Idag har det faktiskt varit en händelserik dag.. i alla fall om man jämför med gårdagen då jag verkligen inte gjorde ett piss. Eller jo förresten, jag och Nathalie var och såg it's complicated på bio. Det var kul!!
Idag har vi i alla fall varit på IKEA :D Har äntligen fått äta äkta Ikea mat, det var så längesen sist!! Blev dock väldigt besviken när jag såg att de tagit bort kotlettraden.. som annars varit en stor favorit!

Imorgon är en stor dag däremot. Då väntas först klippning klockan 10.00 och sedan är det inspelning av det tv-programmet jag ska vara med i klockan 12.00!! Nu hoppas jag bara att håret blir riktigt bra så jag inte ser hemsk ut på tv!!!

Dax att hoppa i säng nu, måste samla krafter för veckan som kommer. Känner att jag skulle kunna överarbeta mig själv just nu, så jag behöver ta det lite lugnt. Kanske ska jag plugga lite repliker innan jag somnar! Kan alltid vara kul!





Ikväll är det fredag igen, vilket betyder utgång för min del faktiskt! Är galet taggad för ikväll när det blir party med alla brudar i klassen! Är nog första gången faktiskt, och på tiden säger jag!!

Vi fick våra roller till slutproduktionen idag. Måste erkänna att jag ännu inte är överförtjust.. men förhoppningsvis så fastnar jag mer för min roll när vi börjat repa! Lite tråkigt dock att jag typ inte är med något alls... men men... det lilla jag är med får jag väl göra minnesvärt!

Nu ska jag börja göra mig iordning så jag hinner iväg i tid för att träffa Moa och Elli! :)

Ha en underbar fredag kära läsare!!



Kvällens stora problem dock: VAD SKA JAG HA PÅ MIG?!?!?!??!?!

Min bror är duktigast på allt i hela världen!
Okej... men han är det i alla fall i mina ögon..
och speciellt på breakdancing



OBS: om du inte ser vem som är min bror... blir jag lite besviken...

Idag så har artistskolan äntligen börjat igen!! Skrev precis ett helt långt inlägg och klickade på publicera.. men det försvann.. så just nu är ja lite mindre glad än för 10 sek sen. I vilket fall som helst så var det underbart att träffa alla brudar igen, nästan alla var faktiskt kvar. Det känns inte ens som vi hade något uppehåll!! Längtar till nästa torsdag!!

För övrigt så ska jag ha redovisning i engelska imorgon... och har inte riktigt börjat med min dikt ännu. Det känns stabilt!! Fick dock lite idéer på tunnelbanan, så vi får se om jag kan få ur mig någon poesi ikväll.

Imorgon så blir det utgång med klassbrudarna också!!! ska bli grymt, can't wait!! :D


Ny termin :D och nästan alla kvar :D
Idag så kunde jag och Nathalie äntligen fotas till vårt projektarbete. Det var Matilda som var underbar och tog foto på oss. Än så länge har vi inte kollat igenom allt.. eller jag har.. hehe. Men vi ska titta tillsammans snart och bestämma vilka bilder vi ska ha till skivan.
Vill inte avslöja för mycket, men här kommer i alla fall två små smakprov på hur det var.
Jag hade grymt kul även om det är galet svårt att stå framför kameran. Man blir liksom handlingsförlamad på något konstigt sätt. Men vi flummade runt lite, och efter ett tag så började vi kom in i det mer och mer.
I vilket fall som helst så har jag funnit en ny respekt för de som är med i TopModel. Shit, det här är inte lätt som en plätt alltså!!!



Hade en underbar dag igår!! Just nu är jag väldigt sen till skolan och hinner inte skriva så mycket. Idag blir det dock ett nytt försök på fotografering till projektarbetet! Hoppas det går vägen! :)
Just nu är jag jätteglad!! För efter jag hade varit och tränat så såg jag att rektorn på Kulturama hade ringt mig. Han undrade om jag ville vara med i tv på måndag!!! Jag ska vara med i ett program som är riktat till alla 9or när de ska välja gymnasium. Tydligen ska jag.. och 2 eller 3 andra från min skola sitta och prata om varför vi valde Kulturama och hur det är att gå estet osv!!! Fatta vad kuul!! :D:D
Mer uppdateringar om det imorgon, då vet jag själv lite mer!



Jag är glaaad just nu!!
Här har vi svaret till alla som undrade när jag började älska musikal...

Jag tog en liten extrasovmorgon imorse. Kände verkligen att min kropp behövde några extra timmars sömn. När jag väl gick upp så segade jag runt i lägenheten innan jag åkte till en fin liten hårfrisörssalong ganska nära där jag bor. Bokade in en tid för klippning nästa måndag!! 10.00!!! Ja, där rök min sköna sovmorgon på måndagar... men men. Behöver verkligen klippa mig så det är väl värt det antar jag.
Efter det så begav jag mig till skolan för att gå på min enda lektion på måndagar... men vad händer då.
Jo, efter att ha väntat en timme i skolan och det äntligen är dax för lektion kommer vår lärare och säger att den är inställd!! Värt!! Så det var bara att vända om igen och åka hemåt.

Just nu försöker jag lägga upp en liten film på youtube, det går inte så bra.. så vi får se om jag lyckas.
Om jag gör det kommer den upp här på bloggen också.

Om 40 minuter ska jag åka iväg och träna. Jag har lyckats övertala Nathalie att försöka med House en gång till... kanske blir det roligare den här gången!


Påväg till skolan insåg jag hur fruktansvärt trött jag är på snön nu!!!
Snälla våren, kom kom kom!!

Ja, idag har det varit en seg dag. Har haft den sjukaste mensvärken i hela mitt liv!! Har en ny förståelse för alla tjejer som får ordentligt med mensvärk varje månad, hur klarar man sig?!?! Jag höll i alla fall på och dö och har lidit igenom hela dagen med att kolla på tv och inte göra ett skit.
Känner mig helt sliten i hela kroppen och behöver verkligen vila upp mig lite känner jag. Men på grund av att hela dagen igår försvann med att man var i skolan så har den här helgen känts jättekort! Det är måndag imorgon igen!!!

Hur kan veckorna gå så himla fort?!?!?!


Öppet hus på Kulturama




Efter skolan åkte vi hem till Malin för att göra oss iordning för kvällen


Påväg till Vapiano för god mat




Fina tjejer




Sedan begav vi oss till Bromma plan för Anton (Nilof) hade spelning på en födelsedagsfest!


Am-gänget


Anton var grym, men festen var kanske inte den bästa. Så efter spelningen begav vi oss hemåt!


<3

Avatar var A M A Z I N G!!! Hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig egentligen, men den slog alla förväntningar med råge!!! Helt otrolig film!!
Dock får Rigoletto minuspoäng ikväll! De var så långsamma i kassorna till popcornen att vi MISSADE några minuter i början av filmen!!!! INTE OKEJ!! Så tyvärr så blev allt lite kaos när vi skulle hitta våra platser i kolmörker, få av oss de tjocka jackorna, jonglera med popcorn och läsk samtidigt, sätta på sig 3d glasögonen OCH försöka hänga med i handlingen! Tur väl så missade vi inte allt för mycket, annars vet jag inte vad jag hade gjort!!
Men ett ord till er alla där ute som inte har sett filmen än... GÖR DET!! Och se den i 3d om du kan!! För vi har ju inga 3d tv-apparater hemma. Så när filmen inte går på bio längre så är det kört!!

Just nu känner jag bara för att kasta av mig alla kläder och springa ut i skogen!

Är helt tagen av allt, och vet inte om jag kommer kunna somna nu!! Men det måste jag för imorgon blir det en lång dag!! Dax att hoppa i säng! God natt och ja... Maria har gått med i Avatar-lover gänget!! Count me in!!

Jag vill se den igen!


Det finns en hel del fjortisgäng ute på stan som faktiskt använder 3d glasögonen på riktigt!
Lite sorgligt tycker jag...




Madde aka Plutinna


my group!!


Barnteater

Dagen har bestått av en massa teaterflum! :)
Filmer kommer nog upp på facebook om jag någonsin kan få tummen ur!!

Nu ska jag sticka iväg för att kolla på Avatar med Matilda <3

Marulia?! <3

'
Lina från ABC-gruppen bjöd på superlunch!!




Mumsig mat på Di Piu i Hammarby Sjöstad!


Research inför slutproduktionen har börjat!


Ja där har vi min dag sammanfattad i bilder. Hade historia på morgonen, mysigt med Julia oc Gorm i min grupp. Blev en massa trevligt pratande om en massa andra saker än bara historia. Sen hade vi en teaterlektion innan lunchen. På lunchen kom Lina från ABC-gruppen och bjöd mig och Carla på lunch!! Supermysigt!!
efter lunchen var det dax för scenisk produktion. Där började vi diskutera slutproduktionen som vi ska sätta upp. Är helt sjukt taggad inför det!! Kan knappt bärga mig!! Och imorgon får vi våra roller också!! :D
Strax bär det av till planeten fitness! Nice!!

ÅH, IKVÄLL ÄR DET MADE IN SWEDEN! :D me likey likey!!!


Såhär ser det ut när jag försöker blogga men katten envisas med att sitta precis mitt emellan mig och datorn!!
Nu är jag klar! Nu ska jag sova.. eller alldeles snart ska jag det i alla fall :P
Kan inte inse att jag har så sjukt mycket grejer! Det får inte plats! När ska jag börja rensa ut och fixa iordning allt?!
Aja, mission complete för ikväll i alla fall!

Ska försöka ta åtminståne en bild varje dag, på typ vad jag gör eller något kul som händer eller en rolig människa! Så får vi se om jag lyckas uppdatera så ofta :)

Nu kan jag somna lite mer nöjd med mig själv :)

Innan jag lägger mig för ikväll tänkte jag att jag skulle städa upp i mitt rum!! Just nu är det fullständig KAOS här! Får panik av att vara härinne för det är så stökigt!!! Har inte ens plockat ut allt ur min resväska från spanien!!!
Men nu händer det! Kommer vara skönt att vakna upp till ett rent rum imorgon!!
Efter städningen så tänker jag nog antingen titta på ett nytt avsnitt av American Idol eller läsa lite i Twilight! Jag får se.

I vilket fall som helst. God natt!!! :D


Dax att ta tjuren vid hornen!!! ready, set... STÄDA!!!
Har haft en bra dag idag! Skönt efter gårdagen!! Hade en halvtimme på mig att göra mig iordning på imorse men av någon konstig anledning så hann jag göra allt... i lugnt takt... och hann i god tid till tunnelbanan! Skolan har flutit på härligt idag. Har verkligen insett att jag tycker om skolan, trivs som fisken i vattnet som sagt!
Efter skolan begav jag mig hemåt och betalade mina räkningar! Jag är sämst på att göra det och har skjutit upp det ett bra tag nu!
Efter det så stack jag iväg till gymmet för ett pass powerdance! nice nice nice!!

Har kommit på hur mycket jag hatar dagens krav på utseende! Alla är verkligen olika, men ändå finns det bara ETT utseende som alla vill ha. smal smal smal. Allt handlar jämt om hur smal man är. Och herregud, man får inte vara FÖR smal heller. För då är det också fel!!!
Jag nekar verkligen inte att jag har hur många åsikter som helst i den här frågan. Jag sitter precis som alla andra och bedömmer kändisarnas kroppar som om de vore allmänna egendomar! Men jag kan bli så trött när jag tänker på hur mycket tid vi lägger ner på att bedömma våra egna kroppar i negativt syfte. Tänk om ALLA bara kunde se på sig själva och tycka att de var PERFEKTA precis som de är!
Men det är ju helt omöjligt.... visst?


perfekt? Visst?


bra? eller?

Har verkligen haft en riktigt dålig dag idag!!! Som ni kunde läsa i förra inlägget så skulle jag och Nathalie fotas av Matilda idag. Vi skulle ta bilder till vårt projektarbete! Så igårkväll förberedde vi en massa saker och hade typ 5 fullproppade tunga stora väskor med oss till skolan på morgonen! När vi då kommer dit visar det sig att det är lektion i alla studiorna!!! HELA DAGEN!!! SÅ VI KAN INE FOTOGRAFERA!!! Har nog aldrig blivit så less på livet som jag blev då!! HATAR dumma otrevliga lärare, HATAR Kulturama (fast inte egentligen), HATAR att jag gick upp två tim för tidigt helt i onödan, HATAR att vi släpade på hur mkt packning som helst i onödan!!! BAJS BAJS BAJS!!!
Ja som ni förstår har inte mitt humör varit på topp den här dagen!!

Dock så blev det lite bättre framåt slutet! Fastän jag var så trött att jag däckade på bussen på vägen hem så tog jag mig samman och stack iväg och tränade innan jag åkte till medis för att överlämna en sak till min kusin, innan jag tog bussen till Hanna för en supermysig connect, innan jag gick på en grym konsert med Karma Tree!!!
haha flum det blev det där...

En rolig sak som hände denna hemska dag dock: När jag skulle åka från gymmet (som ligger i norrtull) så tog jag buss nr 2 till odenplan. Där tog jag sedan tunnelbanan till medis, träffade anna och pratade lite, tog sedan tunnelbanan till slussen för att hoppa på buss nr 2 igen. När bussen då kommer så är det samma buss som jag hoppas av vid odenplan! Så där ser man hur lång tid det tar att åka med innerstadsbussar!

Ja det var bara en liten parantes i den här freakydagen! Just nu är jag trött igen och ska skriva klart en engelskagrej innan jag planerar att däcka i min säng!

Måste bara säga som avslut att KARMA TREE är GRYMMA!!
http://www.myspace.com/karmatreemusic <---- lyssna på deras musik!!

Puss och godnatt, ser fram emot att den här dagen ska ta slut nu!!!!!!

Yes, idag har jag och Nathalie testat på vattengympa! Har nog aldrig skrattat så mkt, det var vi och alla pensionärer!! tack gode gud för att ingen vi känner var där och såg på!!
Fast det värsta var ändå att vi inte fick byta om nere vid poolen. så vi fick gå igenom HELA gymmet iklädda bikini och en mini mini handduk som man får låna där!! Fy fasiken säger jag bara!! Och anledningen till att vi inte fick använda omklädningsrummet.... vi är studenter!! åååh bullshit! aja.. kul hade vi i alla fall! En tant började diskutera passet med oss efteråt också när vi satt i bubbelpoolen! YES, nu är vi med i vattengympagänget! Järngänget fo shoo!!!

Nu sitter jag hemma hos Nathalie och vi ska börja förbereda för fotograferingen vi ska göra imorgon. Det ska bli galet kul!! fast inte lika kul som vattengympa!!!!


Sitter och försöker plugga till religionsprovet imorgon! Yippie! Dock går det inte så bra. För som jag sagt tusen gånger så är det helt omöjligt för mig att koncentrera mig i mitt eget hem!! Tänkte jag skulle laddat upp alla bilder från helgen idag. Men har inte hunnit det. Ska se om jag hinner göra det senare, eller annars får det bli en annan dag.

Fick just reda på att Golden Globe galan sänds live inatt klockan 02.00 på kanal 5! Det vill man ju inte missa egentligen. Så jag funderar starkt på att kanske ta en powernap mitt i pluggandet och se lite på det. Men jag får se vad jag orkar.

David och jag såg innan på filmen Into the blue 2. Definitivt en av de sämsta filmerna jag sett på väldigt länge! Ingen handling och väldigt dåliga skådisar = waste of time !!

Imorgon blir det träning igen. Är sjukt taggad. Vet inte vad det blir för något... kanske dans... kanske något annat. Känner i vilket fall som helst för att träna riktigt riktigt hårt imorgon! Så sover man gott på kvällen sen.

Imorgon gäller det med slutproduktionen också. Vi får veta om vi får göra pjäsen vi vill göra imorgon.....
HÅLL TUMMARNA FÖR OSS!!!!

Nej nu måste jag verkligen se om jag kan skriva svaren på de här instuderingsfrågorna! Adioooos!

Hade en underbar underbar dag igår! En av de bästa lördagarna någonsin! Bilder kommer upp lite senare i eftermiddag!!
Vet ni, det är roligt att se hur det variera så mycket med antalet läsare varje dag. Toppen var nådd under spanientrippen. Då hade jag ovanligt många som tittade in varje dag. Nu.. not so much!
Samtidigt känner jag.. visst är det kul med läsare. Och på något sätt så är det väl därför man skriver, men varför skriva bara för att skriva? Har inget hänt så är det väl bara så.

Idag har varit en väldigt lugn dag. Har inte gjort ett skit. Vaknade vid 10 tiden, käkade något som liknade brunch innan jag gick till Mist (make up institute) för att vara sminkningsmodell. Det var lite spännande eftersom hon som ringt mig inte verkade finnas så där stod jag som ett fån i typ en halvtimme innan jag fick bli sminkad av en annan tjej som saknade modell. Det var deras första dag i skolan.. så jag.. ni kan ju kanske förstå att jag såg inte direkt hollywood snygg ut. Snarare, kines/transvestit/albino.... ja.. ungefär så. Kände inte riktigt att jag kunde gå på min sista lektion i det tillståndet. Så istället åkte jag hem för att läsa igenom lite manus till imorgon. Hann med att träna gjorde jag dock, trots att den bussen jag skulle åkt med uteblev och nästa var 5 min försenad så hann jag. Känner att jag verkligen kommit in i hela den här hälsosamma perioden nu.
Thailand here we come!

Nu ska jag fortsätta läsa manus och sen kanske lite Twilight. Hoppas jag kan sova sen också, för det har jag inte kunnat göra på 2 nätter nu. Att inte kunna sova är det värsta jag vet!
Oh yes, dagens träning bestod av ett pilatespass!! Vilket inte var ett skämt!! Herregud vad jobbigt! Imorgon blir det dans igen, och sen på torsdag blir det boxning! Hoppas det går lite bättre den här veckan!

Imorgon ska jag till mist och bli övad på. Vilket betyder att jag typ kommer missa hela dagens lektioner. Inte alls bra.. men dumma människan som ringde mig från mist lämnade inte sitt nummer så jag kan inte ställa in!!! ÅNGEST!!!

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon väntar en ny dag! Natti natti
Första dagen tillbaka i verkligen är avklarad. Och det gick långt över förväntan! Det var lite mjukstart idag.. för måndagar är mina lugnaste dagar. Men det kändes riktigt bra faktiskt! Det började gå uppför när jag och Nathalie stötte ihop med Madde på gullmars och hon berättade hur taggad hon var för den här terminen. Det fick mig att också börja bli taggad, och sen när man fick träffa alla fina människor också så var dagen gjord!
Måste erkänna att jag är en sucker för skolan egentligen! Finns nog inget ställe som jag är så säker på... i skolan är jag som fisken i vattnet. Och ja.. det lät lite deprimerande faktiskt...

Annars så har jag varit duktig idag också, har nämligen hunnit träna på Planet fitness idag igen. Det blev ett danspass med dansstilen house! Och aldrig har jag testat på en sån svår dansstil förrut. Det finns liksom ingen takt man kan komma in i.. det var bara en massa gungande och studsande. Konstigt! Fast ändå roligt! Tänker gå på det nästa vecka också, vem vet.. det kanske är enklare då!

Nu har jag precis ätit en god omelett och ska ta tag i svenskaarbetet. Om jag lyckas göra klart det så kommer den här dagen va den bästa på väldigt länge. Då kommer jag kunna somna med riktigt gott samvete sen!
ord kan inte beskriva hur otaggad jag är på skolan just nu. Elleg egentligen är det inte skolan i sig som jag inte är taggad på, det är alla satans läxor som måste bli gjorda!!! Skulle egentligen skrivit klart en uppsats till idag, men orkade inte det så nu ligger jag efter ännu mer med den. Allt det andra orkar jag inte ens tänka på...

Det enda som känns lite sorgligt är att detta faktiskt är sista terminen på Kulturama. Sista terminen på gymnasiet... någonsin!! Freaky!! Ibland önskar jag bara att det tog slut imorgon, men ibland så vill jag verkligen aldrig att det ska ta slut!

Oj, nu måste jag skynda mig så jag inte missar min tunnelbana första dagen. Det skulle ju vara typiskt mig...
Ses snart Kulturamare!!

av fina presenter från pappa och cina. Nu väntar snart en lunch med lite familjemedlemmar. Sedan ska jag bege mig till Planet fitness för att fixa mitt gymkort som jag fått i present och även ta ett dopp i poolen med Nathalie! Sedan ikväll så blir det middag med fina vänner och förhoppningsvis så kan vi gå ut efteråt :)

Kära läsare, ledsen för den otroligt dåliga uppdateringen på senaste tiden. Ibland så kommer det bara såna perioder då jag inte alls har lust att skriva något alls. Tyvärr så var det tvunget att bli ett helt år senare den här gången.. men ja... så går det ibland.

Precis just nu, i det här ögonblicket befinner jag mig hemma i Sverige igen. Sittandes i min egen säng som ett helt år äldre. För ja kära läsare, det är nu den 6 januari vilket betyder att jag bara vips sådär blivit 19 år gammal! Ganska sjukt när man tänker på det... nu kommer jag aldrig mer kunna säga att jag är 18... 18 var ett bra år!!

De sista dagarna i spanien var väldigt bra. Har haft det underbart med mina fina kusiner och shoppat upp de sista pengarna. Imorgon (eller idag rättare sagt) blir det förhoppningsvis lite firande! 19 är en bajstråkig ålder, men det är ju trots allt födelsedag!

Kommer nog skriva mer imorgon, så tills dess... Grattis till mig! Och God natt kära du!



Bilden är från nyårsafton. Jag och fina kusinen <3