Sådär nu ska jag hinna med ett inlägg innan jag ska ge mig iväg till Burmeisters invigning här i visby ikväll!
 
Kommer knappt ihåg vad som hänt sen jag bloggade sist men en hel massa är det nog :)
Midsommar var otroligt kul! Nathalie och Lena var här och vi firade dagen tillsammans med lite nya vänner :)
Har som sagt lärt känna så fina människor redan här på gotland.
 
Jobbat har jag gjort varje dag, utom idag (yey)! Det är riktigt kul dock så jag klagar inte. Alla gäster vi har på cafét.. eller nästintill alla, är så underbara! Vet inte om det är för att de flesta är på semester som gör att de är på så positivt humör. I vilket fall som helst gör det mitt jobb mycket roligare.
 
Finns massa jag skulle kunna skriva tror jag.. men kanske inget som är så roligt att läsa. Vet inte..
 
Har ju även hunnit testa på utelivet här på ön. Mina nya vänner är ena riktiga partyprissar ;) Gutekällaren har det blivit än så länge men ikväll så är det ju som sagt invigning på Burmeister. Det ska bli spännande :) Gutekällarens invigning var igår och då bjöds det på buffe och drinkbiljetter så nu får vi se vad det bjuds på idag.. hihi
 
Blogg appen funkar inte förresten så därför är det lite svårt att uppdatera just nu... men idag har jag äntligen fixat internet till min dator så det ska gå att få till några inlägg i alla fall!
 
Ska verkligen bli bättre på att uppdatera om livet här på ön!
Det är ju rätt underbart om man säger så! Tror det här kan bli en av de bästa somrarna någonsin :)
 
Nej nu ska jag byta om och försöka få ordning på mitt hår som typ dött på mitt huvud. Det bara hänger och ser deprimerande ut!
 
PUSSSSSS i alla fall
 
 
Bilder från utekvällarna :) Finaste tjejerna<3
Haaalllå kära ni!
Har varit omöjligt att blogga på senaste tiden pga tekniska problem och även tidsbrist. Men idag har jag min första lediga dag så ska komma med ett ordentligt blogginlägg snarast!
PUSSSS <3

Tog hyper-Maria över förra inlägget??
Haha jag är hög på livet ;)

Vad är en bra rubrik liksom?

Anyways :)
Första dagen får mycket väl godkänt av mig! Allt har faktiskt gått bra! Inga katastrofer, inga melt downs, inga skador och ingen kaos! Very nice!

Efter jobbet cyklade jag ner till stranden och varvade ner en stund i solen! Helt obeskrivligt hur underbart detta ställe är! Officiellt finaste stället i Sverige i min mening! (kommer väl få skit för det.. Haha!)

Nu har jag precis duschat och ska lägga fötterna i högläge och avsluta denna dag med en film! (såg wanderlust igår och det var typ den roligaste film jag sett på evigheter! Starkt tips!)

Btw, till middag gjorde jag något bland det godaste jag vet! Tog en av croissanterna vi skulle slänga och la i ost och skinka och värmde den sen i mack-grillen tills osten smälte! OMG! Men jaaa självklart är jag idag så förkyld att jag tappat all smak! Detta händer mig jäääämt! Whyyyyyy???! Känner inga dofter eller smaker! Hur tråkigt blir inte livet liksom?!
Nej nu ska jag bli frisk snarast!

Blev detta ett långt inlägg?

Aja! Godnatt kära ni!
Söta ni är att ni orkar läsa hela tiden!
PUUUUUSSSSS

Min telefon kan tyvärr inte lägga upp bilder utan wifi! Så blir lite tråkigt här ett tag :( ska försöka fixa!!

Dax att kliva upp!! Idag öppnar Rosas!

Puusss

Här kommer bilderna som skulle varit med i förra inlägget :)

Pöösss

Efter att försökt hur länge som helst med att lägga upp det förra inlägget så lyckas jag äntligen nu... Och då är det typ stavfel och grammatikfel överallt!!
Orkar inte alltså!!!!!!!!

Förlåt föråt

Hihi det är riktig lyx att vara på "semester" med mamma! Vi bara promenerat runt i Visby i lugn och ro och sedan äter vi supergod mat! Jaja jag jobbar ju lite också ;) men än så länge har vi inte öppnat så det är inte sådär jättejobbigt än så länge!

Idag åt vi i alla fall den godaste lunchen! Ett så galet mysigt ställe som heter strykjärnet och serverad crêpes! MUUUMS! Åt en crêpe med ost, skinka och tomat i! Det var ljuvligt vill jag lova! Det kommer nog bli fler besök till strykjärnet innan jag åker från denna ö!

Till middag sedan blev det thaimat och mamma bondade ju självklart med thailändskan som ägde stället :p söt är hon!

Nu är det ännu en gång fotboll på Tvn och det är ju faktiskt Sveriges sista em match!

I vilket fall som helst har det varit en till dag som får väl godkänt här på ön! Ska bli spännande att se om vi öppnar imorgon eller inte! Väldigt tråkigt dock att mamma åker hem imon! Kommer bli så tomt!!! :(

Jaja desto mer tid att jobba :)

Puss och godnatt kära ni

Update: har nu försökt lägga upp detta inlägg i 40 min! Aaaargh! Hata internetet på min telefon!!!!!! Nu får det bli ett inlägg utan någon himla bild! Bajs

Nu ligger jag i sängen och ska äntligen få se på en kvällsfilm!
Första dagen på jobbet har varit riktigt lugn och skön! Vi håller på att förbereda och fixa iordning så vi kan öppna så snabbt som möjligt! Förhoppningsvis ska allt vara klart så vi kan slå upp dörrarna på onsdag!

Imorgon har jag sovmorgon vilket alltid är trevligt! Det blir en av väldigt få sovmornar framöver så nu ska jag passa på att njuta!

Har inte så mycket mer att rapportera :)
Hoppas du som läser haft en fin dag!

Pussochkram och godnatt <3

Visby

Fick en superfin inflyttningspresent av finste mamma! Finns bara spegel på badrumsskåpet så därför fick jag denna fina lilla sak!

Mirror mirror on the wall ;)

Ja då har jag planterat mig på Gotland för två månader framöver! Var helt galet trött imorse när klockan ringde 06.45 men resan gick riktigt bra!
Min fina mamma åkte med mig över och ska stanna tills på onsdag! Lite minisemester har hon och jag! Mysigt eftersom vi i princip aldrig gör något bara hon och jag!

Efter jag packat upp och allt var i sin ordning med mitt boendet så gick vi ut på en liten runda i Visby! Vädret har varit helt fantastiskt idag och Visby är verkligen en av de vackraste städerna jag någonsin besökt!

Vi åt tidig middag eller sen lunch på stora torget och det blev en god pizza ;)

Nu sitter vi hemma och snart börjar EM matchen Danmark-Tyskland! Är bara så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna!

Imorgon börjar jobbet! Lite nervöst faktiskt! Men det ska blir riktigt kul att komma igång!
Aaah kan inte fatta att jag faktiskt är här nu! Ser så mkt fram emot en fin sommar på Gotland! Även fast det kommer bli galet mycket med jobb ;)

Puss puss

Imorgon går flytten till Gotland! Men har verkligen inte insett det än! Sitter just nu än en gång och stirrar på alla grejer som är spridda över hela golvet och vet inte hur jag ska orka ta tag i packningen!

Har haft världens konstigaste dag idag förresten! Det skulle verkligen bli en sån bra dag och jag hade planerat in massa grejer och hade ett tight schema att gå efter! Men självklart kollapsar allt och inget går som det ska så jag är lagom glad just nu! Himla typiskt att allt ska gå fel just idag!

Allt började med att jag skulle träffa en kompis jag inte sett på två år i Malmö för en fika vid 11. Det gick bra! Efter fikan skulle jag köra till helsingborg för att träffa en annan kompis men innan jag skulle ge mig iväg tänkte jag stanna och snabbt hälsa på en kompis som jobbar på lilla torg i malmö! Parkerar bilen på Stortorget och springer snabbt in och hälsar på henne! När jag sen sätter mig i bilen och ska köra iväg FUNKAR DEN INTE! Bilen bara dör direkt efter jag startat hela tiden!
Vilken panik! Stod halvt ute ut parkeringsrutan mitt på Stortorget! Lagom jobbigt!!

Ja för att göra en redan lång historia lite kortare blev det ingen resa till Helsingborg utan en tripp till en verkstad och sedan var det bara att köra hem till Karlskrona på direkten!

Inte nog med att hela dagen blev förstörd pga bilen så har mitt halsont verkligen brutit ut nu! Blir lite odräglig när jag blir sjuk märker jag! För blir på så dåligt humör! Inte bra!

Måste skärpa till mig! Ska ner och hämta lite té innan jag börjar packa!

Pusspuss

En liten surisbild?

Bästisar i 15 år!
Still going strong baby!

Älskar dig med hela hjärtat!

Ledsen att jag är så dålig på att skriva ordentliga inlägg! Blir lite så ibland.. När livet kommer emellan ;)

Idag fyller i alla fall bästis Emilia år så jag är i Malmö för att fira henne! :):)

Imorgon är det dessutom Jonathans student så det blir dubbelfirande! :)

Ska försöka hinna med lite bättre bloggande snart!

Puss sålänge

GRATTIS igen bäbis

Japp då börjar man bli sjuk! Är så arg på att jag vaknade med en tjock hals! Har verkligen verkligen verkligen inte tid att bli sjuk :(:(

Igår var jag på Fias student! Det var riktigt mysigt! Lite läskigt bara när man inser att det nu är 2 år sen jag själv tog studenten!

Idag fortsätter spektaklet och jag ska gå på både Millans och Louise student! Proppar i mig massa olika grejer som förhoppningsvis ska hindra denna dumma förkylning att bryta ut!!

Puss

Fia igår! Grattis igen snygging

JAG VILL SHOPPA!!!
Köpa köpa köpa massvis med fina nya grajor!! Åååååååå

Här är en bild på Katy Perry! Varför?
Varför inte... Hon är snygg

Uuuuusch vad sämst att Sverige förlorade första matchen i EM! Humöret är hyfsat i botten, sjukt tråkigt med förlust!!!

Har haft en mini-bloggpaus... På en dag, haha! Men har haft två mysiga dagar!
Gårdagen spenderades hos mormor och morfar! Så otroligt härligt och med massa god mat! Har inte sett dom på nästan ett år nu.. Augusti senast tror jag, så det var VERKLIGEN på tiden!

Idag så har jag solar på terassen och sedan varit och tränat på kvällen! Skulle gå på två pass men var verkligen död efter första passet så åkte hem och peppade för fotbollen istället... Som ju gick som den gick!

Aja nu måste jag hitta på nått annat så inte detta deppande fortsätter :p

Pusspuss

... Och det här var det första jag fick upp!

Word

Efter 8 timmar på buss lyckades jag komma fram till mamma i alla fall!!! Man är ju inte lite bortskämd när man kommer hem och nygrillade revbensspjäll och potatisgratäng står på bordet! Älska min familj alltså!
Åt så mycket att det fortfarande värker i magen!

Efter maten såg vi först på film och sen lite på EM! Det är ruuuligt med fotboll och spännande med mästerskap! Ska heja på Sverige ordentligt på måndag!!
Härligt att Danmark vann förresten!

Nu är jag riktigt trött och ligger i sängen! Massa saknad kom över mig såhär på kvällningen och blev lite nere precis nu när jag ska sova! Men sånt är livet! Man kan ju inte vara på topp jämt! Ibland är det bra att vara lite ledsen också... Sakna kan vara bra! Då blir det roligare när man ses sen!

Nej nu stänger vi kapitlet för den här dagen! Imon ska jag åka och hälsa på mormor och morfar!

Puss och godnatt på er

Jag tackar vädergudarna som hörde att jag ville ha regn idag! Perfekt väder för att sitta på bussen hela dagen! Tack tack tack :D:D

Än så länge har 3 timmar passerat! Det har gått riktigt fort för har pratat i telefon med mina änglar i England! Vad jag älskar Skype, whatsapp och gratis wifi alltså!! Saknar dock mina finisar väldigt mycket!! De är ju min lilla familj.. När jag inte är i Sverige! <3<3

Ja men då fortsätter resan.. I regnet :)
Bara 5 timmar kvar nu! Whoooo

Såg en fin film <3

Godnatt, sweet dreams

hahaha sjääälvklart lyckas jag igen!! Har suttit på balkongen hela dan och inte tänkt på hur stark solen är. Så nu är jag helt röd på framsidan och vit på baksidan typ!!! hahahahaha! Önskar ni kunde se hur sjukt det ser ut för jag skrattar typ ihjäl mig! Men men det jämnar nog ut sig snart! Får se till att sola på mage nästa gång jag solar i alla fall!!
Kan ju inte visa exakt hur sjukt det ser ut men försöker mig på att visa så gott det går!

I vilket fall som helst kan jag säga att jag haft en UNDERBAR dag! Fast nu har det blivit dax att börja packa väskan igen inför resan imorgon! Suck.. orkar inte leta rätt på alla mina kläder som ligger utspridda över heeela lägenheten för tillfället :P Men det är ju ett måste så det är bara att sätta igång!!!

Pööösss



Hur bra är inte livet??!!
Sjukt hur mycket bättre man mår på sommaren med lite sol och värme alltså! Sitter och solar på vår balkong i Stockholm just nu och känner mig bara så lycklig!
Det är varmt, det är sommar, jag är ledig, jag har fått sova ut, vattnet glimmar framför mig och jag har en underbart god kopp kaffe bredvid mig!
Vad mer kan man begära än detta?!

Ska passa på att njuta till fullo den närmaste veckan eftersom det blir den enda semestern jag får den här sommaren typ! Hoppas på fint väder så man kan sola en massa!

Imon väntar en heldag på buss för ska åka till mamma då! Så imon kan det gärna få bli regnigt ... Haha!

Nu ska jag fortsätta sola och lyssna på favorit P3! Seriöst det bästa jag vet, typ! Haha :)

Puuussss

Ååå juste, hade en grym kväll och dag igår förresten! Jag och bästisarna åt middag på Vapiano Stureplan och när vi var påväg hemåt så gick vi förbi utecompaniet... Så då blev vi sugna på utgång! Vi hamnade därför på Obaren och dansade till klockan 2! Haha underbart att spendera en helkväll innan vi skiljs igen för hela sommaren! <3

Nu är det ljust ute igen!
Men nu ska jag sova!!!
Sommarsverige alltså :)

Natti hjärtan

Denna förmiddag har jag först varit på kaffekurs med "chefen" och sedan bara chillat hemma till P3!
Var tvungen att gå upp klockan 7 imorse för kursen så fick en liten försmak på hur det kommer vara i sommar när jobbet sätter igång!
Har kanske inte nämnt det på bloggen än men jag ska jobba på Gotland, i Visby hela sommaren! Men kommer skriva mer om det när det börjar närma sig!!
Är dock ingen morgonmänniska överhuvudtaget så det kommer bli lite tufft! Men värt naturligtvis :)

Nu är jag påväg till Nathalies jobb sen så blir det nog middag med mina bästa ikväll!

Puss på er sålänge

Har varit och hämtat ut mina nya skor som jag köpt på Nelly idag!!! DOM ÄR PERFEKTA!!! Är så lycklig!!! Tänk att ett par skor kan få en att bli så lycklig!!!!
Har verkligen letat som en galning efter ett par BEKVÄMA höga skor att ha i sommar men har inte haft någon lycka alls! Nu hittade jag verkligen de perfekta och Gud så glad och nöjd jag är!

De var på rea också så de kostade lilla studenten bara 199 kr! Wiiiie :):)

Vill göra något kul nu så jag får användning för mina nya älsklingar ;)

Ikväll så är jag lite hundvakt åt världens finaste Rio! Älskar verkligen hundar det är så mysigt! Just nu ligger vi i sängen och kollar på Kung Fu Panda... Men Rio tar upp hela sängen så får knappt plats :)

Imon är det svenska nationaldagen förresten! Det enda som är planerat för det är lunch med familjen! Mys mys!

Nej nu ska jag återgå till filmen!
Naaattti <3

Här har ni söt-Rio

Hänger lite i Nathalies mammas butik Milazzo som ligger i Vasastan! Bästa med att vara här är alla kläder man kan prova!! Haha!
Hade en myskväll med nattis igår! Vi åt pizza (ÄNTLIGEN SVENSK PIZZA) och såg på filmen Tower Heist, sjukt rolig faktiskt!!
För övrigt händer det väl inget särskilt spännande idag! Ska boka lite biljetter, hämta ut ett par skor på posten och ringa en snubbe om boende i sommar!

Puss på er sålänge

Testade Jofama by Kenza jackan i röd! Himla fin alltså! Dyr som attsicken bara så det blir inget köp idag inte!

Ååååå blev väckt helt tidigt av lilla motorn som sover i en säng bredvid min! Kunde inte somna förrän vid 3 igår och nu väcks jag av den mest random snarknings episoden i världshistorien!
Låter som en liten moped eller borr som brummar på!

Kunde bli sur på att bara ha fått 5 timmars sömn!
Men det går ju inte när man har en så söt bror <3

Vi kör lite compact living de närmaste dagarna!

Igår var det lika kallt som på julafton!
Hur är det ens möjligt?!
Det är inte okej tycker jag!
Sommar nu tack?!!!!!!!

Nu är jag påväg hem till en liten familj jag känner på Kungsholmen för lite eftermiddagsfika och senare middag!
Har inte träffat dom ordentligt sen förra sommaren tror jag så det ska bli supermysigt!
Har förresten lyckats laga mina favorit byxor idag! Så himla glad!! Knappen hade åkt av och lämnat ett stort hål men jag lyckades sy igen det och få på en annan knapp! :) wiiie

Har fastnat så otroligt mycket för Victoria Secrets lotion Sheer love! En av mina vänner har den i London som hon köpt på Heathrow! Därför var jag ju tvungen att köpa mig en egen när jag ändå flög därifrån i fredags!
Passade dessutom på att köpa en mist också!
Har precis smörjt in mig från topp till tå så nu luktar jag gudomligt ;)

Både krämen och sprayen kostade 8 pund styck!
Galet prisvärt säger jag :):)

Gårdagen blev verkligen så sjuuukt lyckad!
Malin var grym på modevisningen och hennes kläder var såå fina! Hon är så duktig att jag dör! Och snygg så det knappt går att fatta!
Efter visningen gick vi först en grupp och åt lite middag och tog några glas på Harry B James och sen var det efterfest på Wallmans salonger!
Herregud det var epic! Wallmans säger jag bara vilket ställe!! Haha vi dansade hela natten lång till den mest random musiken! Grymt!

Vädret är dock sääääämst! Det är såååååå kallt! Är i chock! Det bara regnar och regnar och är bara 5 grader ute?!?!?!!! Deprimerande!

Haha nää jag är så glad över att vara hemma faktiskt och idag får vi se vad som händer! Funtar starkt på att äta en svensk pizza! Det bästa som finns ju!!

Puss på er i alla fall

Å sitter just nu på flygbussen och kan inte sluta le! Är faktiskt riktigt glad över att vara heeemmmaaa!! Kan inte fatta det typ! Längtar sönder tills ikväll då jag får träffa Nathalie och Malin! Malin har sin slutmodevisning ikväll så det blir partaaaay!!!

Wie i'm happy!
AND HONEY I'M HOME!!!!
<3<3<3

Bild från igår