Ja, nu har jag kommit fram till den sista veckan i spanien! Kan inte förstå att jag nu varit här i 9 månader!!!
Det känns som allt har gått så fort, men när jag ser tillbaka på allt och alla människor jag träffat så inser jag att det måste gått 9 månader!

Det är som att stänga ett stort kapitel i livet.. jag har lärt mig så mycket av att bo här. Både om mig själv och andra. Det har varit fantastiskt på så många olika sätt och jag kommer alltid se tillbaka på allt med glädje, tacksamhet och saknad.

På sistone har det hänt en del, jag var hemma i sverige och hade 3 underbara veckor bland vänner och familj. Det fick mig att sakna hemma en hel del.
Väl tillbaka här så kändes livet annorlunda. Trots att den sista månaden varit lite konstig och jag varit väldigt upp och ner så finns det en hel del fina nej underbara minnen jag kommer ta med mig från denna sista tid.

Men nu är det också dax att börja blicka framåt. Snart står jag inför en av det mest skrämmande förändringarna som jag någonsin stått inför. London kryper sig allt närmare och innerst inne känner jag mig så oförberedd, det blir ett äventyr som aldrig förr. För första gången ska jag stå på helt egna fötter i en stad jag inte kan något om. Hur ska det gå...

Vem vet, jag kanske kommer blogga en rad eller två i london. Fast då är det inte bara ni som skulle bli chockade.. haha jag skulle överraska mig själv lika mycket.

Just nu skiner dock solen och eftersom mina dagar här i värmen nu är räknade tänkte jag ta vara på det idag. Snart är det dock dax att sätta sig i bilen och köra iväg till den nästsista tisdagen på jobbet!

<3