Hello people!

Jag vet att jag är en liten lögnerska som lovar bloggande som aldrig blir av! Men löser aldrig grejen med min layout! Den behöver göras om.. men min okunskap hjälper mig inte så mkt med det! jaja!!

Tänkte i vilket fall som helst göra en lite uppdatering på mitt liv och vad som händer!
För det första tänkte jag bara säga att jag bor INTE i Barcelona! En hel del människor som verkar tro att jag tillbringat de senaste 7 månaderna där.. men det har jag inte! Jag bor i södra spanien, väldigt nära Marbella! :)

Den senaste månaden har varit väldigt upp och ner! Har varit sjuk i princip hela tiden. Varje gång det verkat som om jag blivit frisk har något nytt tittat fram. För tillfället sitter jag fortfarande här med en täppt näsa och faslig hosta! Och jag orkar inte mer... snälla snälla bli frisk!

Jobbet rullar på. Det är lite kaos där med... hehe! Men det rullar vidare som vanligt! För er som inte vet det.. jag jobbar som telefonförsäljare! ;)

Vädret här börjar bli otroligt underbart! Kom precis in från att ätit frukost på mormor och morfars terass och klockan 9 på morgonen har vi ca 20 grader varmt! Det är inte helt fel vill jag lova!

För övrigt så vet jag inte om jag skrivit och berättat om London!! Sökte till ett universitet i London och det har visat sig att jag kommit in :D:D Det vill säga... OM jag klarar ett engelskaprov (IELTS) som jag ska göra på LÖRDAG!! Å jag har nog aldrig varit så nervös inför ett prov i hela mitt liv! Får ont i magen bara jag tänker på det! Har sån ångest att jag inte ens kan plugga till det för jag får bara panik när jag tänker på att det är på lördag och att DET PROVET KOMMER AVGÖRA MIN FRAMTID!!

oooom jag dock klarar det så kommer Maria flytta sitt arsle till London i slutet på augusti!! Men låt oss inte ta ut något i förskott nu!! Har ju det hemska provet att klara också!


Har inga nya bilder att bjuda på för tillfället! För insåg att jag har glömt min kamera ute i bilen!
Så det får bli en gammal bild med älskade Lindeeer! Som jag saknar hemskt mycket, men förhoppningsvis får träffa soon enough!

puss och kram