 (!!!) år!!
Det ska firas först med lite kinamat och sedan drinkar! Vet dock inte hur länge jag kommer orka vara ute.. har ju sista dagen i skolan imorgon!

Vi får väl se :)

Nej nu måste jag springa så jag inte missar bussen min!!

Puss och kram !

5 dagar till Sverige <3


jag just nu

ÅÅÅÅ tack vare den UNDERBARA appen "Viber" på iphone så har jag fått prata med min älskade Malin idag!
Har inte pratat med henne sen jag åkte hit i oktober.. och det är ALLDELES för längesen!

Malin, saknar dig så galet mycket! (Kanske du märkte med tanke på att jag började storlipa när jag hörde din röst)
Hatar att man inte kan vara på flera ställen samtidigt.. men tyvärr.. sånt är ju livet! Hoppas verkligen att vi kan ses snart! Love you aaaaa lot <3

Nu tänker jag fortsätta min julstämningsknarkning och se på filmen "The Holiday"! För den gör mig lycklig!!!

Och juste om du har iphone tycker jag att du ska skaffa Viber ASAP! Då kan vi ju prata gratis :)

Puss och kram!
Och jag mår bra bra bra! Har gjort fläskpannkaka idag.. som blev lite konstig.. men ändå väldigt god!
Förresten kommer jag vara i Sverige om en vecka! Jesus vad tiden går!

<3


Fick prata lite med min älskling Anton också :) <3
(och ja då grät jag med)
Idag har jag försökt föra in så mkt svensk julstämning som möjligt hit!! Imorse insåg jag att jag kunde se på svenska luciatåget med södra latin i kungsholmskyrkan! Redan då var jag igång! Sedan spelade jag HÖG julmusik hela morgonen medans jag glatt sjöng med allt jag kunde!
I skolan hade jag med mig julmust, pepparkakor och ahlgrens bilar som vi glatt åt av!
Sedan har jag även varit och sett på ett luciatåg här i Marbella! Jättesöta svenska barn som hade luciatåg på ett torg i Marbella! De sjöng så fint på både svenska och spanska! Kände faktiskt lite julstämning när vi sedan blev bjudna på glögg!
Inte helt fel!

Hoppas Lucia har varit bra där hemma!
Och jag kan inte sluta att komma ihåg och tänka på förra årets Lucia på Kulturama! God i miss it!!

Puss och kram och massa julkärlek från Spanien <3


Lucia i Marbella
Idag kära vänner har vi varit och köpt julgran! Lite roligt med tanke på hur varmt det blivit här igen... men lite julstämning blev det allt!!
Kan inte fatta att det redan är 3e advent... vart försvinner veckorna?! Förstår ingenting!! Julen kryper sig närmare och närmare! Måste sätta igång med julklappsinköpen snabbt nu! Än så länge har jag nog bara köpt 4 julklappar! typ 10 kvar nu då! usch vilken stress det där med julklappar är!!

Nej, nu ska jag fixa med julgranen!
Hoppas du har en fin 3e advent vart du än är :)
<3


Vår julgran :)
Ah min kära vän och vapendragare Linda har idag åkt hem till Norge! Helt ärligt känns det väldigt tomt! Är så otroligt glad att jag lärde känna en sån underbar människa som Linda här i spanien! Har haft otroligt tur med vänner här... har träffat ett helt gäng med fantastiska och underbara människor! Men en språkkurs är en språkkurs och nu så var det dax för Helle och Linda att åka tillbaka hem.. det känns bara så tomt och trist att de har åkt!

Annars har jag haft en helt underbar dag! Åkte iväg med Maria Victoria till en svensk butik och köpte Café de Paris-sås (LYYCKA) och massa andra mumsiga svenska saker!! Sedan har vi städat hela huset och vid kvart över 6 tiden så kom mina snygga brudar Julia, Cathlin och Yasmine hit! Vi lagade Tacos och hyrde film! Riktigt soft tjejkväll med andra ord! Underbartl!!!

Men nej... hur bra allt än är tycker jag att Lindeerrr kan komma tillbaka bums i baljan! Så är det bara !!!!

9 dagar tills jag själv ska hem en sväng förresten!!! Vart tog de där 10 veckorna vägen?!?! höhöhö


Sista kvällen som alla var ute tillsammans <3
(någon konstig inställning på Lindas kamera förresten... vi är tyvärr inte så bruna i verkligheten)


7 december !!!!! (hur varmt som helst ute)
Lindas födelsedag :D


<3 miss you !!!
Idag har jag och mina två vänner Linda och Joerg spenderat hela dagen i Malaga med mina gudföräldrar! En helt underbar dag har det varit! Med mycket mat, skratt, spanska och julstämning! Känner mig alldeles lycklig i själen just nu! Vi var på Marockanskexpo.. och även spansk julmarknadsexpo! Sedan så åt vi lunch på en väldigt spansk restaurang, åt som vanligt så mkt att vi nästan sprack! Sedan åkte vi till Malaga centrum och promenerade runt i många timmar!

Dock så råkade jag tappa min kamera i marken så den gick sönder :'(
Men det gör inget med tanke på hur bra dag jag haft!!

i'm happy!

PUSS













Älskling snart ses vi :D:D:D:D:D:D:D

People use to say "home is where the heart is"

But what if your heart is in many places

...