AAAH, nu är allt färdigpackat!! Har nog aldrig haft med mig så lite saker förrut i hela mitt liv. Och jag kan ändå nästan lova att jag inte kommer använda allt :P

I vilket fall som helst så är det här mitt sista blogginlägg innan Thailand. Alldeles strax ska Nathalie mit familla komma och hämta upp mig och så sticker vi till Arlanda!
Kan verkligen inte fatta att det är nu det gäller! Nu sticker vi på riktigt!!

Ska försöka blogga från Thailand, men vet inte hur det blir med internet och så...

Hoppas ni får det bra här hemma i sverige också!

PUSSSS <3
Smällde i mig den största pizzan någonsin utan problem innan idag! Inte bra, och nu är jag så mätt så jag håller på och dö. Och då åt jag ändå pizzan för ca 3 tim sen!

ILLA!!

Har haft en supermysig kväll med Anna. Nu ska jag packa klart min LILLA och notera LILLA väska! Har inte min mega bamse väska som jag brukar. Borde kanske ta den dock... åh nej nu får jag ångest!
Äh, ser hur mycket som får plats i denna... behöver jag större får jag väl byta!

Snart är det daaaax! Ska baka kladdkaka imorgon bitti! Och tvätta håret!!

Adiooos


Då var man tillbaka efter en kort sista visit i skolan!
Just nu har jag precis kollat på ett avsnitt av Bella & Tyra show, och granskat lite kändisbilder! Om inte de två sakerna är underhållning så vet jag inte vad...
hehe...

Just nu så borde jag verkligen ta tag i min packning. Men hela Thailandgrejen känns så himla overklig så jag vet inte riktigt vart jag ska börja.

Aja, om några timmar ska jag i alla fall bege mig till min fina kusin Anna för en liten avskedskväll. Förhoppningsvis så blir det någon god mat, men i vilket fall som helst så får jag fin fint sällskap!

Känns lite jobbigt att inte veta vilken tid vi åker imorgon. Annars så är det alltid jag som har kontroll över allting. Jag som har biljetterna, alla tider och vet allt. Just nu ver jag ingenting... vilket kanske är en bidragande faktor till varför allt känns så overkligt!

Åh förresten! Min plan för att återgå till att äta socker har jag börjat med i alla fall. Idag är det dag 48 på mitt sockerförbud. Imorgon är det slut och då får jag börja äta godsaker igen. Planen ser ut såhär:
Köpa en fet godispåse från citycandy [X]
Baka en kladdkaka []
Höll nästa på att glömma att jag skulle köpa godis när jag gick från skolan. Men fötterna ledde vägen och helt plötsligt utan att ens huvudet var med så stod jag utanför city candys välkända dörrar.
Fast när jag var där inne och plockade bland allt godis så var jag inte alls sugen. Är det så som man säger... att jag nu inte ens kommer vilja ha godis när jag väl får äta det igen?!
Nej det skulle ju bara vara sorgligt! Jag hoppas på att godissuget ska infinna sig imorgon lagom till att jag sitter på antingen flygplatsen eller planet :D

Okej, nu börjar jag packa. Och det till min nya favoritartist "A Fine Frenzy"!!

aaaah, imorgon åker vi till Thailand!! Jag kan verkligen inte fatta det!!!!!!!
Har inte börjat packa än, men just nu håller jag på och tvättar i alla fall. Har typ ingenting jag kan ta med mig, för jag äger nästan inga sommarkläder. Men det är nog bara bra för då kan jag ju köpa en massa nytt istället :)

Just nu är jag inne i en sån där ångestperiod med skolan igen! Egentligen ska jag ha prov i religion idag, men det finns ingen chans att jag kommer göra det, för jag kan ingenting och jag får bara ont i magen när jag tänker på det!

Nej, nu måste jag gå och hämta upp min tvätt!

ciaaao

hahaha, nej det gjorde jag inte. Fast däremot träffade jag den fantastiska Johanna Gard idag. Folk brukar säga att jag är besatt av personen i fråga. Men så är det väl kanske inte riktigt. Johanna, som tidigare var min sånglärare, är en person som jag beundrar helt otroligt mycket! Hon är en fullständigt fantastisk människa som är sjukt begåvad!
Att hon bryr sig om en 19 årig nobody och verkligen tar sig tid för att snacka gör mig alldeles lycklig! Det var nästan ett år sen jag såg henne sist, så jag blev väldigt glad och uppspelt när jag fick reda på att hon var i kyrkan idag!

Måste bara säga att jag älskar "verkliga" förebilder. Människor som man inspieras av och beundrar som verkligen finns tillgängliga. Det är inte någon kändis som man aldrig sett på riktigt eller så. Det är en helt "vanlig" människa som bara är otrolig, och som man beundrar för att den är den den är!

Lovely!













Oh, i love it!
Om du någon dag känner dig lite nere. Gå in och titta på de här bilder. Då måste du bli lite gladare!!
Det vet jag att jag blir i alla fall :D
46 dagar...

det är bara så lång tid jag varit utan socker!
Vilken klenis jag är!!!
Det är 3 dagar kvar nu!!! Helt galet!! 3 dagar!!
Jag har gjort upp en plan för tisdag nu. Eftersom jag lidit så med hela no suger grejen, så ska jag efter skolan på måndag köpa en feet påse godis på city candy som jag kan ta med på planet. Och så ska jag även BAKA en KLADDKAKA som jag ska äta på flyget!!!
Har plågat mig igenom fler än 1 tillfällen då folk runt omkring mig ätit kladdkakor och jag inte ens smakat en smula! Men på tisdag! DÅ jävlar!!!!!!!!!!

Idag så ska jag FÖRSÖKA skriva klart min religionsuppsats, och även svara på alla instuderingsfrågorn!

Ikväll sen så är det dax för partaj! Moa fyller år idag (Grattis) så det blir födelsedagsfirande för hela slanten!!

Okej, nu kommer jag göra något jag aldrig gjort förrut på bloggen. Skriva ett lite mindre glatt inlägg som kanske inte alla blir så glada för. Men jag känner att jag måste få det här ur mig... utan att någon avbryter, misstolkar eller hör det på fel sätt!

Okej, eftersom det förra inlägget var lite kryptiskt kan jag förklara att jag klockan 23.00 ikväll åkte in mot stan för att möta Nathalie så vi kunde åka till Metro för att festa loss med bl.a Malin och Anton. Kvart i tolv sitter jag och Nathalie på nästa tunnelbana och hoppar av på stationen där klubben ligger för att direkt hoppa på första bästa tunnelbana tillbaka igen. Jag kommer då hem halv 1 och det enda jag har gjort är åkt lite tunnelbana i klänning och party-make up!

SÅ.... till vad jag känner för detta...

just nu är jag grymt jävla pissed off! Grejen är den, att jag ÄR INTE pissed off på någon särskild person i den här situationen. Den jag är pissed off på är mig själv! När jag gick med på att gå ut ikväll så kände jag först verkligen inte för det. Men JAG talade in MIG SJÄLV på bättre tankar och tänkte att det ändå kunde bli en grymt rolig kväll!
Den egentliga anledningen till varför jag blev så SJUKT sur som jag blev när jag satte mig på tunnelbanan påväg hemåt igen var helt enkelt att jag skämdes. Jag skämdes över mig själv som hade stått här hemma och valt kläder, satt på mig klännningen... sminkat mig ordentligt, och åkt iväg in i natten. Så pinsamt!
Det kanske inte låter helt logiskt hur jag tänker. Men det är verkligen så jag känner. Jag hade lagt ner en massa tid på en kväll som sedan inte blev något.
ATT det inte blev något var många missödens fel. INTE någon särskild persons fel!

Så om mina vänner just nu tycker att jag är ett rövhål för att jag tänker egoistisk, eller för att jag är så sur och handlar irrationellt... beter mig lite konstigt... eller vad det nu kan vara! Så är jag VERKLIGEN INTE sur på någon av dem! Och ibland så måste man få bli pissed off!

Jag måste helt enkelt lära mig att stå på mig själv, lyssna på min första instinkt och köra på det jag tycker känns rätt från början. Ibland är det klart bra att vara lite spontan och inte helt insnöad på sin egen väg... men inte hela tiden. Och idag skulle jag bara stått på mig själv lite mer!

Nej nu ska jag gå och lägga mig, och försöka tänka bort den stora klumpen i magen! Fast först ska jag deppa lite över mig själv! Dumma människa!
Jag åkte 23.00 och kom hem 00.30. Slut på kvällen. och punkt!

Egentligen så borde jag verkligen sitta och plugga just nu. Men istället så sitter jag bland en massa underbara Artistmusiker människor i skolan!

Snart är det dax för artistskolan :D Fast jag ska typ dansa modern dans idag.. vilket verkligen inte är något jag är bra på. Jag är väl inte så himla graciös om man säger så. men vi får se hur det går :D

Ah well... måste plugga lite på repliker i alla fall...







Igår så var jag och såg födelsedagskalaset med klassen. Det är en pjäs som jag absolut älskar och som är skriven av Harold Pinter. Innan föreställningen var jag jätte förväntansfull och tyckte det skulle bli superkul...
men..
det var nog bland det sämsta jag någonsin sett! Hela dialogen var så långsam att man somnade ett flertal gånger. Alla pratade med 10 000 pauser mellan varje ord. Hela scenen var bara brungrå och tråkig...
jag allt var bara hemskt!!

Jag rekomenderar starkt att INTE gå och se den här uppsättningen. För den förstör bara ett alldeles underbart verk av dramatik!!

Hann inte blogga något mer igår. För jag satt uppe till tjugo i ett och skrev på studentskivebiljetter.
I vilket fall som helst så hade jag en supermysig kväll med underbara vänner igår!



Idag så har jag bara varit i skolan. Orkade inte gå upp i tid imorse för jag var så trött... och därför orkade jag inte stanna kvar och plugga heller. Tror att jag har sömnbrist eller något, för jag är verkligen trött hela tiden.
Väl hemma så hämtade jag det första plagget jag hade beställt från H&M. Tyvärr var det för stort så jag ska skicka tillbaka det imorgon.

Sen så har jag varit riktigt duktig och städat mitt rum. Det var verkligen helt galet stökigt.. vilket jag hatar. Och nu är det fint så nu mår jag bra av att vara härinne! :D

Imorgon väntar artistskolan, yeey :D och även en nice skoldag!

I'm up and i'm happy!
Det kommer bli en dra dag idag!!!

Lyssna på den här och somna gott !!!



Imorgon är en bra dag, glöm inte det!

Idag har jag suttit i skolan i flera timmar och skrivit på våra studentskivebiljetter! Det var grymt långtråkigt, och jag hann inte ens klart! Just nu sitter jag och tittar på Svenska Hollywoodfruar. love love. Innan åt jag min favoriträtt just nu, pasta.. med inget annat än parmesanost, vitlökspeppar och aioli. Inte så nyttigt.. men desto godare! :D

Sista veckan innan Thailand har nu tagit sin början!!! Kan verkligen inte fatta att jag ska åka så himla snart. Längtar som en galning.

Idag så är det en bra dag. Skolan börjar sent vilket betyder att jag får sova ut och då bli en mycket gladare människa!

I eftermiddag ska jag försöka få Nutida Konsten gjord! Och sedan ska jag åka hem och kolla på Svenska Hollywoodfruar!!

Hoppas du får en riktigt bra dag du också!!


Förra gången jag och Nathalie var ute på äventyr :D
Ikväll var jag. pappa och David och såg Precious på bio. Herregud vilken film, den äter upp dig... tuggar... och spottar ut dig igen. Eller det är ungefär så du känner dig efteråt i alla fall. Helt galet mäktig och rörande film som behandlar ett sjukt viktigt ämne. Det är helt omöjligt att inte bli berörd!!

Om jag kunde anta en roll så som alla karaktärerna gör i den här filmen skulle jag skratta mig lycklig. Kvaliten på skåderspeleriet är helt otroligt. Filmen i sig, med manus och allt är också helt otrolig!!

Ja.. vad kan jag säga annat än att jag är så tagen och rörd! Även om du inte ser den här filmen på bio, så borde du verkligen se den någon gång i alla fall!!
Grym!

Igår, lördag, så hade jag Malin och Nathalie en liten tjejkväll. Känns som om det var en evighet sen vi gjorde något sist, så det var verkligen på tiden! Vi köpte gönsaker och dipp, vi hade ansiktsmasker och gjorde supergod smoothie. En väldigt lyckad kväll helt enkelt!!











Sådär, då är det söndag. Galet hur veckorna flyger förbi. Just nu så är jag barnvakt till världens finaste lilla kille. För stunden så sover han lite, men innan var det fullt ös :)

Om en halvtimme är de också dax för Bandyfinalen mellan Bollnäs och Hammarby! Heeej heeja bollnäs, oh ah!!!

Sen blir det förhoppningsvis bio med pappa och david. Men vi får se om de kunde eller inte... :)

ÅÅÅh nu är jag färdig med rapportskiten!!!
Sammanlagt har jag idag suttit 8 tim !!!!
Började klockan 10 i morse och nu är klockan nästan 6.
Min blev totallt 17 sidor lång... men allt var inte text, vilket kanske var tur!

Nu väntar en kväll med Malin och Nathalie. Men innan jag åker iväg tänker jag ta av mig pyjamasen som jag levt i hela dagen och fixa till mig så jag känner mig lite levande igen!!

Så galet skönt att det är över nu, jag dör!
Nu ska jag bara njuta i sällskapet av bästa vänner och inte tänka mer på skolan denna helgen i alla fall.



lördagsmys <3
Ah idag är det alla handens fingrar kvar !!

 

+



= 10 !!!

Det är så himla lite tid kvar nu!!
Thailand here i come!
Här sitter jag nu igen, pluggar pluggar pluggar.
Vad har denna veckan bestått av: plugg plugg plugg !!

aja, måste ändå säga att nu är jag NÄSTAN klar med projektrapporten i alla fall.
Har en punkt kvar och sen ska jag bara gå igenom hela och ändra allt så det blir grammatiskt rätt och sådär. Måste verkligen fixa till styckeindelning och sånt. Än så länge är allt 7 sidor långt. Och någon till lär det väl bli innan jag är klar. Usch, kan inte fatta att jag skrivit så mycket. Mitt huvud är helt slut.
Så därför tänker jag ta en liten paus nu.. och sedan fortsätta...

snart klar snart klar !!


brainey Maria är framme !!!


Sitter i min säng och håller på och dö av sockersug!!!!! Var och tittade på DM3orna som hade en lite sångkonsert i foaljén, och då hade alla bakat kakor som de bjöd på. Tror ni man blev sugen eller!!
Jag står nu knappt ut längre!!
En och en halv vecka - sen har jag klarat det!

Vet att jag har blivit dålig på att ta bilder. Inte bra. Jag måste skärpa mig.
Eller, ja det lär inte blir några bilder den här helgen eftersom jag kommer sitta instängd och skriva på min projektrapport då...
hemska tanke!

Istället tänker jag nu titta på American Idol... och i kväll i alla fall vara ångestfri!
Just nu sitter jag i skolan, som alla andra kvällar/eftermiddagar den här veckan. Förhoppningsvis så får jag lite Sushi snart.. men det verkar som om mina kära vänner försvunnit med min mat och kanske ätit upp den själva. Nä... de kommer snart... hoppas hoppas.

Anledningen till att jag skriver det här inlägget är väl kanske att jag försöker undvika att skriva mer på min projektrapport som ska in i morgon, för jag hatar den så mycket så jag vet inte vad.
Allt förstördes efter världens sämsta projektarbetslektion igår. Då fick jag veta att jag i princip kan få ig bara för jag inte skrivit tillräckligt bra loggar... men problemet är... jag VISSTE inte att mina loggar inte var tillräckligt bra... Min lärare har ju för fasiken inte ens berättat det!! Utan det gör hon nu... när det är försent för att fixa det!! Bajs också!!

Äh det är väl bäst att jag fortsätter och skriver den bästa rapporten någonsin... som att det kommer hända.

Nej nu hoppas jag bara på att jag hinner klart innan det är försent!
Idag släppte H&M sin nya kollektion "The Garden Collection". Så sjukt galet snygga kläder, som är gjorda helt på miljövänliga material.
Dum som jag är, kunde jag inte hålla mig. Och visst det mesta var redan slut. Men några småsaker klickade jag hem...


linne: 149 kr



blus: 99 kr



klänning: 99 kr
Satt på tunnelbanan i morse, och tvärs över gången så satt två tjejer (Kunde vara allt ifrån typ 17 - 25 år gamla) och verkligen skrek när de pratade. De hade någon sorts tävling på gång, som gick ut på att man skulle knacka två gånger på fönstret och sedan slå den andra personen om en annan tunnelbana körde förbi. Detta tyckte dem var väldigt kul och uppbringade många många höga tjut.
Verkligen inte så man vill börja sin morgon, med två tjejers-skrikiga röster som skär in i huvudet.
Man kunde tydligt se att alla människor i vagnen störde sig på det, och ingen kunde koncentrera sig på att läsa tidningen eller något.
Åh, sånt gör mig så irriterad. Det finns tillfällen och platser där det är helt okej att vara superhögljudd men tunnelbanan halv 8 en onsdagsmorgon är inte rätt ställe!!!!  
Idag är det exakt två veckor till Thailand. Vid den här tiden om 2 veckor sitter jag på planet!! Heelt sjukt!!
Vet inte vilken dag jag är på när det kommer till sockerförbudet.. men än så länge så har jag inte brutit det :)
Känns också som en bidragande faktor till varför jag känner att jag har kontroll över mitt liv just nu.
Dock så går det inte så bra med träningen.. jag är jätterädd för att bli sjuk nu inför resan... och att träna är inte det bästa då. Så jag tar en paus till efter Thailand.
Tråkigt, för jag saknar mitt gym. Men jag känner ändå att det är nödvändigt... då kan jag fokusera på läxorna också :D

14 DAGAR KVAAAAR!!!
Så känner jag mig just nu. För första gången på 6 månader känner jag mig ärligt motiverad till att ta tag i mitt liv. För första gången känns det som om jag verkligen HAR kontroll!
Äntligen har jag hittat ett system som verkligen fungerar för mig, och det var på tiden. Att plugga hemma är helt omöjligt för mig. Jag får aldrig något gjort. Däremot, om jag sitter kvar i skolan får jag en massa saker gjorda. När jag sedan åker hem så lämnar jag allt som har med skola att göra (i princip) bakom mig och får fullständig ledigt hemma istället.

Än så länge har jag gjort 3 av mina kanske 7 - 8 läxor. Fast jag räknar med att bli klar med alla den här veckan!

Åh så lycklig själen känns just nu!!
Åh, Maria Montazami har gjort min kväll!! Fast det bästa med programmet ikväll var att MARIAS MAMMA VAR PRECIS SOM HENNE!! Heelt underbart!!!!

Ja här kommer de bästa citaten enligt mig i alla fall :)

- 1,2 kg på två dagar!!

- Jag tror det gjorde henne gott att få se hur man fluffar en amerikans rosett...

- Just det här med kakorna, kommer jag alltid ha en svensk image!

- Det värsta är de som har gått och köpt ett lass kakor, dom blir ju direkt utrfrysna !

- Hon har föråldrats bra… konserverat sig väldigt bra… på burk då… nej jag skoja !!
 
Maria Montazami är som mitt alldeles egna lyckopiller <3

Ledsen för extrem extrem dålig update den senaste veckan. Fast det har väl egentligen inte hänt något värt att skriva om...

Just nu sitter jag i skolan och ska försöka skriva min engelskauppsats som skulle varit inlämnad i fredags.
Jag ger det till klockan 6 sen åker jag hem.
Skriver kanske ett till inlägg då :)

wish me luck!
Idag anlände studentmössorna!!!!! GAALET! Nu är det bara 93 dagar kvar!!
Studenten 2010 !!













"För vi ska snart ta studenten, för vi ska snart ta studenten, för vi ska snart ta studenteeeen! Fyyyy fan vad vi är braaa!!!!"

Vaknade upp till Nathalies väckarklocka som är Håkan Hellströms Känn ingen sorg för mig Göteborg och upptäckte ännu en underbar och solig dag!!
Sol gör en pigg och glad!
Och jag älskar Stockholm!


Blev en lugn start i skolan efter lovet. En lektion som började halv 11 och sedan åkte jag till Operan för att göra mitt arbetsplatsbesök. Världens gulligaste man som jag och Nathalie intervjuade. Vi fick båda stor lust till att gå och se på opera efter att vi spenderat en och en halv timme med honom!

Sedan så satt jag och Nathalie och drack te i några timmar och bara pratade. Känns som om det var längesen nu, så det var väldigt mysigt. Vi bestämde oss också för att sova en natt till i lägenheten som vi har för oss själva just nu :P Skulle inte tacka nej till en egen lägenhet!!

Från klockan 6 så har jag sedan varit barnvakt. Det var väldigt mysigt och roligt och jag är helt förälskad i båda barnen!!

Så där har vi min dag idag. Just nu sitter jag och Nathalie och byter mellan att titta på Desperata hemmafruar och bandy, Bollnäs - Sandviken.

















Imorgon väntar en surpriiise :D:D:D:D

Äntligen dax för en ny säsong av sveriges bästa tv-program :)
Ikväll får jag äntligen se Maria Montazami på nya äventyr... behöver lite nya citat av henne i min vardag. De gamla börjar bli lite uttjatade nu ;)

Det blir jag och Nathalie som ikväll har en helt egen lägenhet till befogande och tänker bänka oss framför tvn.. och efter det så blir det filmtime.

Imorgon så är det dax för skola igen! blä blä blä!

Måste bara säga att det är otroligt mysigt att åka tåg! Solen skiner ute och jag sitter och tittar på American Idol.
Nu ser jag ju fram emot att komma hem...
fast jag åker gärna tåg en stund till först :D

Tack till sj som ställde in mitt tåg så jag istället fick en biljett på ett x2000! Vissa saker gör de inte helt fel ändå :)
Just nu sitter jag på tåget påväg tillbaka till Stokholm. Helt ärligt så känns det inte helt kul. Igår kväll så fick jag värsta paniken.. låg och tänkte på alla läxor jag inte gjort. Fattar inte hur mycket jag har att göra, vad jag behöver är en person som verkligen tvingar mig att göra mina läxor. Någon som sitter och tittar mig över axeln och som jag kan pratade med när jag fastnar!
Låg och blev jättearg på en lärare igår också. Hur ska jag kunna göra hans uppgifter när vi inte fått något material som besvarar frågorna jag ska svara på?! Äh, svårt att förklara är bara väldigt sur och arg!

Känner att jag absolut inte har någon lust till skolan just nu överhuvud taget! Jag har lust till teater, men inget annat. Skulle utan tvekan kunna skita i var enda lektion jag har... skulle helt ärligt inte bry mig just nu.

Det känns som om jag står vid ett vägskäl.

Bajs på djupa inlägg. En massa babbel om ingenting.

Summan av allt detta blir väl: Jag vill inte åka hem, jag vill inte gå till skolan. Jag är trött på att göra mig själv besviken! 
I mitt liv så har jag bott i 3 städer. Malmö, Karlskrona och Stockholm. När jag var yngre trodde jag verkligen aldrig att jag skulle flytta från Malmö.. eller Bara rättare sagt. Att flytta till K-na var ett stort steg och sedan att jag bestämde mig för att flytta till Stockholm är ännu mer konstigt.
Det finns många rolika saker som kommer med att flytta. Lära känna en ny stad, nya människor. Växa som människa osv.
Men det finns även en hel del negativa saker...
Hade jag aldrig flyttat hade jag aldrig saknat så många som jag saknar hela tiden!

När jag blir stor och rik ska jag köpa en stad och så ska jag tvinga alla människor jag tycker om att flytta dit så jag kan bo nära allesammans!
Jag och Emilia stack iväg till stan en snabbis, och jag hittade en klänning som jag köpte.




Klassisk Emiliapose


Det var soligt, så Emilia körde på utan jacka! Våren är snart här! :D




KLÄÄNNINGEN :D


Nu blir det strax tacokväll!! Båda tummarna upp!!


Igår såg jag filmen Wolfman på bio. Det var väldigt mycket blod, inälvor som blev utslitna, huvuden som blev avdragna och klor som gick igenom huvuden. Otroligt bra film!
Nej, men visst.. det var inte den sämsta film jag sett. Men definitivt inte det bästa jag sett.
Gillar man inälvor och blod borde man dock verkligen gå och se den!!
Damer och herrar, det är 25 dagar kvar!!!!!! 25 dagar till härliga Thailand! Längtar så jag spricker.
Efter det så är det väldigt lite kvar till studenten.
Måste säga att min panik för det har börjat lägga sig. Det finns så mycket att se fram emot efter studenten, så nu tycker jag bara det ska bli kul!!!
Lägga dumma äckliga läxor bakom sig... can't wait!

25 dagar!!!
Idag är jag lycklig. Är hos mina älsklingar!!
Sista helgen på lovet, den ska bli underbar!
Dör på att det snart är dax att återvända till skolan, har inte gjort en enda läxa och orkar inte ta tag i några heller! Varför räcker det inte bara med att man är i skolan, varför måste man ha en massa läxor också?!?!?!

Igår var förresten en väldigt bra dag!! Spenderades med Martin till största delen. På kvällen sen så hängde både Johan och Martin med hem till nya huset och vi badade och bastade! Galet härligt!! Tråkigt bara att det var sista kvällen :(
Men snart så blir det sommar!! :D

Nu ska jag göra något med livet och inte bara sitta här som jag alltid brukar göra!!





snart flyttar jag hem mami <3
Igår kväll så kom mina fina vänner hit för en äkta tjejkväll, for old times sake.
Ord kan inte beskriva hur lyckligt lottad jag är med så fina vänner som jag har. Varenda atom i hela min kropp kände sig lycklig i deras sällskap. Kvällen bjöd på en massa skratt och snack. För traditionens skull så köpte vi hem kinamat också!

I ärlighetens namn, vad är livet utan vänner? Varje gång jag ser på mina vänner så tänker jag på att det är de som har gjort mig till den jag är. De som varit med om det bästa och det värsta. Sett mig i mitt bästa och värsta tillstånd!

I sommar planerar jag att spendera hela sommaren i Karlskrona. Ser fram emot att spendera en mass tid med vänner som gör mig lycklig och skapa en massa nya klassiska stunder. Det finns ju ändå ett flertal stunder vi aldrig glömmer!

Vänner - Kärlek





Eller snarare för pigg. Kunde inte somna igår natt så jag "råkade" klicka hem ett par skor.

Bussnostalgi på hög nivå.
Det känns som hemma!

Just nu så borde jag verkligen plugga! Eller rättare sagt... just nu "pluggar" jag!











29 dagar till Thailand!