Ja sen så kan jag ju lägga till festande på listan. Har varit ovanligt mycket firande och festande de senaste två veckorna.... Det har säkert inte bidragit med det bästa för hälsan.
Haha.

Ja men då kom biverkningarna av flera veckors stress och arbete. Igår så fick jag feber för första gången på flera år (sist var påsken då jag bodde i Spanien och fick en extrem halsmandelsinfektion).
Det är väl kroppens sätt att ta en paus.
Så idag har jag och mina roomies sett på serier hela dagen och ätit potatisgratäng. Helt okej söndag säger jag :)

Puss

Äntligen lördag! Som jag längtat, men samtidigt inte, till att denna lördag ska anlända då allt är över med teatern.
Igår kväll hade den andra pjäsen sin sista föreställning så nu är allt över.
Har haft så obeskrivligt roligt, typ bästa tiden i mitt liv, men samtidigt har det varit SÅÅ stressigt och sååå mycket att göra.
Känns som jag inte sett mina roomies på flera veckor... vilket jag ju kanske inte har om man tänker efter.
Har i alla fall spenderat kvalitetstid med dom denna lördagsmorgon och ikväll (efter mitt sista jobbpass) så ska vi äntligen få festa loss tillsammans.
 
Men som sagt helt lugnt blir det inte nu, för nästa vecka börjar skolan igen och jobbet med praktiken fortsätter. Har precis skickat iväg lite mail och börjat på en email-lista till alla presskontakter och skolor som jag ska skicka ut pressmaterial till näst nästa vecka. Flera hundra namn så det kommer ju ta sin lilla stund att få ner allt. Det är de som är grejen med sånt här jobb. Det är absolut inte svårt jobb egentligen, det är bara oerhört tidskrävande.
 
Alltså är det vad som händer i mitt liv just nu. Jobba på att marknadsföra Vanessa & Virginia och även återvända till skolan. 
 
Life's good people!
 
Nu ska jag ta en dusch och börja göra mig redo för att jobba!
 
Love love
 
hehe har ingen bättre bild att bjuda på idag ;) Puss på min finaste Anton <3
God kväll, eller God natt rättare sagt!
 
Vet knappt hur jag ska börja detta inlägg. Sån otroligt fantastisk dag jag haft.
Var på mitt första riktiga teatermöte idag, och det var nog bland det bästa jag någonsin varit med om.
 
Okej för att förtydliga, min praktikplats är alltså som assisterande producent för en föreställning vid namn Vanessa & Virginia som sätts upp av en grupp vid namn Moving Stories.

Idag har jag, känns det som, blivit invigd i den riktiga teatervärlden. Är så otroligt motiverad och insiperad just nu att jag antagligen aldrig kommer somna!
 
Vet inte ens hur jag ska sammanfatta allt... nog bäst att ´jag skriver ett nytt inlägg imorgon om vad som händer för just nu går det inget vidare.
 
Ska läsa novellen som pjäsen vi sätter upp är baserad på nu i alla fall och stanna kvar i mitt teater-lyckorus!
 
Natti <3
 

Idag har jag och pappa åkt och hälsat på Fanny (cinas första barnbarn). Hon är nästan 4 månader gammal och så söt så jag trodde jag skulle smälla av. Bebispratade i sådär 4 timmar non stop! När klockan blev fyra drog jag med pappa och Eva (Fannys mamma) för att äta pizza på bästa pizzerian. Porto Bello i Sundbyberg! Sann lycka alltså!

Nu sitter jag på Arlanda och ska alldeles strax gå på flyget hem till London! Imon måste jag dock gå upp tidigt och avsluta min logg bok för hela teaterprojektet. Inlämning imorgon och jag har mycket kvar. Men det blir nog bra.

Adjö Sverige för denna gång!
Puss puss

"We accept the love we think we deserve"
- Stephen Chbosky
Japp jag gjorde det. Köpte biljett till den konsert jag velat se mest i hela mitt liv...
4 Mars, då smäller det!
Vill typ hoppa upp och ner av lycka!
(och allt detta kommer ifrån att jag precis såg Katy Perrys film Part Of Me och insåg att jag aldrig kommer ha denna chans igen)
 
Belieber4life
 
Känns som jag har hoppat tillbaka i tiden och det snart ska vara jul igen!
 
Idag har jag åkt hem till Sverige för att ha lite kvalitetstid med pappa i några dagar.
Igår hade vi sista föreställningen och det gick så sjukt bra! Allt har verkligen gått så himla bra och vad jag hört bara postivia kommentarer om pjäsen.
Efter sista föreställningen igår blev jag överaskad av en helt enorm blombukett av ensamblen och ja självklart började jag då gråta en massa. Har verkligen älskat varje sekund jag fått jobba med den här föreställningen och det har varit något av det bästa jag varit med om i hela mitt liv. Kommer sakna alla så himla mycket men kommer aldrig glömma vad vi gått igenom och vad vi åstakommit.
 
Nästa vecka ska jag hjälpa till på en annan pjäs och så ska jag även börja på min praktik. Ingen lugn stund här inte. Ska verkligen njuta av varenda minut jag har med pappa nu så jag är full med energi när allt sätter igång igen.
 
Btw, hur kan jag ha växt upp i det här landet med den här kylan??? Seriöst. -13 när jag landade idag! INTE okej! Höll på att frysa ihjäl, vill ju inte gå utanför dörren mer när jag är här!
 
Nu tänkte jag kolla på de sista avsnitten någonsin (!!!!!) av Gossip Girl. 
 
Natti <3
 
Ordet utmattad räcker nog inte att beskriva hur jag känner mig just nu! Att försöka hålla i alla trådar för en föreställning är banne mig inte enkelt. Kaos uppe i huvudet alltså!
Imorgon är det alltså dax för premiär och det ska bli SÅ skönt! Förhoppningsvis kommer allt vara klart till dess.. men det verkar som bara mer och mer saker händer varje dag så hur vi ska få ihop allt är ett mysterium fortfarande.
 
Dock har något helt otroligt kommit ur detta projekt då jag blivit erbjuden en helt SINNESJUKT fantastisk praktikplats nu till våren. Kommer bli en hektisk vår då jag måste joggla skola, praktikplats och jobb men är så pepp och så ärad över att ha fått denna chans att det nog kommer gå bra.
 
Däremot om det inte blir något bloggande förrän i sommar så vet ni nu vad det kan bero på! hehe.
 
Nu hade jag tänkt däcka i sängen och vara utvilad tills imon då antagligen kaos kommer bryta ut. Men ser fram emot att tackla det också! Bring it on... kommer vara så många erfarenheter rikare när allt detta är över!
 
Puss och godnatt till er i alla fall,
här kommer några bilder jag tog på ett genomdrag av pjäsen igår
 
Okej... stressen denna vecka har gjort det helt omöjligt att hinna med bloggande också!
Men nu har jag precis slutat jobba/plugga för kvällen så nu har jag tid för ett litet blogginlägg.
Den här veckan och nästa är typ de två mest hektiska veckorna ever!
Vi har premiär på vår föreställning på onsdag så nu är det verkligen slutspurten!
 
Har så himla roligt dock! Även fast jag inte hinner varken sova, äta eller ha ett liv så håller jag ju just nu faktiskt på och gör det som jag hoppas jag kommer jobba med i framtiden!!! Lycka! Älskar det!
 
MEN för att återgå till min FÖDELSEDAG!
Måste bara skriva och berätta om den bästa födelsedagen jag någonsin haft!
Vi började på lördagen. Då hade min fina roomies blåst upp ballonger och satt upp en födelsedagsskylt. Sen hade dom lagat frukost och hade till och med en liten present! En fin fin krona med en lapp där det stod att "ikväll är du kungen i baren". hahaha.
Efter frukosten tog jag en promenad bort till Brixton för att få en manikyr så jag hade födelsedagsfina naglar. Det blev riktigt fint och dom på salongen tyckte till och med att det blev så bra att jag fick vara med på deras fb sida, osminkad och allt. Lucky me!
På kvällen så hade jag fest på en bar alldeles bredvid där vi bor. Så många av mina vänner kom och det var en helt otrolig kväll. Glenn hade bokat bord och helt plötsligt kommer sprakande champagne och vodka in. Fick även MASSVIS med paket... fattade ingenting!!!!! Fattar inte vilka vänner jag har!!!
MEN... det SJUKASTE som hände!!!
Sitter vid vårt bord och pratar med Malin när plötsligt jag ser ett bekant ansikte vid änden av bordet. Det är LOUISE! Alltså chocken när jag inser att LOUISE är här!!! I LONDON! På min födelsedag!!!!! Tårarna började sputa och jag kunde inte sluta skaka!! Fattade verkligen ingenting!! Men var så obeskrivligt GLAD!
Festen fortsatte in på småtimmarna och gud så kul jag hade.
Morgonen efter på min faktiska födelsedag så ordnade vi med brakfrukost och jag fick fina födelsedags-cupcakes!
Sen chillade vi bara resten av dagen och jag njöt av att bara få vara i så fint sällskap hela dan! Trodde verkligen att jag typ drömde!
BÄSTA födelsedagen nååååågonsin!!!!!
 
TAAAACK till världens BÄSTA vänner! Älskar er mer än ni någonsin kan ana! Ni är allt!
<3
 
 

Vaknade tidigt idag på min 22a födelsedag och kan inte somna om! Är helt överväldigad av allt som redan hänt! Är så tacksam för att jag har dom FINASTE vännerna i hela världen! Jag fattar ingenting! Så mycket kärlek jag känner just nu går inte att sätta i ord!
Än så länge har jag fått födelsedagsfrukost, manikyr, världens BÄSTA fest och en överraskning från Sverige!
Mitt hjärta svämmar över!
Aaah uppdaterar igen när denna dag kommer till sitt slut!

TACK till ALLA för det ni gjort för mig! Jag är världens lyckligaste 22åring!
<3

Ikväll var jag, Anton, Malin och Issa och såg The Impossible!
Har ALDRIG gråtit så mycket på en bio någonsin!!!!!
Så sjukt bra! Helt stum typ!

Gah <3

GOTT NYTT ÅR!!!

Så har vi sagt hej då till ännu ett år, 2012. Det har varit ett händelserikt år med mycket känslor och mycket som hänt! I slutändan har det varit ett bra år som fått mig att växa otroligt mycket som människa!
Nu ser jag fram emot min födelsedag som står runt hörnet och ett fantastiskt 2013!

Nyårsafton var bra! Älskade Anton och Malin har kommit till London för att fira nyår här med oss. Vi började med middag hemma i lägenheten och sen så blev det utgång på mahiki!

Igår var en slappdag och idag vet jag inte riktigt vad som ska hända än ;)
Får väl ringa mina älsklingar och se vad som står på schemat!

Puss på er i alla fall! Och en riktigt god fortsättning <3