Jag är verkligen välsignad med ett fantastiskt liv! På riktigt kan jag säga att jag är så LYCKLIG just nu! Och detta kommer från en tjej som för några månader sen inte kunde le utan att börja gråta för hon var så fylld med smärta! Men Gud vad jag mår bra! Vad tacksam och ödmjuk jag är över mitt liv!

Vet ni, jag har känt att det varit jobbigt att bo i London ibland... Att bo långt ifrån vänner och familj i ett främmande land. Men vet ni, jag har hittat vänner och familj här... och kärlek utan dess like! Kan på riktigt säga att detta känns som hem nu! Saknaden som tidigare funnits har i princip försvunnit! Får varje dag uppleva nya spännande saker och växer varje dag mer och mer in i denna fantastiska stad! Tänk om jag aldrig hade flyttat hit... Då hade jag inte varit den jag är idag tror jag!

Och jag tror att den jag är idag är en bättre, visare, gladare och STARKARE person än någonsin!

Bättre än så kan det ju inte bli!
<3

Hej hallå god dag och allt det där!

Vet att jag varit lite dålig med uppdatering på sistone men det är verkligen fullt ös som gäller just nu! Idag satte jag min klocka på 10 men har inte kunnat röra en muskel eller vakna förrän nu vid halv 1! Behövde sova! Trots det så har till och med mina drömmar varit sjukt stressade så inte ens när jag sover kan jag varva ner ;)

I vilket fall som helst så har det varit en superbra vecka! Kusin Anna och min vän Hanna har bott hos mig! Det har varit colour conference och så har det varit skola vaarje dag! Igår gick jag upp 8 på morgonen för conference och sen var det fullt ös non stop hela dan tills jag slutligen krashade i säng halv 3!

Idag väntar skola igen, japp fastän det är söndag! Blääää Blää! Måste skynda mig nu att göra mig i ordning för klockan 2 ska jag möta min Marketing grupp för att fortsätta på vår presentation som det snart är dax för!

Puss och kram så länge
<3

Cuties på conference

Har inga ord för denna dag!
Sammanfattningsvis, jag tappade ett örhänge och mitt paraply blev stulet!
Nu ska jag sova!
Kanske kommer allt tillbaka i drömmarnas värld, hoppas inte!
Natti i alla fall!!

Jag är glad
Och lycklig

Puss

Gammal bild btw ;)

Imorgon är det skola som gäller! Har en superviktig lektion, för det är repetition och nästa vecka är det prov! Scary! Har typ noll koll på vad som kommer! Det är ett praktiskt prov i "theatre technology"! Whoop whoop!

Därför är det sovdax nu så jag förhoppningsvis är pigg och klar i huvudet imorgon!

Godnatt, pusss

Hej fina!

Sitter just nu i sängen och stirrar på mina kläder som ligger några meter bort! Vill inte lämna värmen under täcket för att klä på mig! Det är galet kallt idag!!
På agendan står repetition i skolan för vårt "performance" som vi ska ha om mindre än två veckor! Och ikväll så kommer en massa människor på visning för vi har ett rum som blir ledigt i huset denna helg. Alltså behöver vi en ny rumskompis! Än så länge har jag sprungit in i en av de intresserad och skrikit till av överasking... Fantastiskt första intryck! Haha stackarn hon såg helt livrädd ut.

Kära kusin Anna anlände till London igår också! Supermysigt måste jag säga!

Nu är det dax att stirra kylan i vitögat och kliva ur sängen!

Pussss

Gammal bild från Annas bröllop :)

Regnet upphör ju aaaldrig i detta land! Är besviken på London just nu! Så otroligt länge har det varit sol varje dag och varmt varmt varmt, men sen jag kom tillbaka från Sverige vill det inte sluta regna! Eller det finns stunder då solen tittar fram och då blir jag lycklig i själen! Men idag har det varit grått på himlen heeela dan!

Idag var första dagen tillbaka i skolan efter det massiva påsklovet! Allt slog mig verkligen idag, nu är det allvar! Vi har 6 deadlines på 3 veckor! Jippie!! Så framöver blir det inte så roligt bloggande kanske eftersom jag behöver plugga varje dag!! Seeegt!

Fast något som är kul är att imorgon kommer världens finaste Anna-kusin till London! Har varit planerat länge att hon skulle komma och sen så kommer en viss Hanna på torsdag också tror jag! Men om jag ska vara helt ärlig hade jag fullständigt glömt bort allt, för tiden går så fort! Kom ihåg det imorse när min klocka ringde! Men som sagt det ska bli sjukt mysigt, can't Wait to see my Annie!

Nej nu är det väl ingen mening att skjuta upp på det mer! Läxor here I come!

Puussss <3

Solen tittade fram igår en stund faktiskt

Okej... Hittade precis min ultimata studentklädsel!!! VIIILLL SHOPPPPPA!!! Kan jag inte bara få ta studenten igen så jag kan få ha på mig detta?!?! Haha!
Klänningen är från Jones & Jones
Skorna är från asos

Kär kär kär kär kär kär

Seriöst bästa klippet ever!!! :D:D:D:D Se på det och få dig dagens goda skratt, LOOOVE!!!
<3

Det har snart gått ett år sen du stod där i vit klänning, vackrare än någonsin! Det är snart ett år sen tårarna började rinna av lycka när löften utbyttes i kyrkan!
Du är så fylld med styrka, mod, glädje, kärlek och ljus! Du är en inspiration för mig varje dag!
Älskade Anna

Helt ärligt, du äcklar mig!
Helt ärligt, vilket jävla skämt allt var!

Kan inte göra annat än skratta, för jag är SO OVER THIS SHIT!




Idag har jag, David och pappa varit på Emirates stadium och sett Arsenal spela hemmamatch mot Chelsea! Helt sjuuuukt coolt måste jag säga! Har aldrig varit på en premier league match och det var verkligen en upplevelse! Magisk stämning inne på arenan och en fotboll som var helt otrolig att se på! Fattar inte hur folk kan spela fotboll på det sättet!!

Vi var vid stadion i god tid så vi hann gå på Arsenal museumet och även ha tid att se sig omkring! Våra platser var sjukt bra vilket gjorde allt lite extra fantastiskt!

Nu så sover min lillebror här bredvid mig och jag ska börja göra mig redo för kvällen! Först middag på Nando's och sedan blir det nog lite partaj!

Tack finaste bror! Han är världsbäst!
Och puss på er, ni är också världsbäst
<3

Fattar nada och kan inte sluta skratta!!!
<3<3<3

Hej finisar!

Är verkligen en supermysig kväll här i London! Som alla andra dagar har det även idag regnat! Men titt som tätt tittar solen fram! Mys mys! Älskar mina stora fönster och fastän det inte är så mycket att se på så älskar jag att bara ligga i sängen och titta ut genom fönstrena med härlig musik i bakgrunden :)

Ikväll.. Eller inatt kommer David hit! Vi får se om han kan ta sig till Balham, för han landar så sent! Men ser fram emot att få träffa min lillebror och ha lite kvalitetssyskontid! :) Han stannar inte direkt länge men en dag i alla fall! Så peppar vi lite för fotbollen imorgon!

Fredagspussar till er


Jag såg på The Bachelor säsong 13 och blev helt sjukt upprörd! Vad håller killen på med?!?!
Om du av någon anledning vill se säsongen själv läs inte mer för tänker nu avslöja slutet!!

Såååå, för det första känns det ju som ett litet brutalt program som egentligen går ut på att såra folk. Men det är ju underhållning och dom vet ju faktiskt exakt vad dom ger sig in på, så fine!

Den här killen då! Jason! Han är tillslut nere till två tjejer! Två tjejer som han påstår sig tycka om lila mycket och älska båda två! Men självklart måste han ju välja en som han ska fria till och börja ett liv med! Tjejerna, Molly och Melissa, är båda djupt förälskade och älskar Jason av hela sina hjärtan!
I slutet så tar Jason beslutet att säga hej då till Molly och friar faktiskt till Melissa! Wiie happy ending.... ha inte en chans!

6 veckor senare KOMMER HAN PÅ att han valde fel tjej! Att det är Molly han vill ha egentligen! Så då dumpar han Melissa I TV och ber Molly om en andra chans! Allltsssååå vaaafaaasiken! Snacka om att leka med folks känslor! Hjärtan är inga leksaker! Att få sitt hjärta krossat är svårare än något annat! Och han gör det på tv inför miljoner av människor! Fatta hur dum man skulle känt sig om man var Melissa! Jag fick typ panik när jag såg på det! Vilken idiot!

Dock måste jag erkänna! Killen var ärlig! Han berättade exakt vad han kände och stod för sina känslor och handlingar! Det kan jag väl ändå respektera! Ärlighet tycker jag personligen är det viktigaste i hela världen och om du inte älskar någon är det bättre att vara ärlig och krossa deras hjärta än att inte vara ärlig alls om dina känslor!

Haha sjukt hur upprörd man kan bli över något som absolut inte berör en egentligen! Känner ju ingen av de här personerna! Kändes bara så sjuuukt brutalt hela grejen!

Vilken dag vilken dag! Mycket promenerande och turistande! Pappa och Cina är på besök så har försökt visa dom så mycket av London som möjligt!

Gårkvällen var grym förresten!! Hängde med Rebecka, Malin och "grannarna"! Ross fyllde år så det firades naturligtvis. (älskar verkligen mina underbara vänner i detta land) Kom hem och var helt slut så jag somnade nästan direkt! Men sen så hände något inatt! Har typ sovit konstigt på min axel eller sträckt den eller nått för vaknade klockan 6 imorse för den gjorde såååå ont! Kunde knappt röra armen och så fort jag försökte vända på mig strålade det smärta överallt typ! Blää blää! Det känns lite bättre nu så jag hoppades det är borta snart... Vad det än är!

I vilket fall som helst så har det varit en fullspäckad dag! Inte nog med att vi varit runt om i typ heela London, det har spöregnat typ hela tiden! Vi undvek regnet en stund med ett besök på Tate modern vilket var rätt skönt! Annars har vi mest promenerat runt med paraplyerna uppfällda och tagit omvägar runt alla vattenpölar... Vilket faktiskt var ganska mysigt också tro det eller ej!
För middag åkte vi till Brick Lane och åt riktigt sjukt god indisk mat!!

Nu ska jag förhoppningsvis få en riktig natts sömn! Snäääälla inga mer mardrömmar eller dumma axlar som gör ont! Bra drömmar bra drömmar :):)

Så natti natti!
Puusssss

Och ja, vi åkte även på den obligatoriska dubbeldäckar-bussturen ;)

Idag har pappa kommit till stan! Just nu sitter vi och dricker kaffe på Costa i Earl's Court! Ute regnar det och är sol om vartannat... Men faktum är att det luktar sommareegn ute, helt underbart!
På fredag kommer David också och sen på lördag ska vi och se på fotboll! Whoop loving life! :):) <3

Gillar när det regnar ute för då kan jag ha på mig mina Hunter stövlar :):)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1277468/images/2012/pic_198972826.jpg" class="image">

Nu kommer jag kunna somna gott i alla fall! Fy sjutton vilket träningspass! Passet hette circuits och var liksom olika stationer med övningar som man skulle göra! Inte nog med att alla övningar var brutalt jobbiga utan en överstor typ ryss var ledaren och han bara stod och skrek att vi slösade på tiden och att allt skulle gå snabbare snabbare snabbare! Men det gick ju inte att göra saker snabbare för svetten bara rann och mina ben skakade av utmattning!
Aja nu efteråt känns det skönt i alla fall! Älskar känslan av att vara så slut som jag är nu! Kommer somna på två röda! Orkade inte ens torka håret för det betyder att jag måste gå upp ur sängen och det planerar jag inte att göra förrän klockan 10 imonbitti!

Natti natti, nu däckar jag!!
<3

Nu är jag hemma efter en heldag med Emilia i Kingston! Vi var på öppet hus på hennes blivande universitet och det var väldigt spännande minsann! Helt galet att tänka sig att snart kommer Millish bo och plugga där!

Fastän jag sov så lite inatt så har jag varit galet pigg hela dagen! Det är nu jag börjar känna av tröttheten, men vill inte råka somna nu så funderar starkt på att gå och träna lite så jag håller mig vaken!

Det känns faktiskt riktigt bra att vara tillbaka i London! Till och med fast vädret är kasst! Bra tecken bra tecken!
Ser verkligen fram emot de sista månaderna nu innan sommaren tar sin början! Tror det kommer bli grymt!

Nej nu beger jag mig och tränar!
PUSS

ÄÄÄÄÄNTLIGEN FRAMME!!!!
Usch blev en riktigt lång och seg resa idag och nu kan jag inte ens beskriva hur skön min säng är! Så fort jag la mig insåg jag hur mycket jag faktiskt saknat min säng! Det är verkligen den skönaste jag vet!

I vilket fall så har det varit massvis med förseningar! Tydligen skedde det en olycka på Gatwick tidigare idag vilket skapade stora förseningar så mitt plan var försenat 2 timmar! Detta ledde till att jag missade sista tåget hem så fick därför ta taxi! Surt för pengarna men ändå skönt att slippa släpa runt på allt baggage!

Nu ska jag i alla fall sova gott i min säng! Men det blir inte många timmar för ska snart upp och åka till Kingston med Emilia på Öppet hus för hennes blivande skola! Spännande!

Godnatt kära ni :)
Puss och kram

Fördrev tiden på flygplatsen genom att köpa mig en ny bok!

Jag har känslor utan uppehåll

Jag har förlorat en tävling

Men vunnit ett val

Har bestämt att stå helt utanför det där som jag

blir ledsen av

Då sitter man på tåget påväg till Köpenhamn och London igen! Kan inte fatta att dessa 13 dagar gått så fort! Riktigt sorgligt!

Har i alla fall haft det superbra hemma i Karlskrona och har hunnit med en hel massa! :) Förhoppningsvis är jag tillbaka snart igen!

Himla typiskt att det är så fint väder och varmt idag också! Bara för att jag åker och ska sitta på tåg, flygplats och sedan flyg hela dan skiner solen på en klarblå himmel! Förhoppningsvis så är det lite varmt i London nu när jag kommer tillbaka :)

Ja det var väl allt jag hade att säga just nu. Haha himla tråkigt inlägg. Sorry sorry!

Puss på er i alla fall!
Och Sverige, jag kommer sakna dig!

Älskade Louise körde mig till stationen!

God morgon god morgon :)

Igår hade jag en väldigt väldigt bra dag... Minus bötern då... Och blev så motiverad på kvällen att jag inte somnade förrän 4! Men det gör inget för inatt har jag haft bra drömmar så jag vaknade pigg och glad när klockan ringde vid 10!

Som sagt så var jag i Kalmar igår och hälsade på Julia! Väldigt kul, alltid så mysigt att träffa den sötnosen! Kan inte fatta att det gått så lång tid sen vår tid tillsammans i Spanien! Men ja.. Det har det faktiskt...

Efter det åkte jag förbi min kusiner påvägen tillbaka till Karlskrona för det var nu väldigt längesen jag såg dom sist!

På kvällen var det spelkväll hemma hos Sophie som gällde! Först åt vi Max och sen kom lite folk så spelade vi spelet Med andra ord! Var glad för mitt lag vann flest gånger... Jaja Sophies också... Men ändå :):):)

För övrigt älskar jag verkligen att köra bil, och sverige är verkligen så underbart! Idag är sista hela dagen innan jag åker tillbaka till London imorgon! Känns sorgligt! Men snart är det ju sommar... Då är jag nog tillbaka igen :):)

Nej nu ska jag gå och äta lite frukost!

Puusss

AAAH!!!!! Så har jag fått min första böter ! Sjukt onödigt alltså!!

Var påväg till Kalmar.. Så måste man köra igenom ett litet samhälle där det går från typ 50 till 30 till 50 och sen blir det 70 när man kommer ut ur samhället! Jag kör i 50, i 30, i 50 och så ser jag 70 skylten kanske 100 meter bort. Då börjar jag så smått gasa FÖR TIDIGT naturligt vis! Plötsligt 5 meter innan skylten hoppar en polis fram och vinkar in mig! Japp då hade jag ju hunnit upp till 65 på fortfarande 50 vägen!
SEEEEEGT! Tack för den bötern! Inte var det billigt heller vill jag lova!! Heeeelt sjukt dyrt! Jag är student... Har inte råd med svindyr böter!

Äh finns ingen anledning att bli sur :) var ju mitt eget fel!!

Nu har jag i alla fall lärt mig en läxa ordentligen!!

:)

I Love This Song

Så sjukt fin låt. Brukar sätta på den på riktigt hög volym i öronen när jag bara vill försvinna in i en härlig mysig värld där det inte finns någon annan än jag :)
Av någon konstig anledning får alltid den här låten mig att le

Usch usch idag är en sån dag jag har ont överallt :P
Mensvärk, träningsvärk och huvudvärk! Yippie!

Därför ska jag nu lägga mig i sängen, se på Greys, äta chips och tycka lite synd om mig själv.

Btw, hur braaaaa är inte Greys?!?! Blir verkligen lycklig i själen varje gång ett nytt avsnitt kommer ut :D

PUSS

Sådär ja, då var ännu en dag slut! Har hunnit med en massa kul idag och är nu så slut att det känns som jag skulle kunna somna ståendes!

Har fikat med Emmy och Jossan idag. Jossan hade bakat en supergod kladdkaka! Vilken stjärna :):):) Var kul att få träffa Emmy lite också, hon hade precis kommit hem från Kanada och ska åka igen redan på söndag (fast då till Asien) så det var perfekt att vi kunde ses! Efteråt tog jag en promenad med härlig musik i öronen! Älskar när världen smälter ihop med musiken och allt runt en blir som en musikvideo :)
Senare körde jag slut på mig själv med ett pass sh'bam och ett pass kettlebells med mamma och Louise! Körde ännu hårdare än i måndags så nu värker det gött i musklerna!

Kvällen har spenderats hemma hos Louise med myskväll. Vi gjorde fruktsallad och såg på film. Det blev Paranormal Activity 1 och även Snygg, Sexig och Singel! Har inte sett den på sjukt länge så det var trevligt! :):)

Ja det var väl min dag! Hoppas din dag också varit grym! Haha bjuder på en lite gammal bild... Glada dagar förtjänar glada bilder ;)

Puss och godnatt <3

av rädsla!!!! Jag och Fia kom på den briljanta idéen att hyra skräckfilm...
Japp
Så just nu sitter vi här och skriker och vill mest gråta!! Haha

A Nightmare on Elm Street....
Äkta mardröm vill jag lova!!!

Hjälp

Godmorgon solstrålar!

Ännu en morgon utan sol här däremot! Sverige bjuder på himla dåligt väder.. Men det är ganska mysigt det också måste jag erkänna!

Gårdagen var en hit!! Hann träffa inte mindre än 6 godbitar och idag ska jag få träffa två till :)

Håller just nu på att flytta från ett rum till ett annat i vårt hus. Det är ju alltid himla massa gäster och alla rum ska användas hos min kära mor! Därför är det källaren som väntar nu... Men det blir bra det också! Får ju en sovkompis i form av Fia Lotta inatt så jag klagar inte!

Nej nu måste jag skynda mig lite för snart ska jag bege mig in till stan för en lunchdate!

Puussss :):)

Ungefär såhär stel känner jag mig idag förresten! Galen träningsvärk!

Är det vår

Då är jag bara lycklig!

Haha men tar gärna lite sol ändå

Var det sommar
Då var jag brun
Och lycklig

Vad hände ;)

Nej nu får det bli sommar och varmt!!

Hej kära ni :)

Idag har jag tränat riktigt ordentligt vill jag lova! Följde med mamma på hennes måndagsträning, vilket innebär 3 pass efter varandra! Har nu tränat antagligen var enda muskel som finns i min kropp och hela jag är helt slutkörd!
Kommer antagligen inte kunna röra mig imorgon, men det var de värt :)

Ikväll har jag även sett det första avsnitten av denna himla hypade nya serien Alcatraz. Måste säga att det var otroligt spännande! Lovande lovande :):)

Hoppas din dag varit braaaa
PUUSSSOCHKRAM

Hehe idag har jag haft en riktig segdag! Har mest sett på tv bara. Låg dock ute i solen en liten stund, med alla kläder på, men det var vamt och skönt för ansiktet i alla fall. På kvällen fick vi besök av Stoffe och Agge (johans son med tjej) som går i väntans tider. Så himla mysigt och då invigde vi även grillen för detta året. Grillat är bäst.. mums mums.

Imorgon ska jag faktiskt iväg och träna. Är peppad för måste väl komma igång med lite motionering.

Nu ska jag däremot sova!
PUSSS


bjuder på en liten random bild från Rebeckas födelsedag den 2 april :P
Idag gör det faktiskt ont igen

Så var påsken här, glad påsk kära läsare! Dagen har spenderats med att först fika med Hanna och sedan äta påskmat med min kära familj!
Nu så är det filmkväll och vi ser på pirates på stora filmduken! :)

Spelade ett kortspel innan också där jag förlorade stort! Jag HATAR att förlora och får alltid sån vinnarskalle! Var riktigt sur när det gick så dåligt! Men jag skyller på spelet och inte mitt spelande :)

Haha nu ska jag återgå till filmen men GLAAAD PÅSK (igen)

Puusss

Har haft en grym första dag i karlskrona. Hunnit med att träffa en hel del människor, äta goda svenska matgrejer och så ishockeyn ju. :)

Nu väntar en het nattdate... nämligen min nässprey!

Vad skulle jag göra utan nässprey?! Håller på att dö för min näsa är så täppt, avskyr att vara förkyld!
Men med mammas superkurer så är jag väl frisk på nolltid! haha

Godnatt, puusss



Ikväll så har Maria varit på ishockey! Måste säga att jag är sjukt imponerad över hur många supporters KHK har!

Om man säger såhär! Ikväll så spelade dom på BORTAplan, i Sundsvall... MEN 1540 personer åkte och betalade ändå för att se matchen på storbild i Telenor arena! Heeeeelt sjukt! Laget var ju inte ens där!

Dock så var det den avgörande matchen och nu är det klart att KHK går upp i Allsvenskan!! Grymt ju!

Haha ja herre min... Jag är ingen höjdare på ishockey men kul var det och ska nog gå och se sista matchen i säsongen på fredag för då spelar dom hemma!

Heja heja KHK

Okej ville bara lägga till att nu lät det som jag inte alls var glad över att vara hemma i Karlskona! Vilket jag är! Obeskrivligt lycklig över att vara här!! :)

Har ju världens finaste familj <3

Hallå finisar!

Ja just nu så är jag i Karlskrona! Weiiird! Haha nä det är supermysigt... Har haft mkt prat med mamsen och med alla andra i detta "lilla" hus!
Borde väl vara galet trött efter min låånga resdag men kan inte somna av någon anledning! Just nu ligger jag och kollar på gårdagens Big Brother avsnitt för att fördriva tiden tills jag blir trött!

I vilket fall som helst så lämnade jag huset i Balham 11 imorse engelsk tid och var hemma i mamihuset halv 10 svensk tid! Så sjuuuuukt segt att resa själv :p men fram kom jag i alla fall!

Kan inte fatta att det är påsk redan! Allt känns så skevt! Kanske för att jag normalt ALLTID firar påsk i Spanien hos mormor och morfar och nu är jag i sverige! Kan på riktigt inte komma ihåg senaste påsk jag inte var i Spain! Usch... Sakna! Önskar jag kunde få morfars påskbuffé... Missade den dessutom förra året för då hade jag världens halsmandelsinfektion och kunde inte svälja! :(

Gud vilket bråk det blev just nu på bb mellan "the lovers"!

Nej okej jag ska sova! Måste sova!

Goooodnattpuss från sweeeden!

Men saknar detta:

Sista dagen i London idag innan det bär av till Karlskona! Är galet peppad för imorgon men idag är det mkt att fixa! Har precis varit och träffat Emilia en sista gång för nu kommer vi inte ses på två veckor! Har även varit förbi banken och betalat hyran, den svider alltid lika mycket!
Nu står storstädning på schemat och även packning självklart!

Så fyller även världens finaste Rebecka 21 år idag!!!!! GRATTIS pluttis!!<3

Nej nu åker Spanien-städmusiken på nämligen Isak Strand! Haha Gud vad det tar mig tillbaka till städdagar hos Pillan och Lina :)

Puss och kram sålänge

Aaah okej nu är jag trött på att vara sjuk... ja det har gått en dag.. men ändå!
Så himla tråkigt när solen strålar utanför och det är supervarmt! Vill bara sätta mig i en park med fina vänner och sola. Men nej.. istället är jag fast inne och snorar och hostar som aldrig förr! Tur att dom visar bästa programmet på tv :)



Snart ska jag dock våga mig utanför dörren en snabbis för att gå till affären. Äta måste man ju ändå :)