Haha för det första måste jag bara säga att jag har ingen aning om vad som hänt med min bloggs utseende! Ska försöka fixa detta men är ju inte särskilt duktig på bloggdesign så ni får stå ut :p

Idag är det i alla fall sista dagen! Sista dagen på första året i London och på universitetet! Har precis kommit hem efter att jag avslutat mitt sista prov och tror det gick riktigt bra faktiskt! Provet såg i princip exakt ut som instuderingsfrågorna så det var nice!

Vädret är trist idag men vi ska väl försöka oss på en BBQ i alla fall!
Sen så bär det av till kära svealand imorgon bitti!

Puss och kram till er sålänge

Såhär ser jag ut idag

Usch gör mer ont i hjärtat för varje sak som blir nedpackat! Har gråten i halsen för jag kan inte fatta att jag är påväg att åka härifrån! Lämna älskade London och alla människor jag älskar här! Imorgon är sista dagen och då väntar mitt sista prov för detta året! Klockan två ska jag vara i skolan och klockan fyra är jag "fri"!
Sedan ska vi ha avskeds BBQ hos Malin och Rebecka! Paul har till och med varit och köpt en ny grill dagen till ära! Haha så gulligt!

Jag vet ju i alla fall att jag kommer komma tillbaka... Vilket är himla tur annars hade jag varit ett vrak just nu!
Allt känns bara så konstigt! Så sorgligt!
Packar liksom ihop mitt liv!

Det är alltid jobbigt när man ska lämna! Det är de värsta jag vet men ändå något jag gör alldeles för ofta! Haha när jag hittar min man och vi sätter rötter någonstans kommer jag aldrig mer flytta!!

Men där är vi inte än så nu måste jag återgå till mitt packande!

Sad :(

Häng med här också!
Instagram är ju kul!
Klockis var namnet där

Pöss

1 av 3 får cancer. Men alla, mig själv inkluderad, drabbas av det på ett sätt eller ett annat!
Den här filmen berörde mig något oerhört och jag hoppas och ber att en dag ska ingen behöva dö i cancer!

Har spenderat dagen i sällskap av Emilia! Vi har mest hängt på Emilias favvoställe Joe & the Juice på regent street och skvallrat!
Det var sista gången vi ses här i England på ett tag! Men vi ses i Sverige igen om bara två veckor typ :)

Nu börjar det bli dax för mig att packa ihop mitt rum! Men usch vad segt! Haha vart ska jag börja?

Pusspuss i alla fall <3

Sista helgen är avslutad! Men å vilken grym helg det har varit! Lördagen spenderades i en park med fina vänner! Helt underbart väder! På kvällen blev det utgång.. sjukt lyckat det också! Vi åkte på en liten b@1 runda, började i Richmond sedan till Battersea och vidare till Clapham Common för att avsluta i kära Balham!
Söndagen spenderades i sällskap av bästis Emilia! Jag åkte till hennes kvarter för lite kvalitetstid och solning! Igår var det typ 30 grader så trodde jag skulle dö! Men älska det varma vädret!!!

Så vann ju sverige eurovision i lördags också!!!!!!! Sjuuuukt kul alltså!! Loreen var så grym! Inte för att jag såg programmet live.. utan fick istället live uppdateringar av expertkommentatorn Emilia :)

Nu så har i alla fall nedräkningen för sverige börjat! Måste erkänna att just nu längtar jag ändå och har helt ställt in mig på att åka! Ganska mycket att göra denna veckan dock så dagarna kommer säkert flyga förbi!

Puss och kram sålänge

Här kommer lite bilder från lördagen :)







Och där vann sverige eurovision <3


Aaaaah jag är så sjukt pepp på sommaren 2012 nu!!!
Idag är allt bestämt och spikat och den 17 juni går flytten för att den 18 juni börja det hårda jobbet!
So happy!!! And excited!!! :):)

Igår var en UNDERBAR dag på så många olika plan att jag vet inte vart jag ska börja!
Det var sista lördagen i London och den spenderades väl!

Hinner inte skriva så mycket mer nu för jag måste skynda mig och åka iväg för att träffa Milia!

Men skriver mer sen :)

Idag har jag haft en heeel dag för mig själv!
Har solat
Lyssnat på P3
Lagat och tappat en massa spagetti
Tagit en power nap som blev 3 timmar lång
Sett en halvtimme på filmen phantom of the opera
Sett finalen av American idol
Facebookat
Ätit ostfralla
Köpt toapapper
Instagrammat
Youtubeat
Ätit yoghurt
Smsat
Och njutit av livet!

That's pretty much it for now :)
Här kommer en bild som jag inte har så mkt att säga angående!
Tog den mest för jag tycker inte om blogginlägg utan bilder ;)

PUSS

haha så sjukt klockrent!!! :) <3

Idag om en vecka så är jag påväg hem till Sverige igen! Då har mitt första år på universitetet tagit sitt slut på riktigt! Kan verkligen inte fatta det! Det känns ändå nästan som igår jag kom hit för första gången!
Det har minst sagt varit ett stormigt år som gått upp och ner, från botten till toppen! Men det har verkligen varit ett lärorikt år! Trots allt så är jag glad över allt jag gått igenom, för om inte det hade hänt så hade jag ju inte varit här idag!
Har mött många fantastiska människor också! Vänner gör verkligen livet värt att leva!

Nu väntar snart ca 3 månader i Sverige och jag kan verkligen inte fatta det! Ser dock väldigt mycket fram emot sommar hemma och allt vad det innebär :)

Nu ska jag bege mig ut i solen igen och njuta av ledighet! Hela min kropp värker efter allt kånkande på grejer de senaste veckorna!

Puss

Så var morgonens aktiviteter avklarade!
Nu beger jag mig till skolan för lite hårt arbete! Sista föreställningarna idag!

Jag är peppad :)

Känner för en riktig myskväll så jag tänkte se på en av mina favoritfilmer som jag inte sett på år och dar!
Kommer så väl ihåg när En prinsessas dagbok var min favoritfilm och jag varje kväll somnade till den filmen på min lilla grå tv som hängde över min säng i Bara. Självklart var det en sån cool liten tv med en inbyggd vhs!
Min allra första egna tv... och himmel vad den gick i högvarv!

Riktigt nostalgisk kan jag bli när jag tänker tillbaka och inser att det nu är 10 år sen! Se vart jag befinner mig nu 10 år senare och allt jag gått igenom! Det får ju en att undra vad som kommer hända inom de nästa 10 åren!

I vilket fall som helst så ska jag nu krypa ner under mitt täcke och känna mig som 11 år igen. En 11 åring som drömde om att en dag också få bli en prinsessa :)

<3

Det jag nog kommer sakna allra mest med london i sommar är nog de svettiga tunnelbaneturerna!
Att stå tryckt emot människors svettiga armhålor och skrev i en rörande larv långt ner under jorden utan någon som helst luft att andas in förutom alla människors fisar och oerhört ifrågasättande kroppsodörer!

Jaaa jisses! Ord kan inte beskriva vad jag kommer sakna Londons tunnelbana!
Love it!

David åkte tunnelbana med stil dock när han var här...

Är så trött att jag knappt orkar skriva en rad ikväll!

Har haft en superbra dag dock! Utmattande men väldigt lärorik!
Det har varit första dagen med föreställningar för treorna och det gick non stop! Så sjukt mycket att göra på ingen tid alls! Har släpat, lyft och riggat allt möjligt! Har dessutom skött ljuset på en föreställning och ljud på en! Grym erfarenhet!

Nu måste jag sova och återhämta mig inför morgondagen då det är dag två.. Och nya föreställningar!

Å har egentligen massa jag vill skriva om idag! Men orkar verkligen inte! Snabbt bara... Vad hände med vädret?! STEKHETT idag! Har svettats som en galning... Underbart! Summertime!

Nej nu slocknar mina ögon!
Natti natti <3

Tänkte jag skulle gå och lägga mig men så såg jag på det senaste avsnittet Greys så nu är det kört! Fy fasiken! Ångest och tårar på hög nivå! Den serien tar priset alltså... Gudars gudars

Ja... Så nu ligger jag här med en klump i magen istället! Suck suck! Undrar vad du gör när du läser detta förresten... En liten random tanke sådär!

Det är ju lite läskigt att blogga eftersom jag har ju ingen aning om vilka det når eller vem som läser. Fast det är väl det som är själva meningen... Eller jag vet inte..

Vilket humör jag blev på plötsligt!
Nog bäst jag slutar skriva så jag inte bara flummar på!

Natti du därute!

Idag är en sån dag då allt bara går bra! Haha! Än så länge har jag pratat med världens bästa kundtjänst någonsin hos Lloyds och orange! Gaaah, dom gjorde seriöst min dag! Fixade allt krångel med mitt bankkort samt fixade låsningen på min telefon DESSUTOM låste orange mitt abonnemang över hela sommaren då jag är i Sverige! Så slipper några extra avgifter! Yeeey! Inte nog med att dom fixade allt utan dom gjorde det på vänligaste sättet någonsin!!!! Å love, lycka!

Efter det så var det förberedelser inför treornas föreställningar som tar sin början imon!

Vi slutade tidigare än planerat så då passade jag på att skriva min sista uppsats för denna terminen! Den blev klar på bara 3 timmar! UNDERBART!

Nu har jag varit hemma i en timme ungefär och har hunnit städa hela mitt smutsiga rum och nu chillar jag till lite American Idol!

Det går bra nu, kompis det går bra nu!
Wiiiie :)

Puss
här får ni en supersnygg bild från förr förra helgen!

Att gå och lägga sig i en nybäddad säng är nog det mysigare som finns! Har precis tagit en härlig dusch och har nu krupit ner mellan mina nytvättade lakan! Nu ska jag se på filmen The Vow och sova som en prinsessa i den bästa sängen ever!

Det kommer nästan vara min säng jag kommer sakna mest när jag är i Sverige! Haha :)

Godnatt hjärtan <3

Myssöndag hos Malin idag! Skönt eftersom helgen har varit rätt så händelserik! Fredagen slutade lite jobbig av flera anledningar! Tur är det löst nu.. Tror jag!
Lördagen blev det först en tripp till westfield för att agera fashion advice åt Paul och sen så såg vi Champions leauge finalen! Helt galet att Chelsea vann! Whoop! Men det var en händelserik och nice match i alla fall :)

Just nu har jag och Mallan precis sett klart på filmen The Lucky One och nu så är det mys till John Mayer! Väntar på att Reb ska komma hem från Sverige! Hennes plan landade för ett litet tag sen så hon är nog här snart!

Insåg att jag inte lyssnat på John Mayer sen Spanien! Då brukade jag dra på hans musik på högsta volym i bilen när solen sken och livet var bra! Idag skiner kanske inte solen och jag har ingen bil.. Men livet är bra ändå!

Imon är det dax att börja tackla ännu en ny vecka! Sista hela veckan i London på en bra tid framöver! Fy fasiken! Kommer sakna allt så mycket!

Puss på er i alla fall <3

Här kommer en liten random samling bilder från helgen!

Har nu i flera timmar sen jag kom hem från skolan försökt hålla mig själv syslelsatt så jag inte ska somna!
Är helt galet trött!
Antar att spänningarna efter uppsatsen släppte. Har verkligen tvingat mig själv att vara pigg i typ 3 dygn med bara 6 timmars sömn per natt... och ja för mig är det lite! Men idag känner jag mig lite sliten!

Har varit en riktigt nice dag i skolan annars. Gillar verkligen att jobba bakom scenen med allt runt om.. visst kan jag sakna skådespeleriet lite. Men känner verkligen att det är på sidan av jag hör hemma. Tror nog jag skulle bli en bra producent ändå!

Kan inte riktigt gå och lägga mig än så nu tänkte jag gå och ta en lång varm dusch och sedan se på Transformers 3!
Har för mig att jag tyckte den var bra förra gången jag såg den :P haha.. jag är ju en sucker för actionfilmer innerst inne så why not?!

Två veckor kvar i London nu bara förresten! Kan inte FATTA att ett år gått så fort! Om två veckor har jag gått ut mitt första år! Can't believe it!!
Men tror det kommer bli en sjukt bra sommar och längtar faktiskt till sverige och allt som väntar där!

Puss och kram på er i alla fall...
och Natti Natti så småningom ;)

 

ps: ååå kom precis på att jag ätit upp alla mina pistagenötter! Ledsamt :( Inget snacks ikväll alltså. buu

Herregud!!! Är inte detta det sötaste ni sett!!!!
Reb åkte på spontantripp till Sverige för hennes mamma skulle hämta hundvalp!
Håller tummarna att hon tar med den tillbaka och inte lämnar den hemma alltså!

BÄÄÄÄÄÄBIS, tror jag döööör!
Vill. Ha. Hund.!

Åååå är överlycklig att jag blev klar med uppsatsen OCH i god tid dessutom! Ja god tid om man ser till mig alltså! Hade verkligen ställt in mig på en hel natt på skolan skrivandes på skiten men istället var jag klar redan KVART I ELVA! Lycka lycka!!!

Livet är ju bara för nice ibland!

Hm man kan nog tro att jag är schizo om man läser min blogg.. Upp och ner upp och ner! Äh jag är väl som vilken annan kvinna som helst säger jag!

Nu ska jag sova riktigt gott inatt och drömma riktigt goda drömmar (förhoppningsvis)
Imorgon väntar ännu en heldag i skolan.. Men inte massa plugg bara roliga saker!

NATTI, PUSS OCH KRAM
OCH MASSA KÄRLEK <3

Hahaha, sorry för den sjukt dåliga svenskan i förra inlägget!
Sånt som händer när man är övertrött!

PUUUUUSSSSS FINISAR
HÄR FÅR NI EN SUPERSEXIG BILD
SMACK:*

Ååå längtar så tills på torsdag då det är inlämning för min uppsats! Satt och skrev på den i skolan idag tills klockan 10! Och eftersom den inte blev klar så blir det nog en all nighter imorgon!
Vill bara att allt skolarbete ska vara klart så sommaren kan börja!
Jobbigast av allt är att efter jag är klar med denna uppsats så har jag ändå en kvar och ett prov!

FREEDOM ---- FREEEEDOM!
Ack så långt bort!

Men ett litet ljus i tunneln finns det ändå!
Nu är det dax att sova, höll på att somna medans framför datorn i skolan så hoppas jag kan somna snabbt och för att få så många timmars sömn som möjligt! Alarmet står på 07.15!

När hände det senast?

Natti puss

I want fler såna här dagar.... <3

Gah nu stressar jag över livet igen!! Har en himla dålig magkänsla och det är de värsta jag vet! Just nu är jag i skolan och extraknäcker som crew på treornas slutproduktioner! Samtidigt försöker jag plugga lite då jag har en uppsats som ska lämnas in på torsdag!

Måste ta ett chill pill för orkar inte övertänka och älta allt! En dag i taget så löser sig allting i slutändan!

Puss på er sålänge

Har lite paus just nu så jag passar på att läsa på lite och halsa en stor kopp kaffe..

Så nu är snart denna helg slut! Har varit sjuk sommarkänsla denna helg med solning både igår och idag! Igår så var det även utgång, dock blev det en tidig kväll för ingen var riktigt på humör! Myskväll hemma lät bättre!

Vad mer har hänt... Jag har lagat quesadillas för första gången och det blev sjukt gott! Idag såg vi på sista matcherna i premier leauge och det var helt sjukt när man city gjorde mål i sista minuten vilket betydde att dom vann ligan! Crazy!

Jobbigast just nu är dock att jag har bränt mig såååå mycket i ansiktet! Jag bränner mig aldrig så det suger rätt mycket! Det svider och bränner som in i!

Ikväll så väntar lite chillkväll med tjejerna för imon är det dax för uppspel i skolan! Längtar tills det är över!

Hoppas din helg varit super!
Pussochkram


Idag har det varit super väder :)
Jag, Malin och Rebecka har legat på deras tak och solat i flera timmar! Alldeles underbart! Det har varit en sån där underbar dag från börjar till slut!

Orkar inte skriva något långt inlägg just nu men får uppdatera bättre imon :):)

Pussssss

Näääämen så blev det fredag ännu en gång! Kom hem från skolan för bara en liten stund sen och det känns som någon kastat in mitt huvud i en vägg! Är heeelt slut! Men det galet underbara vädret ute får mig att bli rastlös över att bara sitta hemma! Beger mig nog därför till en pub med Glenn om en stund för lite fredags chill! Han har lovat att bjuda på en öl eller två så då tackar man ju inte nej! ;)

Nej men ärligt så kan jag säga att jag är såååååå glad att denna vecka är över! Marketing presentationen gick hyfsat idag, MEN NU ÄR DET I ALLA FALL ÖVER! Gah vad skönt! Nästa vecka är en ännu mer fullproppad vecka, men det orkar jag inte tänka på nu utan nu är det helg som gäller! Dax att fira!

Puss och kram

Hhhmmm tror den nya mascaran är vattenfast...
Det står inte att den är det, men den vägrar komma av!

Känns lite jobbigt...

Men vad ska man göra :)

Natti <3

Hej fina ni!

Har suttit och försökt komponera ett blogginlägg rätt länge nu, men vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Så mycket som går runt i mitt huvud just nu!

Tidigare idag fick jag ett "long distance" samtal. Blev rätt överraskad när jag såg namnet på telefonen men samtidigt riktigt glad. Dock möttes mitt heeeej med tårar. Direkt kom klumpen i magen! Min älskade vän vad jag önskar jag kunde krama om dig på riktigt, finnas vid din sida och låta dig prata tills orden tar slut. Dock är du så stark, en av de starkaste jag känner och dina ord i telefonen idag gjorde mig full av beundran. Kom ihåg bara att det är okej att inte alltid vara stark. Man får må dålig och bryta ihop. Jag lovar att det finns alltid någon där som tar emot dig om du faller, det är något jag lärt mig!

Efter det så såg jag på det vidrigaste bb avsnittet någonsin också! Har aldrig blivit så äcklad, arg eller illamående som jag blev av att se på detta. Marcelos och Jennifers lilla affär mot Annica! äh ska inte säga nått mer om det bara att Marcelo är ett praktsvin! punkt slut.

Nej usch vilket deppigt och trist inlägg detta blev. Jag har faktiskt haft en väldigt bra dag innan hjärnan satte igång massa tankar.

Skolan har varit bra! Imorgon är en stor dag! Jag har presentation i Marketing och även genrep med min teatergrupp. Vi ska visa vårt "performance" för vår lärare för första gången och jag är livrädd eftersom ingen kunde ju sina repliker i onsdags! Men hoppas på att det kommer gå bra ändå imorgon :)

Äh lika bra jag slutar skriva känner att det finns inget flyt alls i skrivandet idag.

I'll be back
PUSS OCH GODNATT



Är så sjuuuukt less och irriterad just nu! Är påväg hem efter att ha FÖRSÖKT repetera hela dagen med min performance grupp och det kokar inom mig! Jag vet att jag är en kontrollfreak som har ett problem med att saker och ting måste tas seriöst annars blir jag en bitch! Det är sjukt jobbigt och jag önskar att jag verkligen kunde stänga av och inte bry mig eller bli påverkad, men det är så svååårt!
Ta idag tex!!!! Vi skulle mötas klockan 12... Inte EN ENDA PERSON var i tid så vi bestämmer att vi ska mötas klockan 1 istället! Klockan 1 saknas 3 personer som av olika anledningar inte kan komma förrän typ en och en halv timme senare! Jaja vi andra går och försöker hitta ett rum att repa i! Ingen kan fokusera på att repetera utan pratar om massa annat! Slutligen börjar vi repa och då kan INGEN sin repliker! Daaamp! Detta var den SISTA repetitionen innan vi ska visa vår lärare på fredag och ingen kan ett skit eller vet vad dom ska göra!

Ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar Kulturama, mina tjejer och alla underbara lärare just nu!!! Där tog folk teater på allvar och kunde tänka outside the box! Känner att det vi gör nu är så sjukt oseriöst! Önskar verkligen att jag var lite mer positiv, men just nu vill jag bara gråta!

GY07TR VART ÄR NI?!?! I NEED YOU!!!

Äh, förhoppningsvis löser sig allt i slutändan och alla bevisar mig fel genom att göra ett gryyymt performance på måndag! Hoppas hoppas!

Nu ska jag gå och bli glad igen! Men det blir nog inte så svårt när jag ska hänga med mina favvo-balham-brudar!

PUSS

Whoops, råkade snooza i 40 minuter! Nu blev det lite stressigt...

Var ute på världens skönaste powerwalk! Galet hur människor kommer till liv så fort solen tittar fram! Det var massvis med folk i parken som höll på med alla möjliga aktiviteter!
Sjukt hur det snart är sommar också!
Eftersom det bara regnat hela tiden har man knappt sett hur mkt alla träd och blommor slagit ut. Men idag såg man verkligen hur grönt det är ute! Underbart!

Här har ni tips på två grymma promenadslåtar:
Natasha Bedingfield - Weightless (http://www.youtube.com/watch?v=AUxLeytLHVk&ob=av2e)
Colbie Caillat - Brighter Than The Sun (http://www.youtube.com/watch?v=KU5o6M7S5nQ&ob=av2e)

Nu är det dax för middag och sedan ett nytt avsnitt Greys!

Pussar och kärlek

Efter en galet mysig dag igår med tre favvotjejer så är jag seg idag! Inte för jag borde vara det eftersom vi inte gjorde något mer utmattande än att åka till knightsbridge.. Men just nu så kan jag knappt hålla ögonen öppna! Passar därför på att blogga, för då måste jag ju titta i alla fall ;)

Ett tips om du ska åka till London det är att gå på H&M och Zara som ligger precis bredvid Harrods i Knightsbridge! Det är dom butikerna med absolut bäst utbud tycker jag! Eftersom det är ett lyxigare område så har båda dom butikerna grymt bra ordning på alla kläder och så har de även plockat ut snyggaste grejerna i kollektionerna enligt mig! Man blir helt galet shoppingsugen vill jag lova! Jag som seriöst har en sjukdom när det kommer till shopping fick fysiskt dra mig själv från alla kläder som skrek "köööööp mig"!

Idag då.. Jo idag var det dax för skola igen! Hade möte med båda mina grupper och är sååå glad att vi har redovisning på fredag och föreställning på måndag för det betyder att från och med nästa vecka är alla arbeten som innehåller grupper färdiga! Pallar inte mer grupparbete nu alltså! Damp på människor som inte kan kompromissa eller dyka upp i tid!

För övrigt så skiner faktiskt solen ute! Typ första gången på en månad! Nästan så jag hade glömt att det finns en blå himmel ovanför alla de där molnen! Det blir nog en power walk om en stund för att ta vara på solstrålarna!

Vi hörs kanske sen
Puusss

Fattar inte varför dom har så äckliga chips i detta land... De här köpte Millie idag! Inte okej!!

Har hört att mintgrön är inne! Så jag gör Nathalie glad och hoppar på trenden ;)

Hahaha

Just nu är det de här låtarna som spelas varje morgon hemma hos mig!






Puuusssss

JAG TROR JAG BUBBLAR ÖVER!! Äääälskar när livet plötsligt vänder och hamnar i medvind, bitarna faller på plats och plötsligt står man i en nedförsbacke (på positivt sätt)! Allt rullar på! FASIKEN VAD UNDERBART DET ÄR!
Kan inte dela med mig om vad det är som tippat över vågen idag.. Men snart kan jag nog det förhoppningsvis!

I vilket fall som helst kan jag inte sova för min mun slutar inte le, mitt hjärta slutar inte slå och min mage slutar inte pirra av glädje! (haha det låter som jag är kär, I wish)

Hade världens mysigaste skypsamtal med mamma för att toppa av denna dag på bästa sätt! Var även tvungen att knäppa bild på mig själv för nästa gång jag är deppig ska jag titta på denna bild och komma ihåg hur BRA LIVET ÄVEN KAN VA! Haha här har ni mig alltså i detta nu! Kanske bilderna inte speglar min överentusiasm... Men det är nog för jag är lite sömnig tro de eller er...

Tack livet! HAPPY HAPPY
Godnatt ÄLSKAR ER
Extra mycket kärlek till min mamma ikväll som är en av de finaste människorna jag vet! Världens bästa och vackraste mamma <3





JAG TROR PRECIS MINA BÖNER BLEV UPPFYLLDA!! Det kan inte vara sant! Men snälla var sant!!!!!!

Aaaaaahhh sååå glad

Idag har jag ätit så sjukt mkt onyttigheter!! Men vet ni.. Det var värt det! Har haft en grymt bra dag!

Började dan med starbucks och en grillad macka <3
Sen var det fotboll (arsenal-norwich) och pizza <3
Efter det The Voice Uk och popcorn <3
Och slutligen filmkväll med micromat, chips, godis och chokladmousse! <3

Allt i sällskap av två favoriter... Vad kan bli bättre??
Vi hann även med lite makeovers i brist på annat!

Imon är det söndag (för den som inte visste) och förhoppningsvis blir det en lika bra dag!

Pussochkramochmassakärlek

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1277468/images/2012/pic_201398726.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1277468/images/2012/pic_201398726.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1277468/images/2012/pic_201398735.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1277468/images/2012/pic_201398738.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1277468/images/2012/pic_201398741.jpg" class="image">

Me and the girls har myskväll och ser på Burlesque!

Där är min blivande man med!

JAG DÖÖÖÖÖÖR! Dregel dregel dregel!!!

Åååå vad jag älskar London! Har lite panik över att det bara är 4 veckor kvar nu!!

I vilket fall som helst har detta varit en grym dag! Som sagt jag älskar London och jag älskar hur man lever här! Väääldigt annorlunda från hur det var i Spanien och visst var det gryyymt på många sätt, men gillar denna livsstil en massa alltså!

Idag gick jag alltså upp vid 9. Duschade osv och sen åkte jag till Waterloo för frukost! Därifrån promenerade jag till skolan för att göra provet, som gick sjukt bra tror jag! Min lärare släppte kommentarer som; excellent, brilliant and that's great! Så tror det gick bra!
Efter det hade jag lektion i marketing i bara 40 min! Sköööönt!
Och sen gick jag tillbaka till Waterloo för att möta upp tjejerna för lite after work! Vi var på en pub som heter arch club vid halv 6 och var där ett litet tag och sen åkte vi tillbaka till Balham för att hänga på The Regent en stund! Flummigaste men bästa kvällen! Och nu är jag hemma! Klockan är 11! Jag kan få en heeeel natts sömn utan problem men har ändå haft en superdag och kväll!

How I love it!

Vi hörs imon :)
PUUSSSS


Godmorgon woorld!!

Det är deppväder ute men humöret är på topp!
Nu sticker jag till Waterloo för lite frukost på babes café och sedan är det dax att tackla provet! Bring it on!

Önska mig lycka till!
PUUUUSSSS

Bara för att det är fredag!!

Kan inte hjälpa det men,

Älska!!

Dör av denna serien alltså! :):):) svensk tv ftw!



Godkväll fina läsare!!

Ännu en dag i livet har passerat och det har varit en bra dag! Riktigt lugn och skön! Mös hela morgonen framför serier i sängen och sedan städade jag hela mitt rum tvättade lite kläder! På eftermiddagen mötte jag upp Malin och Reb för vi skulle städa och fixa iordning i deras lägenhet! Vi köpte en klädstång och ett torkställ på Argos (älska Argos mest i världen) så dom skulle få plats med alla sina kläder!! Haha! Människorna har helt obeskrivligt mkt kläder! Avis avis!
Måste säga att det blev sjukt fint! Har nog aldrig sett deras rum så fint.. :)

Imorgon är det dax för prov men faktum är att jag inte är det minsta nervös! Det är ett praktiskt prov så det finns ändå inget jag kan öva på eftersom jag inte direkt kan öva på att rigga teaterlampor hemma :) Det får gå som det går :):)

Ville förresten bara påminna alla tjejer därute om hur grymma ni är! Alla är ni vackra och värda allt ni drömmer om! Låt ingen sätta sig på er eller få er att tro att ni inte är värda det bästa! Sisterhood! She is one, She is many, She is me and She is you!

Godnatt på er!
PUUSSS

Den här dagen så himla väl! Det var i december och solen sken! En dag då inget gick fel och allt bara var rätt!

Good days are worth remembering forever!


Denna dag började inte bra alls! Vaknade och orkade inte riktigt ta mig ur sängen! Lyckades ta mig till skolan för att ha, vad som blev, det sämsta Marketing mötet hittills! Orkade inte med min grupp som pratade om allt annat än vad vi var där för att göra vilket gjorde mig på pissigt humör!

Meeeen... Dagen har avslutats på topp då jag efter hemska mötet begav mig till mina älsklingars café, fick i mig lite gratis kaffe! Fick skratta lite och vara i sällskap av två av de bästa människorna jag vet! När de slutade jobba för dan åkte vi hem till Balham och jag följde med Malin och Reb hem till dom för vi skulle slinga Malins hår! Som vanligt blev det en galen eftermiddag/kväll fylld med skratt och lycka! Helt galet hur två människor kan göra en så lycklig! Love love love love!

Tack vare detta är jag nu på topphumör och kan inte somna! Men det gör inget FÖR BEHÖVER INTE ÅKA TILL SKOLAN IMON!!! SKRÄLL!! Har bara prov på fredag men har redan gjort alla förberedelser (MEGASKRÄLL)!

Äh nu blir det ett nytt avsnitt Smash så somnar jag nog gott sen :)

Natti hjärtan

Idag har det varit en pluggdag! Mötte upp Millie klockan 1 för att spendera en dag i biblioteket med alla läxor vi har! Det gick riktigt bra faktiskt och jag blev i princip klar med en grej som ska lämnas in på fredag! Yeey! Som lite belöning åt vi på Nandos när vi var klara! Gott gott gott!

Imorgon är det mer plugg som väntar! Spännande värre!

Hade en supernice dag igår förresten! Haha det var ju Valborg, hoppas alla i Sverige hade det riktigt trevligt! Här sken faktiskt solen igår och då blev jag riktigt sugen på att grilla eller nått! Men det blev lite sent så istället blev det pizza, öl och Manchester derby med älskade Reb! Haha äkta grabbkväll! Det var mys!

Just nu kollar jag ikapp på lite bb som jag inte sätt på länge! Ångest att vara instängd i ett hus så länge alltså börjar jag känna!

Puss på er fina