haha så bra gick det med att börja blogga igen. Ett inlägg i veckan! Perfect!
aja, det har väl inte hänt så mycket mer spännande sen sist jag skrev! Livet rullar på här i karlskrona! Jobb jobb och sedan sitta hemma och göra ingenting! Spännande värre!
Det dumma är att jag egentligen borde plugga teori varje sekund på dygnet... men gör det aldrig! Så hur jag hade planerat att klara det här med körkortet ska bli spännande att se!

Är så otroligt taggad på att bara sticka utomlands också! Komma ifrån vardagen en vecka eller två hade varit väldigt trevligt! Nej nu ska jag skärpa till mig, städa det sista i huset innan mamma och johan kommer hem och sedan ska jag försöka plugga!

Hoppas din sommar är underbar! <3

Så har jag haft ännu en sån där underbar dag!! Den har spenderats med tre vänner vid namn Josefine, Emmy och Hanna! Hela dagen var vi på en liten liten ö utanför karlskrona, som vi kom till med Josses båt! Ord kan inte beskriva hur perfekt dagen var! Känslan av att vara ledig bidrog även det till den perfekta dagen!!

Efter det så blev det en underbar kväll också med hemmalagad pizza och SPANIENS VINST I VM 2010!!!!!

Trots allt kan jag inte låta bli att sitta här i min säng och känna ett litet stygn av saknad i min mage efter Kulturama, finaste klassen i världen och mina vänner i storstaden som jag saknar så?!
Hur kan man sakna saker så mycket att det gör fysiskt ont?! Hur ska jag klara mig utan gy07tr?! Kan inte föreställa mig det!!

Aja, nu ska jag faktiskt försöka kolla på första avsnittet i nya säsongen av true blood och sedan ska jag soooova! Enda tills jag vaknar av mig själv imorgon!!! För jag börjar inte förrän sent och det är uuunderbart!!

Dock så är det så varmt i vårt hus att vart man än är så svettas man ihjäl! Värmen gillar vi... men att husen inte kan släppa ut någon värme och att det är vindstilla ute gillar vi INTE !!

God natt! <3




Sådär, nu är jag hemma för ikväll! Igår så jobbade jag och efter jobbet stack jag över till aspön för underbar middag hos mormor och morfar! Det blev raklett till middag, vilket helt klart är topp 5 på min favoritmatlista!
Efter maten kollade vi på fotbollen och sedan gick jag och la mig tidigt.
Skulle nämligen upp och jobba idag också! Eftersom jag jobbar alla dagar i veckan så tänker jag inte längre på att det är söndag eller ¨så, vilket gjorde att jag hade kollat fel på tiderna till färjan. Så jag kom en halvtimme sent till jobbet. Men det var lugnt! Vi öppnade ändå inte förrän senare och vi hann med allt i alla fall.
På jobbet idag har det varit fruktansvärt. Det var en antikbåtsutställning precis där vi har caféet och flera tusen människor kom dit. Vilket betydde gaaaalet mycket att göra! Jag skulle egentligen ha slutat klockan 2 men fick sluta halv 5 istället! Inte så roligt!

Nu har jag precis varit och tränat på friskis med Louise (<3) och nu sitter jag här fräsch.. som man bara kan bli efter en lååång härlig dusch... och njuter av att jag har lite sovmorgon imorgon!!! yeeey :D

Hoppas verkligen inte det är så mycket folk som det var idag på cafét imorgon!

Nu tänker jag titta på film med Martinos, så adieu!!

<3

Idag så gick körningen riktigt bra måste jag säga! Har varit livrädd för att köra nu innan, men idag gick det riktigt riktigt bra! Känner att jag börjar få kontroll på att nu (som man säger här i blekinge)! Trodde aldrig jag skulle kunna känna mig avslappnad när jag körde! Men det kommer så sakta!

Sedan så har jag spenderat hela eftermiddagen på jobbet. Faktum med att det hände mer idag på jobbet än det gjort på hela veckan och vi ska faktiskt öppna imorgon tro det eller er (om någon hade sett hur det såg ut där imorse så hade ni blivit chockade över att vi ska öppna). Så imorgon ska jag vara på jobbet 08.00... YEEEY! Jag är verkligen inte morgonmänniska!

Men det blir nog bra!
Nu har jag och Martin precis badat i poolen, kallt.. men helt ok. Nu blir det att äta och titta på lite VM.

Adioooos

God morgon då!

Precis som jag lovade så kommer här ett inlägg nu på på morgonen! Sov så himla gott inatt, känner mig helt utvilad nu faktiskt.. vilket jag inte gjort på länge så det är skönt!! Idag så väntar den sista körlektionen på några veckor! Har väldigt mycket ångest över det här med körkortet! Har inte fattat allt som jag måste göra och ligger jättemycket efter med teorin! Hur får någon körkort är min fråga!!

Aja, som omväxling ska jag i alla fall inte köra förrän vid halv 1 istället för vid kvart i 9 som alla andra dagar. Det betyder att nu kan jag lägga mig ute i solen i några timmar! Eller ja en timme kanske :) Jag tar det jag får!
Efter körningen ska jag kanske till jobbet en sväng också! Jag jobbar på ett cafe som inte öppnat ännu pga att renoveringen aldrig blir färdig! Men får se om jag hinner det idag :S hehe!

Hoppas du får en fin dag !


Har inga nya bilder att bjuda på så här kommer ännu en bild från onsdagen :)
Sista dagen i juni 2010 invaderades mitt hus här i Karlskrona av ett gäng underbara personer! Nej men helt ärligt igår så hade jag en liten sammankomst eller pooplarty/förfest hemma hos mig. Visste först inte hur det skulle bli eller om det faktiskt skulle komma någon, men 8 snyggingar dök upp!
Hade så galet roligt så jag vet inte vad!! Det blev grillning, badning, mycket skratt, dans, musik och mycket mer! En kväll att minnas mycket länge! Helt underbar!

Annars så rullar livet i Karlskrona på som jag vet inte vad....
dagarna nästan smälter in i varandra tycker jag! Konstigt nog så känns det nästan som om jag har tappat greppet om tiden. Kanske mest därför att jag börjar inse att när augusti kommer så har jag ingenting som väntar. Jag har inget speciellt datum jag måste passa eller så. Min kalender är helt tom och än så länge vet jag inte vad jag kommer syssla med om 2 månader! Vilket jag faktiskt tycker är fruktansvärt skrämmande!

På grund av att jag inte bloggat på länge så orkar jag inte fylla i allt som hänt den senaste tiden. Får helt enkelt nöja mig med att från och med nu kan du som läsare i alla fall följa med igen. The past is the past! haha! Kände att detta blev väldigt osammanhängande och vet inte riktigt vad jag skriver!

skitsamma, jag är bajstrött!
Blir ett inlägg imorgon bitti också!

Natti natti

Kära läsare (om det finns några kvar)
Efter ett långt uppehåll har jag tänkt att jag ska börja skärpa mig och ta upp bloggandet igen! Vet egentligen inte varför jag bloggar och om det uppfyller någon funktion men eftersom jag själv tycker det är kul så kan jag ju i alla fall göra det för min skull!

Som jag har skrivit många gånger förrut i min kära blogg så är jag helt förundrad över detta med vänner! Vänner är verkligen det som gör livet värt att leva! Helt ärligt! Jag kan gå från att vara helt deppig till att nästan spricka av lycka.. bara för att jag har umgåts med underbara vänner! Tror alla kan hålla med mig om att inget kan muntra upp en mer än trevligt umgänge!

På senaste tiden har jag verkligen börjat inse hur otroligt otroligt lyckligt lottad jag är med så många fina, unika, fantastiska och helt underbara vänner! Dessutom på så många olika ställen i sverige... och andra delar av världen också för den delen!
När jag tänker på vilken tur jag har så blir jag alldeles varm av tacksamhet! Jag skulle verkligen inte vara något utan er! Antagligen är du som läser detta just en av dessa vänner, och då ska du ta åt dig ordentligt av det jag just skrev! Tack för att du är du och att jag får vara din vän!